Sjuuukk + länk !

Faen vad surt. Kunde inte sova alls inatt. Vaknade klockan fyra och kunde inte andas. Jag är arg. Min hals smakar äckelmediciner igen. Vad är de här? Men jag ska gå i skolan iaf, halva dagen åtminstone, sen ska jag hem o vila mig för provet. Usch vad jag är arg.

För att inte skriva helt onödiga saker tänkte jag lägga en länk till alla favoriters blondinbellas shop. Nog är jag en sån som sitter o snokar i hennes liv, snyser åt hennes självgodhet och lyx, men ändå fortsätter läsa. Men det är inte hennes blogg jag vill länka utan hennes shop,  http://bellme.se/. Här läggs en vara ut för dagen, allt från parfymer till senaste elektronik och säljs för ett varierande billigt pris. Än har jag inte köpt något, försöker sluta med impulsköp, men jag kollar alltid in dagens erbjudande. Man vet ju aldrig vad som kan tänkas dyka upp. Miss Dior parfymen har dykt upp några ggr för 300 kr. ;)
Svarta naglar är det som gäller för mig just nu, men nu ska jag försöka ta mig till skolan. Puss.

[ tomt ]

Älska mig som mest, när jag förtjänar det som minst.

Linnea har mascaaara .

Snuuuuvig!  Behöver jag säga så mycket mer? Men nog var jag tillräckligt klämcheck för att drämma till med badminton på gympan. Pulsen gick dock upp i 188 :P Man ska väl inte träna när man är sjuk. Förresten har jag, som jag lovat(!) testat den där mascaran från Maybelline,

"Lash Stylist", o den visar sig vara riktigt bra. Borsten som såg ut som en mini-kam, separerade fransarna jättefint, o mina ögonfransar som jag tidigare klippt av, verkar ha blivit superlånga :)
Ett annat medel jag använde mig mycket av efter att jag klippt ögonfransarna var vaselin ! Är ögonfransarna spröda och torra är väl inget bättre än fett? Haha, det låter sjukt men det är något som jag brukar använda innan jag går o lägger mig. Något jag inte tror på däremot är att använda flera lager mascara. Som sagt är jag väldigt kritisk mot mascaror eftersom det känns som att man varenda eviga gång sliter av och bryter fransarna. Så jag brukar istället köra på sotning av ögat.




Puss & hej så länge ♥



Där försvann kuporna :O

Jag måste verkligen fråga om leopard är helt ute?! Jag har så lust att bara mixa ihop en spets med leopardmönstrade tights. Är det helt galet? Klassisk leopard har ju en tendens att se väldigt tantigt ut.

O sen mitt hår. Mitt hår är så tråkigt. Min hellugg har förstört det totalt. Måste använda hårspännen. O färgen. Shit vad tråkigt blont egentligen är, känns verkligen så, o jag drömmer mig bort mot koppar. Men varför är jag så konstig att jag vill färga håret konstant, jag förstår inte. Ända jag kan skylla på är att jag är född i tvilling, "behöver omväxling".

O fy tusan vad ful jag är xD, jag känner mig verkligen som en kratta, samma sexighet! För det första är jag en sån som försöker sträva mig upp till en viss vikt, vilket är omöjligt. Jag kan äta vad som helst men fortfarande vara smal som en pinne jag förstår inte. O när jag sen väl tappar min kilon igen, inte fan tappar jag på låren eller rumpan, nej, nej, DÅ ÄRE JU TUTTARNA SOM ÅKER BOORT DIREKT. Jag tycker inte om det systemet. O nu är jag sådär helt platt igen. Hallå, ska det vara såhär? Kan jag bara inte få gå upp lite lite till.. Sen kan jag få stanna vid ca 63 kg 4-ever. Jag trivs där.
 - Å nej, jag fattar inte varför ingen tjej vågar säga vad dom väger. Jag tycker det är lite patetiskt, äre bättre att jag gissar? Lika bra ni säger så slipper man med skamsna gissningar. Man ska stå för den man är, så tycker jag. Man ska inte känna sig skamsen, för vem faen bryr sig om idealer egentligen, alla är faen olika, o varför ska man eftersträva det som klär de "perfekta" bäst. Hitta istället det som klär just dig. Att du är du är det som regerar. Inte faen vill vi att det bara springer runt en massa blondiner på 1.85 med samma utseende och kläder. Tack o lov att alla är olika.

Lash Stylist .

Nu har jag gjort klart ett kapitel i kemi o jag är stolt :) Så nu ska jag cykla till överskottsbolaget (även kallat ÖB) o köpa lakritsnappar, ev halstabletter o kanske något till håret :P. Är ju väldigt fint väder så. O imorgon ska jag testa min mascara jag köpte från maybelline på H&M :P Jag har aldrig mascara nu för tiden som jag kanske sa, o det beror på att Hanna o jag hade en pakt i sommar som innebar att vi klippte av våra ögonfransar för att dom skulle bli tjockare. Längden har iaf växt tillbaka, o inte är dom sämre iaf. Men ni får se hur det ser ut imorgon, lägger upp en före- o efterbild :) Men nu ska jag cykla iväg.

Kolla vilken speciell borste! En anledning varför jag vill testa den. [Bild från google]

La gonna di Indiska .


Jag är så sugen på att köpa en kjol från indiska. Om ni ser på bilden så ska den föreställa just en sån kjol. Den börjar precis nedanför tuttarna o är ganska kort. Jag har redan en sån i svart o dom är superbra (mkt bättre än dom från gina!) men funderar på att köpa en i grå oxå, eftersom jag bara har svarta strumbyxor. Blir så tråkigt o bara vara hel svart,.. Fast måste köpa strumpbyxor oxå :S Iaf så kostar den 99 kr men är väldigt stora i strl:arna. Jag har strl XS fast jag normalt är 36/38. Men dom är så otroligt söta. :)
Idag blir det ingen träning heller, halsen är som den är. Men dock blir det myyysig kemi... urk. O idag kommer André hem fast honom hinner vi väl inte träffa... 2 bad.
Nu är jag dessutom utsövd o det är såå skönt :) Har varit jätte duktig o lagt mig strax efter 11 hela helgen, o vaknar vid nio pigg, helt underbart :) Men jag kan inte säga att jag är taggad för skola imorgon. Speciellt inte eftersom vi slutar så seent... Iaf jag, för jag har ju sång på måndagar vilket jag inte ska glömma den här gången. O så många läxor.. Finns ingen möjlighet att jag hinner. Men nu ska jasag faktiskt ta o GÖRA kemin. Önska mig lycka till för det behöver nog jag :O


Shoppiing :)


Kom ganska nyligen hem då efter en lång jakt efter skor :O Jag som var nere på stan (i tid!) fick gå runt och vänta på alla andra av anledningar som att:
 ♦ Någon fick mens
 ♦ Någon ville inte vistas på stan pga en finne
 ♦ Någon kunde inte hitta i stan

Ni hör ju vilka ytterst pinsamma vänner jag har. Vem som är vem får ni lista ut själva.



Själv gick jag omkring med min nyfunna kärlek, det vill säga en kikarväska! En väska som man alltså hade kikare i för bra många år sen. Dom är lite klumpigt söta :) Vi virrade runt på stan men tempot var lite för segt för mig som sprang i förväg till alla affärer. Skojakten gick inte bra, jag hittade ett par skor men för 700 pix vilket var för dyrt för min plånbok. När jag tillslut var helt övergiven vid 3 fick jag tag i pappa. O pappa vara snäll man, han gick o köpte dom här skorna åt mig :O :)) ! Så nu har jag ett par jättefina (lååga) stivali från wedins :) O än så länge är jag hel nöjd, men jag har 8 dagar på att ändra åsikt. Fast jag är väldigt nöjd och tacksam än så länge :) :) Puss pappa ;)

Övrigt som blidde köpt var
♦ 2 enkla linnen från New Yorker à la 30 kr
♦ 1 stor vit t-shirt som jag ska kludda på från H&M på 49 pix
♦ 1 mascara 65 pix
♦ 2 tunna hårband från glitter ca 10 kr
♦ 1 gummilinjal (bara för att jag råkade tappa bort min precis innan matteprovet, ska försöka fråga lite lärare om jag glömt den nånstans) 30 kr.

Så nog finns det ändå en del kvar av studiebidraget :) Men slut på det roliga :O nu blir det till att försöka läsa lite kemi.

The view .





Sjuk, blek o osminkad.

Men kläder har man ju i alla fall:
♦ Klänning från indiska, som jag köpte på rea nån gång förra året.
♦ Halsduk från myrorna som egentligen är från H&M som finns att köpa än (!)
♦ Svarta strumpbyxor, vilket jag borde ta o köpa fler av.


Men nu åker jag på stan o ser vad som kan köpas in!






Förbaskade hals !

Härligt och vakna upp med en brännande halsvärk :P Lovar att André gav mig dödens kyss :O O jag blev så arg igår.. Skulle vara duktig o sova ut så la mig halv tolv, men tror ni inte att David håller på o hojtar, skriker,  o spelar sjjukt dålig musik i en timme. O där ligger jag med halsont o tänker att pappa borde märka o lägga honom vilken minut som helst, men så fan heller! Så slutar med att jag skriker från övervåningen att dom ska ta hand om token, o då är jag redan helt pigg. Jag blir så arg, deras jobb är ju att ta hand om pojken men dom verkar ju inte ha någon koll. Dessutom har han börjat ta sig in i mitt rum o rota och förändra saker vilket är förbjudet territorium ! Så nu har jag blivit tvungen att låsa mitt rum dag in & dag ut. Men nej nej, ingen koll som sagt. Längtar tills jag får eget.
Men eftersom jag typ är sjuk kan jag inte spela badminton men jag funderar på att ändå försöka träffa mina flickor som jag förvisserligen lovat o gå på stan med dom. O eftersom studiebidraget trillat in kanske jag kan hitta ett par fina boots.

Gemma Ward på en bild från google. Jag älskar den här bilden :) Ser ut som en docka.

Bad day to be a calorie

Varför sitter min babe på ett tåg till Norge när han kan sitta här med mig o mysa med popcorn o film :(? Fredagskvällar är ju våra kvällar. Dessutom säger stackarn att han är sjuk. Han har aldrig varit sjuk. Varför får jag då inte ta hand om honom, så som han tog hand om mig när jag var sjuk, så som han låg bredvid mig o kramade o pussade mig fast jag såg ut som skit, inte kunde prata, inte röra mig, inte kyssa honom eller ge honom någon respons överhuvudtaget. Han fanns bara där. Så är han i Norge!

Matteprovet gick nog bra idag, men som kompensation för övertid skulle mattelektion utgå på eftermiddagen, o som ersättning skulle vi ha frivillig kemi lektion. Tror ni inte att klassrummet bara fyller nördarna Hanna & Linnea med lärare. Intressant o ha genomgång fast man bara är två. Men det var kul. Sen kom lite mer folk och förstörde den fina stämningen :O.

Efter skolan sen så somnade jag direkt, o fortsatte i det tillståndet till klockan 5, då jag vaknade och gjorde mig iordning för att gå till gymmet :). Men idag har jag bara tränat kondition eftersom det är min sämsta egenskap inom idrott.
Så jag sprang först
1 km = 10 min
1km = 7 min 3 sek
1,5 km = 10 min
1 km = 6 min 18 sek

Om man jämför med första o sista så är det ju en liiten förbättring :) Jag är nöjd. O imorgon blir det badminton klockan 11 :) Kämpa på Linnea ! Nästa koopertest ska bli bättre :) Ska försöka upprepa träningen på söndag. Jag känner mig stolt :) !! MEN NU ska jag kolla på nån dålig film jag lånat på biblioteket och bara ta det piano :D PUSS

Let's do this .

Taggad inför matten då ! Tror det faktiskt kan gå väldigt bra :). O som vanligt tänker jag sitta där o tugga dextrosol för att hålla mig vaken. Det är iaf morgondagens satsning, så får vi se hur det går med allt annat..

It will work out .


Så härligt när väckar klockan ringer klockan 6. André o jag småtjaffsar om skitsaker... Jag förstår inte. I helgen är han borta.. och nästa helg blir till att plugga fysik. När finns det tid? Älskar ju dig.

Det är ännu härligare att börja gå till bussen vid kvart över sju och sedan vänta på en försenad buss. En annan bonus är ett retorik arbete som ska lämnas in på två sidor till tisdag. Plus biologi läxor.. Ett fet jävla plus..
Träffade mor, kortkort på stan och frågade om jag skulle ha något från TeamSportia, då dom har nå rabatt kväll.. Men hittar ju ingen fiin träningsväska som jag vill ha där... Så nothing this time... Men får väl fortsätta bära mina idrottskläder i gamla förbrukade ica-kassar. På bilden är förresten spetsen jag köpte. Försöker göra ett tappert försök att se söt ut, utan hellugg och trots sömnbrist... Imorgon är det dessutom Matte prov åter klockan 8, o förhör i biologi, o förhör i italienska.. Wiie, kan någon ge mig ett liv typ. Så nu sitter jag med en fet mattebok o lär mig första delen i kurs C. Det här kommer gå bra.

ZzzZZz...

ZzzZZz... Finns det något värre än att vakna upp med ett kallt blött hår som kyler ner hela ryggen efter en dusch sent kvällen innan... Jag tror inte det. Men så var inte fallet idag. Imorse vaknade jag upp med en sömnig André bredvid mig. På tal om det håller jag på o somna. O på tal om tal så har jag några matteuppgifter kvar att göra till provet som är på fredag morgon, för att lösa situationen försökte jag ägna mig tid åt problemen på biblioteket som på den gamla goda tiden. Gick väl sådär. Får jobba på det. Faen, orkar inte ens skriva... jag är trött.. Alla mina meningar blir så osammanhängande.
Hade i alla fall förväntat mig att få träna idag, men då visar det sig att jag inte har någon skjuts. Kul. Fasto andra sidan är jag ensam hemma ikväll. Sånt händer typ absolut max en gång per år. Intressant. Ska nog sova nu.

Varför är det alltid fint väder när man ska plugga...

Bara för att jag inte kan låta bli ...

Beroende! Det känns verkligen skönt o komma hem o sätta mig o skriva på bloggen :). Även fast man har tusen andra saker att göra, speciellt med tanke på att jag precis klev in genom dörren. Efter skolans slut vandrar jag ner mot stan o Lindex fönster faller i mitt sikte. Halvra rea priset... Men hallå!? Så får det ju inte gå till när Linnea precis lagt undan alla sina pengar till välgörande ändamål åt Linnea&André. Fuck. En förtvivlad version av mig står o stampar mitt på stan. Men sen kommer SuperSnällaSilder-André o ger mig pengar xD. Haha, han av alla borde väl inte stödja min shopping :O Men tydligen. Så tillbaka springer jag helt generad o fyndar två trosor o en spets tröja för totalt under 100 kr. Har ni tur får ni se bilder sen ;)


Förresten är typ knästrumpor det finaste som finns :) Mina kommer ifrån... Ehm, total blackout... Men jag tror att det är indiska, där har dom i alla fall massa ljuva strumpor :)
O för er som inte vet så är euphoria från svenskans eufori, som i princip betyder mental lycka. Ganska fint tycker jag. Nu måste jag se till att få saker gjort. Hemskt.

Vakna upp med Gevalia .

Sitter här med kemiboken o myser med en kopp Daim Cappuchino från Gevalia. Kaffet är absolut att rekommendera, jag är jätte förtjust i allt som liknar kaffe men som inte är kaffe :) Däribland älskar jag Donkens "Kaffe Cool". I alla fall så skriver jag lite nu eftersom min eftermiddag kommer bli hektisk... För det första så slutar jag ju inte förrän halv fem o då ska jag hem o skritta ett arbete... Förresten tänkte jag visa er Sveriges snyggaste klocka som ligger i min ägodel. De är ett halsband med en handgjord klocka, o den fyndade jag för endast hundra lappen på en slöjdmässa i Hjo. Visst sjukt långt dit, o slöjdmässan äger bara rum en gång per år.. Men de har ofta många andra fina handgjorda smycken :) O om jag hittar en till sån här, köper jag den utan tvivel. Synd bara att jag inte har Sveriges snyggaste händer. Vi får se om det blir nå skrivit ikväll.. Nu ska jag sminka mig :O ;) ♣

Att ha lugg, eller att icke ha lugg? Det är frågan.


Haha, berättade jag förresten att mitt badrum gick sönder... :P På något konstigt sätt hade handfatet frätt sönder i röret :S Meen det är fixat nu tror jag :P Men jag undrar lite hur det gick till... Kan det vara alla hårfärger? :S. Iaf tänkte jag bara säga att jag tror min hellugg ryker snart... Visst att den är perfekt rak nu MEN den är så tjock o jag fick så ångest när jag såg klasskortet idag. Ser ut som jag har en tjock matta i pannan som dessutom gör att jag ser vindögd ut. Man blir inte snygg på kort i lugg.. O vet inte om jag är så snygg i det annars heller... Tål att tänkas på...
I så fall väntar en typisk Linnea-lugg. Snelugg.



Så najs med kemi ..

Kragar, k-r-a-g-a-r, KRAGAR! Det är så fruktansvärt fint i höst med grovt stickade tröjor med bamse knappar och stora kragar. Tyvärr kanjag inte köpa något sånt med min handpenning som är på ca 10 kr... Vilket även gäller kreditkortet. Mina sista pengar gick åt till att köpa pasta pesto påsar.. Måste ju faktiskt försöka få i mig något den här veckan.
André o jag har örresten startat en kassa :) Vi ska samla in en summa pengar varje månad till att gör något kul för i sommar... Kanske, kanske åka nånstans :) Låter bra för mig ♥
Sen idag hade jag långt håål i skolan, som jag spenderade med att försöka få ett grepp om fysiken. O tur var väl det eftersom vår kemilärare kom o sa idag att vi ska ha prov på kemi nästa onsdag :O Helt katastrolfalt. Jag förstår ju inte kemin just nu... Så det blir väl inge nöje i kommande helg heller.. O sen fick vi se en underbar planeringen, där vi är uppbokade med minst två prov i veckan ända till höstlovet, o en tidsperiod efter det. Man känner verkligen av adrenalinet. Så för att förhindra ett sammanbrott uteblev dagens träning, o på att göra listan står; läsa 1/3 av kapitlena  i kemi, göra klart de sista talen på avsnittet i matten och att börja med svenskainlämining. Önska mig en trevlig kväll.

Sånt är livet .

Känns som jag ska spy av utmattning. Cyklade ner till Hannas farfars lägenhet o plugga med mina töntar men sen vid halv 4 skulle dom rulla vidare. Så jag slog en pling till André som bor precis i närheten och vi cyklade vidare för att spela badminton, lite sådär halv oplanerat. Efter en kvart var jag trött,  o 5 min efter det började vi ju tjaffsa om vi skulle köra match eller inte. André tror nämligen att man inte kan träna om man inte kör match. Så, match it is! Men jag blir bara irriterad vilket slutar med att vi inte snackar med varandra. O sen blev jag arg, men den energin utnyttjades något. Det slutade med en häpan André som stod o kysste mig för att han var så stolt över mig. Ha ha ! Själv såg jag ut som en kokt kräfta. Jätte sexii. Sen fick jag ett oväntat samtal av mamma. O om ni inte vet det så är det så att jag har en autistiskt brorsa på några bast äldre än mig, o det innebär att han är språkmässigt som en treåring men med en kropp som en ångvält. I alla fall hade denne filur tänt eld på sitt hår o var allmänt aggressiv. Känns tryggt. Bör jag säga att kvällens planerade övningskörningen rök där också?
O inte finns det heller något bra på tv, det går aldrig något bra på tv när man är ledig... O André som inrte har språk, o vissa andra som tänker skolka o ha sig.. Har sov mogon till typ 1.... Själv tänker jag stå med böckerna i högsta hugg klockan halv nio. Härlig start på dagen.

Känner mig något insprirerad av Lilja 4-ever filmen. Men jag känner mig dock duktig den här helgen :). Så, en liten, liten eloge till mig.




Let's go to the library .

Seeg kväll igår.. Men jobbade ikapp all matte, kokade majs, åt popcorn med saft och såg på Lilja 4-ever. Egentligen skulle jag druckit en cola MEN hela lördagen hade jag jätte ångest för att dricka läsk... Så blidde saft. Faen nästa helg får det faktiskt hända någonting. Idag vaknade jag vid 10 men drog mig ett tag i sängen. Men mitt problem i armen kvartstår, plus så har det blivit en liten bula där sprutan gått in :S. Just nu ska jag börja dra mig till biblioteket där mina nördar Sandra & Hanna inväntar mig, vi ska nämligen skriva en kemilabbrapport. Super duper kul. Dessutom tänker jag vara skabbig idag. Så vi ses imorgon allt som heter utseende. Underbart dessutom att det just idag är fint väder.



Bild från i våras när jag och André var på cykeltur i Norge :) ♥

Lonely Lördag .

Värken sitter kvar i armen vilket betyder att träningen bara är att glömma.. Igår mös jag med André o vi såg filmen Hancock, vilken visade sig vara en riktigt bra film, absolut bättre än jag trodde. O idag vet jag inte riktigt vad som kommer hända... Skulle egentligen gått på fest med flickorna meen orkar inte ta mig hem ensam därifrån,.. O sen är det ju kulturnatta här i staden, men jag är lite försent ute för att hitta mig en lämplig partner att gå med :P Men annars ska jag sitta hemma i huset o mysa framför en film verkar vara det enda vettiga... Men det känns ändå lite tragiskt... Skulle så gärna bara vilja gå o se gycklarna :). Dom gör mig så lycklig. Fyller mitt hjärta med hopp, typ :). Men men.. Nu sitter jag här iaf.

Gardasil

Vaknade alldeles nyss. Var tvungen och smita iväg från skola för att gå till doktorn o ta Gardasil spruta. O ni anar inte hur ont det gjorde :O ! Har aldrig direkt haft ont av en spruta, men hon måste ha sprängt ett kärl eller nåt för när hon drog ut sprutan började blodet rinna... O det gör fortfarande ont.. Känner mig helt förlamad. O nu kan jag inte heller gå o träna.. Tur att det var den sista.
O bland all härlig blandning av stress&ångest blir man ju också sjukt blek, så igår mitt i natten fick jag för mig att smörja in mig i brun-utan-sol, MEN min kräm från apoteket (eucerin) tog slut och jag var tvungen att kombinera med dove, så nu har jag en sjukt het skarv på min högra arm. Så idag blir det långärmad tröja!
Jag kan förresten berätta om krämen som helt klart gör min dag. O det är fresh från Garnier, ca 50 pix... Jag brukade jämt använda nivea förut men den gör min hy fet, trots att den är fettfri. Ironiskt.

Ikväll blire till att träffa André, eftersom han smiter hem till Norge nästa helg utan mig :O ! O dessutom ska jag försöka göra lite fysik, min stora ångest klump. Dessutom har jag ryck på mina föräldrar. Det finns ingen mat hemma längre när jag kommer hem, o eftersom skolan spenderat alla sina pengar på nåt som kallas "smart board" är inte skolmaten  aptitlig där heller... O nu har jag dessutom märkt att mina föräldrar räknar bort mig när dom lagar mat :O Vad är det här. Myteri.

Våren är gräslig !

Idag höll jag tal. Kort & Gott. Ni förstår av någon konstig anledning har jag valt retorik, ett ämne i skolan som skrämmer skiten ur mig. Jag är nämligen inte någon bra talare, och livrädd för att stå framför klassen. Nu dessutom skulle man hålla ett informativt tal, med karaktär. Anyway, ni kan nog förstå min ångest, men jag är nöjd med min prestation..
Efteråt kom ångest numero due, pricktest för allergi. Pappa skjutsade mig till lasarettet och sedan fick jag en massa mysiga nålar stuckna i armen. Givetvis var jag superduper allergisk mot gräs, vilket förstör alla mina somrar jag har framför mig. O sommarloven som är livets njutning. [I alla fall tänkte jag lägga in en najs bild här, men någon har snott min mobilsladd !!] Såå, nu har det löst sig efter några timmar... URTJUSIGT !

Efter att vi lekt med alger på laborationen i biologi cyklade mina solstrålar till Kalasgott, för att ta upp gårdagens jakt efter choklad praliner. Denna gång lyckades vi. MEN, känner mig så fasligt onyttig den här veckan, öppnar jag kylskåpet gapar den lika tomt som mig ! O dessutom hoppades jag kiosken där jag bor skulle ha chokladpraliner... men när jag gick in där var dom slut.. O eftersom den affären är så kusligt liten kände jag mig tvungen att köpa godis... Bläää. Ge mig mat någon. Feed me. Nu sitter jag hemma och filosoferar om hur fort en vecka egentligen går, och hur man ska hinna med allt på så lite tid... Sen sitter jag hemma o saknar Andrés axel som jag brukar somna på... Too tired.

 -  Did you know that I get lonely...? At the thought of you not being here...
(K.O)

Go natuvetenskap !

Faen. Hann inte skriva något igår.. Var för nere. André o jag bråkar lite om allt och inget. Ändå älskar vi varandra så jäkla starkt att vi inte klarar av något annat än att vara tillsammans. O jag hoppas vi klarar det här jag vill tro på oss.

Igår var jag och utförde min hemlighet, men den visade sig vara obefintlig. Jag har nämligen fått för mig att jag ser lite halvtaskigt (efter att varit trakasserad av André, som har styrka -4!, men som dock har linser) så jag gick till optikern för att testa synen. Följande svar fick jag: "Även om du upplever texten som jobbig att läsa ser du bra, o skaffar du glasögon är det som att använda rullstol för att det är bekvämt". Intressant. Jag var nämligen säker på att jag skulle få bli klassens enda glasögonorm. Nu för tiden är nämligen alla nördar moderniserade och utrustade med linser.

- Go naturvetenskap !

Din önskan är min lag .

Det är så hemskt, det är så hemskt. Ena dagen är allt perfekt och sen faller allt bara samman. Jag saknar dig. Jag drömde mardrömmar och när jag vaknade vid 5 ville jag lägga mig i din famn, men började gråta då du inte fanns där. Jag kunde inte sova inatt, för jag kände hur det knöt sig i magen.

Allt är lika hemskt som det låter o jag förstår inte vad som händer. Jag ska försöka vara blind mot problemet. Jag ska göra allt för att försöka vara glad. Men jag förstår bara inte.
Det här är ingen bra dag, inte någonstans. Finns inget att glädjas åt idag. Jag hatar bara måndagar. Åh, helvetes skit. Glömde dessutom min sånglektion. Fan. Ska se om jag kan tappa bort mig själv i matteboken. Om jag ens kan öppna den...

Paolo Nutini - Last Request .

Slow down, lie down,
remember it's just you and me.
Don't sell out, bow out,
remember how this used to be.

I just want you closer, is that alright?
Baby let's get closer tonight..

Grant my last request, just let me hold you.
Don't shrug your shoulders, lay down beside me.
Sure I can accept that we're going nowhere,
but one last time let's go there...
Lay down beside me.

Tell me how can, how can this be wrong?

Grant my last request, just let me hold you.
Don't shrug your shoulders, lay down beside me.
Sure I can accept that we're going nowhere,
but one last time let's go there...
Lay down beside me.

One last time let's go there, lay down beside me...♥

<3

Hjärtat på hyllan som sagt...

Godmorgon André... `?!

Slog upp ögonen idag o vred mig i sängen för att kolla på André. Men vafaen. Han låg ju inte där. O här låg jag ensam i min stora läskiga säng. Faen. Det är inte första gången jag tror att André ligger bredvid mig när jag vaknar... Någon gång har jag börjat prata med honom. Men då ligger han fortfarande inte där. Varför är han inte där för :O !? Jag blir i alla fall lika försvånad och besviken varje gång.
Så den här morgonen satte jag mig i vardagsrummet, åt frukost o kollade på Askungen. Har sedan gjort hemmagjord snickers :O, o jag är så äckligt sjukt godissugen.. Hela den här helgen.. Men sen fick jag ju mens igår också. Jättekul. Verkligen. Ännu mer jätte kul att den kommer på fel dag när man är helt oförberedd.. Så André o jag fick springa till konsum o köpa tamponger :O Stackarn. Han ska ju inte få behöva uppleva sånt... :P Liksom.. Vem vill se hur man slaktar kossan.. Hahah förlåt... Jag är på så konstigt humör. Men nu ska jag plugga lite matte... O ni som undrar vart André flytt, så spelar han fotboll :) Puss. 

För mig kommer du alltid vara Ränne-Rasmus...

Vilken fin uppdatering idag :O Nej, men jag vaknade upp hemma hos André idag o drog till Hälla. Där gick vi o snyltade gratis kaffe på en massa olika affärer; Max (som jag åt på för första gången idag), Expert o Elgiganten. Inget direkt köpt mer än orala saker. Misstolka mig inte.
Efter det åkte vi hem o såg Zozo, men sen fick André ryck över att sitta still. Så kvällen slutade med en bowlingkväll på Bellevue, med Hanna, Maya, Ränne-Rasmus, André då, o sen en efterbliven Sandra som tagit fel buss. Kvällen slutade ju självklart med att jag kom sist. MEN ! Det var 20 sek kvar av spelet, o jag slog mitt sista skott. - Tror ni inte jag fick strike eller :D Sen stängs skärmen ner o det står "Speltiden slut."  Lätt det bästa på hela kvällen. Sen blev det splittrade vägar, fast jag var/ÄR fortfarande fett sugen på att ungås o träffa lite folk meen there´s no opportunity tonight. Så nu ska jag väl duscha o gå o lägga mig. Nannanana...

Finally Friday !

Ska passa på o uppdatera er nu medan jag är på bättre humör. Har åkt lite slalom med mina känslor, o det blir verkligen enastående upplevelser... men inte helt positivt. På lunchen gick jag o köpte llite godiis med min babe, o vi träffade hans kompis som skulle "shoppa" en tröja. Även han är en typisk "karlakarl" som får ångest av att vara i en affär mer än 4 min. Fenomenet killar alltså. Efter skolan gick jag med Mamma på stan o fick köpt mitt armband ;) ! Men då kommer det jäkla problemet att låset är trasigt på just DEN jag tog.. så måste byta den. Köpte även ett jätte gulligt "rosett"-halsband :). Däremot hittade jag inga skor. Varken höga eller låga. Jag förstår inte varför jag har så mkt problem med skor. Men sedan har jag ju typ oxå Paris Hilton-fötter. Snubblade sedan över två linnen från H&M på rea, alltid bra o ha :) Så idag har jag väl bränt en 2 hundralappar. Inte så farligt, men pengar är alltid pengar.
Just nu sitter jag hemma o tar det soft, ska sticka till André strax för mys med tv-spel o film. O här är även lite bilder.. på vad som inskaffats till min garderob. Själv är jag helt kär i smyckena :)


Men nu ska jag göra mig iordning, o sedan försöka knalla iväg till min springare som väntar på andra sidan stan ! Ha en trevlig fredagskväll !





Små ord .

Jag känner mig trasig. Splittrad i en massa delar. O det är så förbannat svårt för jag vet inte om jag tjänar på att laga det. Innan det faller sönder igen.

Det känns som hela min kropp skriker efter uppmärksamhet. Det är kallt, jag fryser o jag fumlar bara i mörkret. Jag ser inte en glimt med ljus. Allt bara sjunker ner i helvete, o jag skjuter undan de jag älskar, för jag vill inte föra dom dit. Jag förstår inte meningen med någonting. Hade tänkt ta det lugnt idag, se på film, men mitt lilla huvud har bara stora tankar för sig. Jag kunde knappt stå ut den här dagen, hur blir då de kommande?

"Hoppas det inte är lika mkt kaos i ditt huvud, som det är på ditt rum"
PANG ! - Rätt i nyllet.
Precis som mitt horoskop.


O jag känner mig inte trygg i någons ögon.



Som jag en gång sa;
"Jag känner mig som en pusselbit,
man passar inte in någonstans.
Alla vänder bara ryggen till,
o då visar det sig att man hamnat i fel jävla kartong."                                     Vi lägger hjärtat på hyllan ett tag.

Farväl sommar ...




Kollade in idol igen. Faen vad dåliga tv4 är på att variera programmet. Även om dom går i konologisk ordning behöver dom väl inte visa den sån, när den är så jävla tråkig. Inte en enda bra sångare den första halvtimmen.
Idag slutade jag efter 3 men när jag kom hem har jag varit tvungen att studera samhällskunskapm vilket jag suger hårt i. Det enda jag är bra på ar att räkna, o så har det alltid varit. Men när det kommer till läseämnen fastnar jag direkt. Så det jag har gjort idag är att skriva en sammanfattning i 2 h. Sedan har André pallrat sig hit, o just nu sitter han som en äkta man o glor på tv o äter popcorn. Generalisering? Haha, bara för att jag hade svenska förhör idag 8-|.
O när jag kom hem från skolan upptäckta jag ett kuvert åt mig :O POST ! Tandläkartid förstås. Underbart.
O vår matte går verkligen superfort. Vi läser ju matte C nu.. på en termin.. så vi har bara genomgångar på lektionen, så gissa, jo !, nu är man efter igen. Jätte kul verkligen. O sen alla andra ämen baah. O jag är sugen på godis... Baah... Varför`?


 ♥ Farväl sommar förresten.




Getting ill ?

Jag fattar inte hur jag ska klara det, men jag måste verkligen. Jag somnar varje dag efter skolan typ, av utmattning. Jag har läxförhör, här, där o där. O jag orkar inte lsäa när jag mår såhär. Dessutom känns det som att jag ska bli sjuk. Jag går runt o fryser hela dagarna o det enda jag längtar efter är att få kura ihop mig i min säng o kolla på en riktigt bra film. Men när kommer jag någonsin få tid för det? Jag hoppas på torsdag i alla fall. Jag förtjänar det.
O imorgon kommer jag se ut såhär hade jag tänkt. Förhoppningsvis är jag åtminstone lika charmig som på bilden...Faen, jag klagar ganska mkt men jag mår inte direkt superbra nu, så jag ber om ursäkt om alla mina klagoinlägg... Men det är just det som påverkar mig mest... Intressant va? Vi får se om jag kan skriva nåt vettigare imorgon. Jag är i alla fall på jakt efter ett par boots.

Något irriterad...

Jag känner hur jag bara stapplar fram. Har sån förfärlig träningsverk, från gymmet, från koopertestet, o från idag. I skolan började dagen först ganska soft med film, skräckfilm dock. REC. Jag tycker inte den är så hemsk längre, men första gången när jag såg den hemma hos André blev det kortslutning i hans rum precis vi den läskigaste scenen, så då skrek jag rätt ut. :P. Någon som hade ungefär samma symtom idag var stackars Hanna. Maya & jag råkade skrämma den stackarn till tårar ! Lilla Hannibal...

Sen blidde de promenad, en 5 km promenad. Fatta jobbigt. Det tog typ 2 h. O jag ska gå o klaga hos rektorn, för jag tycker inte om idéen om att dom lagt om skollunken så att den ligger intill kyrkogården o dessutom går vi då på smala gator där människor bor o bilar kör. Jag har fler argument men det här engagerar ju inte alla, så jag sparar mig.




" Take a walk in my shoes... "

Tog mig förresten en liten runda på stan efter sången idag. Mest i jakt efter ett par låga skor/kängor. O i första närmsta affär hittade jag dessa juvleler ! Jag vet att jag kollat på dom förut o blivit lite kär i dom. Affären sålde ut alla skor för 99 kr, lagerrensning, höll på o fölla för ett par stövlar också, men inget kunde få mig att slita ögonen ur dessa ! Det är väl snart vinter, men även snart vår igen. Jag är kär i alla fall.

Men nu var problemet att när jag skulle betala, så kom jag på att jag glömt min plånbok. I mitt skåp, på tredje våningen, i en skola som låg långt bort från mitt medvetande. Varför? Men nätt o slätt fick jag rusa genom halva stan för de där skorna.
Föll dessutom för ett armband på ur&penn som jag måste ha, men där får man 3 smycken för 2, så jag måste förhandla mig med vissa vänner om saken. Hm, absolutely.

Imorgon har vi en soft dag, - skoljoggslashpromenad, och film. Så idag kan man ta det hyffsat lugnt.


♥ Ha det gött !



O hon sprang...

Jag suger verkligen hårt på att springa. Det började tillomed dåligt.

Vi hade en enkel uppvärmining med att springa 100 m fram o tillbaka. Tror ni inte att jag, ja just det, just jag råkar ut för en flygande fluga rätt i ögat. What a feeling ! Sen fick vi veta att sträckan var 2,4 km, visst att det låter lite, men fasicken heller,  men vi sprang. Sandra (speciellt) o Maya sa att dom skulle jogga med mig. In my ass ! Där gled genast dom förbi. Så kvar var jag, med min sketna kondition o kämpade. Inte nog med det, självklart kommer de där jäkla eksemet tillbaka o kliar sönder mig ! När jag väl är inne i mål efter ca 15 min, tar jag pulsen o börjar diskutera mitt eksem med läraren. " Mjojo, det beror nämligen på kapillärerna, det är nämligen dom som kliar. " Tack, men det där hjälper mig inte. Jobbigt var det i alla fall. O imorgon när det är skoljogg, tänker jag faktiskt gå.

Jullovet 07

Hihihi, nu har jag varit duktig igen, o nu är jag faktiskt IKAPP med matten. Fort som faen försöker den smita ifrån en, men nu, NU har jag fångat den :) Planering är inte min starka sida, jag kommer mycket väl ihåg i julas då jag hamnade 120 sidor efter. INTE kul. Speciellt inte eftersom jag satsade(satsar) på det högsta betyget. Men då började Linnea planera jullovet efter hur många mattetal hon skulle göra per dag. Haha, inte smart egentligen, men det funkade. Den 24e december satt jag uppe på mitt rum o pluggade mina dagliga 15 tal medan Kalle Ankas julafton rullade på tvn där nere. Inte så tragiskt som det låter i alla fall. Förra julen kom så fort. Kändes som det inte ens hann bli jul. Men ni ska inte tro att jag nördade mig hela lovet. Jag hade tid för annat också. O vad är poängen då? - Jo, jag fick mitt betyg. O det går om man absolut vill.


Nu ska jag gå o raka benen så jag minskar luftmotståndet inför morgondagens springtest. Godnatt!
(fråga mig inte om bilden, men det är ju höst nu i alla fall)







Mysdag = Min Söndag

Ja, NU är jag tillbaka då :P. Blev en liten sväng till André som ni kanske läste. o eftersom han ville att jag skulle komma fort, sa han att jag skulle äta hos honom. Så när jag plingar på hans dörr kommer han o kramar mig o säger "förlåt, det är kinamat", vilket jag inte är allt förtjust i. Men André är artig o tar mig till hans rum o kramar mig :P. Sedan kvider han fram ett litet; "får jag gå o äta, jag är såå hungrig, jag kan borsta tänderna sen!" Ha ha, så söt. Men han är jätte snäll mot mig idag, så han skjutsar mig till hamnen o äter en sallad med mig :) puss. Sedan kollade vi på The Sassy Girl. O av någon konstig anledningen tycker André att den handlar om oss ;P. Men den var väldigt fin :) Sen mös vi bara hela natten, o likadant morgondagen, lagade lite mat o kollade på Hitta Nemo :). Jag har nu även snott ett par shorts av honom så jag klarar springa på skolidrotten imorgon. Sjukt pinsamt dock.

Nu ikväll, ska jag plugga lite mer matte, o koka ett paket nudlar. Fett soft dag idag. Bara mys. Ska ta en varm dusch o sen bara rulla in mig i täcket. Ska nog inte skriva mer idag, är trött o kär.

Linnea, - På språng till dig !

Hej hej, har ätit o duscha o pluggat o ätit o, o, o... Känns ganska bra i alla fall. Strax ska jag väl transportera mig över till André, där jag inte vet vad som händer... Men först borde jag äta något ! Har diskuterat med mamma nyligen om mineralsmink.. När jag åkte till ullared i sommras hittade jag mineralsmink från Wet'n'wild, för 37 kr. O det är verkligen så prisvärt att det inte är sant. Ordinariepriset ligger på typ 60 (fortfarande sjukt prisvärt om man tänker på Sandra som köpte för över tusen från I.d. ;)), MEN märket finns tyvärr inte i Västerås (vad jag sett). Men jag är verkligen supernöjd. Hittade dock en hemsida som säljer deras produkter och andra märken, med bara 29 kr frakt ! :) Får se om jag kanske blir en köpare där senare...  Hemsidan är http://www.pashion.nu/ ( - O jag lyckades även länka :))

En annan sak som räddar min vardag (ja, ja, överdrift), är penseln på bilden. Det är nämligen så att jag har en ganska ostadig hand, o kan aldrig få till en eyeliner snyggt. Men min räddning är den här borsten från Make-up-store ! Jag fick den när man gick en sån där "sminkkurs". Man använder den på så sätt att man borstar på en ögonskugga längs ögonkanten o då ser det ur som en eyeliner :D ! Man kan oxå ha den som ögonbrynspenna.. Jag tror den kostar 150 kr... Men den är verkligen jätte bra, speciellt eftersom jag minskat mitt användande av mascara.
Men nu ska jag börja pallra mig iväg mot André. Så nu blir det inget skrivande mer idag! Så godnatt :)

Lilla Dukiga Tösa !

Nu har lilla Linnea varit duktig... Igår pluggade jag ett avsnitt i matte, vilket jag även ska göra idag, o nu har jag precis kommit hem från gymmet. Hann både gymma o springa 2 km. MEN, jag kan inte springa de här 2 km konstant, INTE för att jag är trött.. Utan för att jag får eksem på benen :S. Jag har alltid haft det problemet att mina ben börjar klia som i helvete när jag springer. Är det fel på byxorna eller på mig då, när jag upplevt det förut? Imorgon ska jag i alla fall försöka sticka ner på stan o fråga någon sport affär om de här problemet. Sen får jag väl gå till gymmet igen för o prova byxorna.
Sen ikväll ska jag nog unna mig en liten träff med André trots allt. Jag orkar inte leva som en ofrivillig eremit, med en helt misslyckad vecka.

Har fått lite lördagsgodis oxå, som jag ska försöka njuta av tills nästa lördag. Jag ska försöka hålla igen godisköpandet på vardagar, men det är ibland svårt när man får många tidsluckor på stan, eller nån trevlig hemmakväll hos någon... Men jag ska försöka ! Iaf kostade de 5,50 kr för nappar & 6 kr för Anthon Berg-choklad 72% från ÖB, ska försöka ersätta godis med mörk choklad, det är ju faktiskt sjukt gott. Förresten ser jag helt miserabel ut på bilden, bara blev så, jag är ju som sagt sjukt trött o sminkad o blablabla. Men nu är det dags för mig att äta mat, duscha o sen nörda mig med matte :O;) Puss.

For the birds .

Jag orkar verkligen inte med mig själv, känns som att jag bara faller o faller ner för ett evigt stup. Ge mig vingar någon.. Varför kan jag inte ha självkontroll? Varför sätts jag i såna här jävligt jobbiga situationer? Varför kan jag inte ta mig ut.
O det här är bara en bråkdel av alla frågor. Jag är så trött. Jag tänker låsa mig inne hela helgen, då lär jag ju inte bli besviken på nåt eller någon. Jag orkar bara inte med det här.

För att försöka lätta upp den här underbara stämningen har jag försökt kolla lite på youtube... Men det är väl tragiskt nog. Fredag kväll. Det här påminner lite om i tisdags när ännu en av mina "fria" dagar blev förstörda. Hur lyckas jag? Jag tänker göra något förbjudet. Jag måste göra något.





Hittade i alla fall en kortfilm, som lockade fram ett litet drag i min mungipa.

Pixars - For the birds.

http://www.youtube.com/watch?v=wjG--oiQuNA
Vet tyvärr inte hur man länkar än så ni får klistra in länken i webläsaren ;)

Men nu ska jag inte skriva mer idag, har inget vettigt i skallen så ska väl nanna snart. God natt.

Abra Kadabra, Utväxt Bort !

Idag har jag känt mig så totalt nere, skolan är ju verkligen hemsk! Så mycket stress att magen knyter sig, vaknade tillomed i natt vid 4-5 av magont. Usch, det ska verkligen inte vara så. En annan som inte heller verkade fira var Hannibal. Oturligt nog är det så att våra språktimmar ligger olika kring luncherna o på fredagar resulterar det i att Hanna får äta lunch utan hennes solstrålar. Så hon var också nere i mörkrets hålor. MEN, då kommer jag ;), o jag tvingar med henne på min italienska xD, fråga mig inte om det är kul meen magistern är väldigt speciell, o feminin :), jag börjar gilla honom mer o mer. Så vi satt o kollade på en av Will Smiths serier då han rappar på dubbad italienska. Så kul :P. Sedan sprang vi iväg för att kasta i oss en måltid på 8 min. Sen lämnade jag över hanna åt franskalärarinnan. O då började mitt elände kännas påtaglig igen. Efter matten som var den sista lektionen stod jag paralyserad vid mitt skåp i 10 min. Men tillslut lyckades jag pallra mig ner till stan o ta mig an mitt hemliga uppdrag. Som är hemligt :) ! Sen tog jag mig en sväng till myrorna, där jag fann en skjorta o en stickad tröja. Nu idag hade jag egentligen tänkt pallra mig till gymmet, men är så fruktansvärd trött.. Istället blir det nog att färga min utväxt... Sedan ska jag försöka plugga lite. Jag vill dessutom lägga till att jag är förvånad över mig själv eftersom jag har nördsvans idag, något jag inte haft på åratal, åtminstone inte offentligt. :P. Sen är frågan vad man ska hitta på ikväll, att nörda sig hemma helt en fredag är inte helt rätt... Mina öron har i alla fall hört något om en viss grillning, men den börjar 8 så vet inte om jag hinner... Dagen är ju fan snart slut :O. Men nu ska väl försöka ge mig på färgningen!

Kreati< . Sämst rubrik .

Sitter o gluttar lite på Idol, ganska intressant. Ångrar att jag inte följde med Hannibal, Majs o Handra till auditionet, även om jag inte hade kommit vidare hade det ändå varit en upplevelse, o jag kan verkligen tänka mig hur stämningen är där utanför :) Jag kommer ihåg att André lovade mig, för ca ett år sedan, att kidnappa mig, sätta mig i ett koppel, i en bur o betala transport åt mig för o ta mig dit... Undrar om erbjudandet står kvar ;)?

Jag har ångest för allt. O en av de sakerna är att jag i slutet av sommaren kom igång med att träna på gym. Men när skolan började hade gymmet stängt i en vecka, o nu är min träningsglöd svag. Känner att jag vill o behöver, men så krångligt o ta sig dit o hem. Btw är jag sugen på choklad, med nå krispigt i. Marabou har kommit med två nya saker... typ amigos o nån ny chokladbar :P. O btw nr 2 så suger maten så hårt i skolan. I början av ettan fick vi lyxigt välja lättdrycker till, o det kompenserade den dåliga maten. Nu finns  inte lättdryckerna. Idag överlevde jag på 3 frasrutor med en Pommes-frites krydda som dom dock iaf utökat sortimentet med (från salt). Angående bilden tycker jag bara att en blogg är finare med bilder, den här satt jag o klutta en dag i min loggbok :) O KOLLA, på nåt underligt sätt lyckades jag skriva bredvid bilden!! Får se om jag kan lyckas med det igen. Men nu ska jag fortsätta att samtala med Herr Mattebok o sedan har jag ett viktigt möte med Fru Biologi... Bok, alltså.

Så vet inte om jag bloggar nå mer idag, men godnatt annars :)

Why this pressure?

Har precis stoppat i mig en kebab och en glass, så nu är jag tjock :O. Men liten flicka behöver energi för att orka överleva. Vaknade förresten upp imorse med en sengångare. André är så lat att hans marginal från att vakna till transport på morgonen är 15 min :P. Faen tycker det är orättvist.. Tjejer behöver fixa sig fina med kläder, smink o hår o smycken o blablabla.. Okej visst finns väl vissa killar som gör det... Typ den här killen, men han är som han är... Han står iaf vid spegeln längre än alla tjejer i klassen, än eloge till honom.

O sen finns det ju de killar som tycker: Ja, men sminka er inte då om det är så jobbigt! Men nu är faktumet att i Sverige finns det så sjukt många snygga tjejer, fler än killar (!), så om man som tjej inte är snygg blir man nästan socialt oaccepterad. Dessutom mindre attraktiv eftersom alla killar bara kan stå o peka på vem dom vill ha bland alla snygga tjejer. Ja, det finns tjejer som är desperata. Klart att det finns massa undantag, o visst insidan är viktigare, men ALLA får intryck av ens utseende, o folk HAR förutfattade meningar om olika stilar. Tycker bara det är synd det motsatta könet verkar ha fler krav än vad kvinnorna har på mannen. Eller är det vi själva som skapar dom? En gång i tiden har kvinnorna varit begränsade... Är vi i den tiden nu som vi vill motbevisa det?

O jag är botad för ikväll.

Usch, jag har fortfarande inte kunnat koncentrera mig med skolarbete på fritiden. Men när André lovade att ta sig hit o läsa samhällskunskap med mig satte geniknölarna igång o jag pluggade lite matte tills han kom... Kanske är det inte så dumt med en plugghelg? Jag skulle i alla fall behöva det med den takten vi har i skolan.

Imorgon är en lång dag, o under den lilla håltimmen jag har ska jag pallra mig till kulturskolan o spela piano i 40 min. Kommer bli så framöver varannan vecka.. Förut hade jag det varje vecka men mitt psyke klarar inte det. Plus så är det värsta jag vet att spelar uppp för publik. Det blir bara en klump med ångest i magen som man mår dåligt över i veckor... Annat är det med sången som började i måndags... Men det här är bara nonsens.


Så nu ska jag gå o joina ponken i soffan, men tills dess:
Driv ut demonerna i mig. Set me free.

Bakom låset.

Wihow.. Faen, jag har märkt att blogg.se publicerar mina inlägg 3 timmar efter att jag skrivit dom. Så det här kanske ni inte ser förrän sovdags :P Men, tänkte berätta om vad som bör finnas i en flickas handväska, eller åtminstone min...


1. En loggbok(/eller kalender som alla envisas med att säga. Tydligen förstår inte dagens ungdomar att det heter loggbok! :O) Alltid bra att ha med sig, jag jobbar på o bli bäst med det, det här året ska jag hålla det! ;$

2. Vem säger att diamanter är en kvinnas bästa vän? Med smink kan man ju trolla bort nästan vad som helst, o du vet ju aldrig om det kommer någon händelse du vill vara lite fin till ;). Men ta aldrig med hela make-up-väskan, det blidde bara jobbigt. Bra o ha o som tar lite plats är concealer, rouge, kajal o alltid något för läpparna. Jag bär alltid på läppbalsam :)

3. Jag brukar alltid bära på nå pastiller, spelar ingen roll vad, men i vilket fall är det aldrig mysigt att ha dålig andedräkt.

4. Pengar, busskort etc, alltid viktigt... För hungern, för shopping eller vad som nu faller in... Men att föredra är pengar på kort... Då kan ingen stjäla ifrån dig utan att du kan förhindra det i efterhand.

5. MOBIL! Ens mobil är nyckeln och nödlösningen på allt!! Verkligen allt. Prata när du känner dig orolig, köpa bussbiljetter när plånboken är väck osv osv... Ha den alltid till hands o nära dig, så alla kan nå dig, o så att du alltid kan nå någon smidigt!

6. P-piller, tjaa inte allas nödvändighet, men jag har en tendens att vara glömsk ibland, o då kan det alltid vara bra med en reservkarta i väskan. Gäller väl annars andra mediciner, som allergi.

7. Kam, toffs o diadem, är viktigt för mig nu när jag har hellugg... ibland tillkommer en liten vaxdosa med. Toffsar är väl annars de viktigaste. Det är surt om man ska åka o träna efter skolan, o inte har toffs, eller om man ska sätta upp håret i nördsvans för att plugga på biblioteket. Jag har alltid en runt armen.

8. Nycklar bor i väskan precis som loggböcker. För den ska alltid vara där så du alltid kommer in i skåpet, eller huset. Vem har inte spenderat en tidig skoldag utanför hemmets port...?

9. Men hallå... Det här är en tjejväska, o tjejer har mens.

10. Paraply för höstdagar, låter illa. Dagen må se bra ut på morgonen för att sedan vända på pannkakan. Annars kan ju paraplyet bo i skåpet.

WOw, kom på en bonus som jag är känd för att alltid ha med mig... VATTENFLASKA!



-   OVER AND OUT   -


Godmorgon, God eftermiddag & Godkväll !

Kom ganska nyligen hem från skolan/stan. O jag är helt slut... Våra onsdagar är ganska intensiva med alla naturämnena på en enda dag. Mycket roligt. Jag har märkt att det första jaggör när jag kommer hem är att sätta mig ner på en stol i köket och bara andas. Samla kraft typ.
Idag har jag vi iaf haft skolfotografering, ännu roligare. O jag står på samma sida i år igen så jag kommer antagligen pryda katalogen med en hopbiten min. Vad är det här med att man har en bra o en dålig sida på kort? Man borde väl vara symmetrisk :P`?. Iaf slutade jag runt halv fyra o gick då o tog mig en fika med André, "min hjärtevän", vilket vara gott, men lämnade sedan ett svidande tomrum i min plånbok.
Förresten har han fått för sig att han är "jättesnygg" i tuperat lockigt hår,... Låt mig säga "hans version av dynamit-Harry".  Hm... Men han är omöjlig att få till frisören.
Hur kan jag lura dit honom :)?




 - Annars är du bäst gubben ! ;)

"Fagra naglar"

Fick en fransk manikyr av de tre vännerna när jag fyllde år i juni... Sen dess har jag slutat bita på naglarna och försökt spara ut dom, med less success. Mina naglar älskar o skiva sig så när jag sprang på stan för att fylla på mitt Comviq Kompis, hittade jag den här lilla prylen till mina naglar. Budget, ynka 30 kr. Vi får se om det kan hjälpa.

Nu ska jag gå o duscha, noppra ögonbryn o lite andra sådana saker, sen får vi se om jag vågar göra ett tappert försök till att öppna fysikboken... men tveksamt. Fasicken om min helg försvinner nu oxå :( Skolfoto imorgon oxå, så måste leta fram nå kläder... Jag orkar inte mer.
- Varför är livet så tungt?
- För att du är i TONåren
- Håll käften för faeen!!



Ha ha, sån otrolig humorist jag är..
.


Faen.

Faen, jag pallar inte - Vad är det här?!
Så jag bjuder hem dom men sen börjar mamma muttra o <PANG!> så är samvetet åter o skaver igen, så jag sa åt dom o inte komma nu. O nu är jag arg som faen. Mamma kom väl o kolla läget med mig men jag är fortfarande så arg. Det här var ENDA vardagen i veckan jag hade planerat att träffa någon o ha lite sköj! O jag orkar inte att dom ska ta det ifrån mig, jag tänkte offra min pluggdag till o träffa vännerna, men jag är på sånt jävla humör nu att jag inte ens kommer kunna öppna matteboken på hela kvällen!
Hej sväng, ärtsoppa ! :(


Blubbare.

Fick veta av Hannibal imose att vår supersköne Martin i samhällskunskapen har fått barn, (stod i tidningen), så han är ledig i två veckor till vår besvikelse :( så som ersättning får vi istället en pensionär. Tyvärr hittar jag ingen bild på småttingen.

Hade sedan handledarsamtal idag, o Lisa sa att jag verkar stressad och att jag verkar ha mycket krav på mig själv, o där vill jag fylla i en pik till pappa då han även idag sa att han aldrig sett mig plugga en enda gång och att jag borde göra det istället. Pappa lilla, jag har nästan mvg i allt så tyst om du inte har något bättre att säga mig. Blir bara så arg.

Usch, vad jag är arg !

Seeen dag idag då jag slutade skolan 16.30, och då var jag sen tvungen att sticka ner på stan o köpa konantkort, så hemma är jag sedan à la tjugo i 6. O då kom smällen i ansiktet. Det var ju nämligen tänkt så att Hanna & Sandra skulle sova hos mig så att vi kunde ha lite mysigt och sedan fixa oss inför skolkortet som är imorgon... MEN DÅ kommer ju pappa förstås och sätter punkt på mina drömmar. Han kommer nämligen från nittonhundratalet o förstår inte ALLS vad det finns för meningen med att sova över hos sina vänner. Så efter en lång skoldag när jag kommer hem får jag en utskällning i en timme som slutar med att jag håller för öronen av anledningen att jag tycker att jag blir kränkt då pappa inte lyssnar och KONSTANT skrattar åt mina åsikter och kallar dom svaga. Vilket inte är någon poäng, utan bara ett sätt att psykiskt rubba mig. Sedan kommer mamma hem o pappa går genast på henne, men nu låter det mer: " jag sa att hon får bara att hon borde städa, och att jag inte tycker om det ". Min pappa är bäst på att ge mig skuldkänslor. Men nu funderar jag på o ta hem töserna iaf... Om jag vågar. Han sa ju att det var okej så,.. men jag tycker verkligen inte att han har någon rätt att förstöra mitt humör, och speciellt inte säga att jag suger på argumentation när mitt sista ämne idag var retorik,.. Något jag suger på. Orka få det bekräftat.

                                                                  

 Har lärt mig ett nytt ord idag:
"Sofist = En person som i en diskussion inte är ute efter sanningen utan efter att vinna."
  



Trauma!

Hej där, tänkte berätta en sista sak innan jag går o nannar...
Det hände en hemsk sak imorse när jag skulle åka till skolan... O då ska ni veta att dom har kastat om min busslinje, så jag tog ett djärvt kliv o ställde mig vid en ny busshållplats bland en massa folk o läste tiderna.. Så kollar jag ner på marken o upptäcker en liten pälsbit som ligger upp-o-ner o jag undrar vad det kan vara för tillhörandra-accessorar-till-vad-för-klädesplagg-det-nu-kan-vara. SÅ!; jag bestämmer mig för att putta till den där lilla muffen o vända på den, o jag som befinner mig högst upp på ett litet stup puttar till den o VIPs så flyger den döda igelkotten iväg ner för stupet :O, ingen bra början på dagen. Stackars lilla varelse! ;O


 O här är en annan liten taggig varelse som oxå är död :S. Fast han ser ut som en bacill. Han kommer iaf från lund, o bodde en gång i tiden i mitt takfönster... Men nu ska jag gå o duscha o skönhetssova mig inför ännu en jobbig dag, men DÅ kommer en viss Hannibal över för att våldgästa min säng! Godnatt :)


Ps. Hm.. finns det inge sätt man kan få bilden I texten? Jag är något amatör :) Ds.



Idrott & Hälsa, ey?

HEY!, tänkte publicera lite mer! Jag hade min allra första gympa lektion idag, o det finns inget mer jag hatar än att få nya lärare konstant i idrott (&hälsa) !!, de har dessutom så sjukt olika kriterier, VART TOG VÅR GAMLA KÄRA MALIN VÄGEN SOM LOVADE OSS ATT INTE HA NÅGRA FYSISKA TEST! Nej, nej, nu har vi Lille Attila som bokat in oss på springtest nästa vecka, oj, oj, oj, hårda tag här. Undrar om man borde gå ut i skogen o skutta, för att jag kommer komma sist, känns inte som någon tvekan. Förresten har Friskis&Svettis öppnat igen efter deras lilla huvudrensning, så man kanske borde gå o träna, MEN så går man ju naturvetenskapliga linjen på gymnasiet o slutar kvällstid varje dag. O sen står andra o predikar att man inte ska vända upp-o-ner på dygnet... How is this possible?
Vandrade förresten på stan & fick popcorn :) Haha jag lyckas alltid med sånt :)!

Nej, men välkommen :) !

Wow, jag tycker jag förtjänar ett o annat gott ord för att jag har startat blogg, lägg märke till ordet jag, JAG, Linnea den slarvige.. Inte något man planerar varje dag, liksom!
Jag vet inte riktigt vad jag tänkte skriva här än, tänkte bara lära mig skriva på nytt (A). Jag kommer väl blogga lite om allt möjligt, typ kläder (<3), sånt som är aktuellt för mig o för mina med kompanjoner (6).Så vi får väl se hur den här bloggsagan fortsätter...

--- TO BE CONTINUED ---


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0