Inte min dag riktigt ...

Det är verkligen inte min dag idag, vaknade upp och kände hur hela världen var upp&ner. Måsten, måsten och måsten, kan man inte få bli lämnad ifred någon gång?! Är så sjukt trött.
Har varit och tränat på Friskis, hade tänkt gymma... men blev ett medelpass igen, måste få upp flåset lite.
Någon som slipat på nyårslöften? Jag tycker folk oftast sätter upp så konstiga, svåra mål... Kan man inte nöja sig med något enkelt som att stänga av strömbrytaren på natten, eller dra ut mobilladdaren när den inte används, typ spara energi eller nåt? Jag menar det är ju ändå en otroligt bra vana, och inte bara för dig.. Aja, ska sluta med mitt stoppa-växthuseffekten-snack.
Har lånat hem 2 filmer från biblioteket, Music & Lyrics och Säg att du älskar mig så blir väl till att mysa lite i soffan. Ska gå och duscha strax och testa mitt kopparschampoo :O !
Vad ska man göra på nyår då, ska kanske på middag hos Maya, men jag är lite förbryllad över vad renskav är... :S
[Bilder google]

It's all about HAIR !

Jag tål inte se mig själv naken i spegeln längre, just därför gick jag och tränade på Friskis & Svettis igår... med André. Haha, det var ganska komiskt, man såg en liten grön pojke som hoppade i otakt till musiken ;) Haha söööt.
Klippte mig idag :) Sååå underbart skönt. Nadya sa att hon brukade spana på mig när jag gick hem från skolan, hon brukade åka förbi med bussen och undrade jämt vem som hade så fint hår ;) hihi. Hon är snäll Nadya, vi diskuterade även vilken hårfärg som skulle passa mig bäst och vi båda håller med om koppar... Och hon tipsade om en bra produkt på Kicks, ett schampo som ger kopparton från Tony&Guy. Sedan gick jag ut med en kasse från kicks. Köpte även en repair-flaska från Schwarzkopf (stgavas?) på rea från åhlens, för 40 riksdaler.
Stack sedan en tur hem till Matilda som packar inför sin resa till Frankrike över nyår. Spännande. Vi snackade lite och bakade. Nu funderar jag på om jag vågar ta mig hem till André, vars lillebrorsor fått löss... Vågar jag?

Coloring My Hair

Fick nästan ryck imorse. Mamma har fått en bok av Anton, som handlar om städning. Boken var väl även en såkallad pik som ni kan förstå. Tro inte att hon går och städar sitt rum, nej, sånt är tråkigt.. självklart ger hon sig på mitt rum... Rensar mina kläder, sorterar i konstiga ordningar, bryr sig in om mina ordningar och blablabla... Rättare sagt... Saker har försvunnit, jag hittar inte mina saker och så vidare. Jag som skulle färga håret imorse letade en timme endast efter hårfärgen, och jag som ska vara på biblioteket klockan 1 ! Suck. Sitter i alla fall nu med geggan i håret. Hoppas ingen blir lidande.
[Haha, glömde uppdatera, så här är inlägget i alla fall några timmar försenat]

Dags för hårresande förändring... typ...

Mitt huvud är så seeeegt idag. Har bunkrat upp med en kopp kaffe för att få igång motorn, men nada reaction där. Ringde min frisör idag och yees, klippning på måndag, så imorgon ska jag färga min utväxt... Funderar på att skaffa kopparblonda slingor i håret... Men det är alltid så läskigt att färga med röda toner... resultatet brukar bli katastrof tills färgen lagt sig ca 2 veckor efter... Så vi kanske väntar med det... Fast vet ju inte... Skulle vara lite najs ändå. Men blonderingsmedel blir det i alla fall.
Hey, hey, hey. Sa jag förresten att jag gick på Twilight? Jag håller ju på och läser den boken, tur nog har jag inte hunnit mer än lite över 100 sidor, för jag kände att när jag satt där i biosalongen blev jag sjukt irriterad över hur den var upplagd... Samma repliker, allting, bara det att det bästa blev bortklippt :P. Efter en halvtimme var den faran över och filmen var riktigt bra. Däremot vet jag inte om den är värd och se 3 gånger för att Edward är så snygg (?).. Så het är han väl ändå inte :P Filmen var för övrigt grymt bra, lite trög början men sen var den great. ! Ska lätt i alla fall fortsätta läsa boken ! ♥

Julrean är hääääär :D

Hihi, julrean är här och den är värd att uppmärksammas :). När jag köper kläder slösar jag inte pengar på tröjor med tryck.. Man ska inte lägga ner mycket pengar på något som inte kan användas för ofta. Stilrent föredrar väl jag mer, hittade väl dock lite blandat :). Här är det jag köpt:
♥ En supersöt kort kofta i svart, 175 kr typ, på giiina :), den gör sig dock sämre på bilden, men ni får se den på sen :D
♥ 2 par trosor ^^, spets och troskallingar, 25 kr/st på giiina :)
♥ Typ en ljus bolero (eller vad det heter (ville inte hamna på bild) med rosetter i armarna, 99 kr, giiina ofc.
♥ Ett linne med rosett, 50 kr, giiiina
♥ Vantar 2-pack, 30 kr, giiina
Sen köpte jag lite annat på ordinariepris, men det var billigt ändå :) lite basplagg sådär typ... Hihi
♥ Ett vitt linne, 50 kr (ordinarie), Vero Moda
♥ Röda rosa örhängen från Lindex, 40 kr (ordinarie)
Så totalt blev jag väl rånad på 500 kr.. Inte så illa ändå.. Sen får vi se om det blir en tur till Stockholm också ! :O :)

Hej hopp jag är tillbaka ! :)

Haha, jaa jullov som sagt. Steg upp tidigt idag för att dra mig ut på jakt i julrean. Haha mindre lyckat.. 40 min innan stan öppnade stod jag redan vid bussen... Upplever det stället lite väääl tomt... Kommer på att det är röd dag och bussen går inte... Måste därför ta nattbussen som för det första inte ens går här... Så jag kutar till den hållplatsen för att sedan till min upptäckt förstå att den inte kommer förrän om 40 min... Skit kul..
När jag ska shoppa är jag ganska... rak... Jag vill göra allt enkelt och smidigt och en sak i taget.. Dräför brukar jag oftast inte shoppa med sällskap... Men jag vet inte om det var bättre när jag stod där på Gina tricot i en 20 meters kö... Bläää.. Men fina kläder blev det :) Ni får se alldeles strax! Hade på mig de här kläderna idag, eller ändrade till det nu... Ska hem till André och mysa, och plugga imorgon på biblioteket, svenska. Det här fina halsbandet fick jag av Hanna :) Har på mig det idag, det är ett amuletthalsband med en charmig bild på Hanna i som jag fixat ;) Haha puss.

Julrusch !

Sorry det är jullov och det märks här... Sitter och kurar dagarna i ända, nu i min ljuva morgonrock som jag fått av André. Sen kan jag ju passa på att värma upp min kopp med kaffe, choklad eller varför inte glögg vid min USB-platta från brorsan :). Haha hoppas ni haft en trevlig jul !
Bye :)

Dan före Doppardan !

Sov så illa inatt.. Drömde att Andrés pappa snodde pengar av mig... O jag satt där och led för jag behövde dom för att köpa halstabletter... Mina enda 45 kr... och André ville inte hjälpa mig.. Sen vaknade jag av att Frans ringde... Han åkte buss och skulle komma hit 8.55 ^^... Sen märkte jag att jag spottade blod från min hals... Galet uppsvullen och smärtsam.
Så jag kurerade morgonen med varm choklad, halstabletter och en bra bok. Mår bättre nu, och även Anton har anlänt hem. Nu är det bara en familjemedlem kvar :O, sen är familjen komplett med sina 7 medlemmar. Har fått ett stort spännande paket av André också :). Det är lite pirrigt med jul ändå. ♥

Julgran + Kaos

Mamma och jag hittade tillslut en gran igår (visst är den fiin?), men självklart ville ingen sätta upp den, så jag väntade till idag, utan resultat. Men bestämd som jag är angående det här med julgran så stack jag ut på baksidan, tog fram sågen, sågade och sen satte den i foten och sen pynta den. Nu är den jätte fin.. Hänger till och med polkagrisar i den. Imorgon komme troligen några av mina brorsor hem och då blir det tårta x2. Smörgåstårta och marängtårta. Julen är inte helt fel ändå.

Snacka om kaos idag. Hade ringt mamma i fredags och frågat om jag ätit mitt p-piller och hon sa ja... Idag när jag skulle käka på min karta hemma upptäckte jag till min förskräckelse att jag inte hade gjort det... Mamma hade läst fel... Så det blev ett enda kaos och vändor till apoteket, mobilsamtal till sjukvården (fortfarande ingen hemtelefon... grrr...) och tillslut satt jag där med ett sånt där jäkla dagen-efter-piller igen.. Har tagit det i alla fall.. men jag fattar inte hur sånt här alltid lyckas drabba mig... Jag och apoteket, sen när blev vi bästa kompisar..? :( och orka gå runt och vara orolig nu... Men allting borde ju gå fint nu. Har i alla fall gjort allt jag kunnat och jag kan ändå inte ha mer otur. Det löser sig, ska inte tänka så mycket mer på det. André kommer i alla fall hit sen ikväll och tar hand om mig... Mys... Har saknat honom.

Nu ska jag gå och provsmaka skinka mor har tillagat !
Puss & Kram ♥

Fortsättning av fredagen !

Fuuuuuck. Jagh är superallergisk igen. Mot någonting jag inte har en aning om. Somnade nyss i 3 timmar bara sådär... Har ätit medicin i några veckor men nu pang! bom!, har den slutat fungera på två dagar. Måste alltså gå och knarka ner mig igen... Apoteket imorgon då. Hur lyckas jag?
Igår fortsatte i alla fall dagen med en lunch på Saffets. Själv tog jag med mig en kycklingsallad från Stugan <3 Sedan tog vi det lugnt, snacka lite och bytte massa fina julklappar ;). Av Hanna fick jag ett julklapps rim: "Jag följer dig vart du än går,
och ser till att du ganska bra mår. Jag är utbytbar om du vill, men snälla låt mig stanna lite till."
  Någon som har någon aning om vad som kan finnas i.. Skakförbud var det i alla fall :O.
Sen drog vi vidare till Donken där vi tog en varsin glass och sedan vidare till Waynes Coffe... Vid det här laget stod min plånbok tom, blev till att fasta. Sen försökte jag få tag i en André som bara skrattade i luren utan anledning... Så jag la på... Sen fick jag veta att stackarn hade fått salt i ögat så att hans lins gått sönder i ögat. Så han var blind typ. Jag fick äran att vara hans ledhund hem. Det är lite tur att han har mig ändå.

Kära Jullov.

Mitt rum börjar bli stökigt. Finns inte ens ett avlastningsbord längre. Dags för julstädning. Tjaa, i alla fall försöka ! Igår hade jag på mig den här klänningen från gina tricot samt skärpet som kommer från samma ställe. Tyvärr så går ju alltid någonting av mina prylar sönder när jag är hemma hos Andre. Jag förstår inte vad det är för fel på det stället, säkert nå andar där, och givetvis betyder det här att skärpets metalldel gick av ! Hallå...
Sen hade vi avslutning i kyrkan, lagom kul. André underhöll sig med min kamera medan Hanna flitigt skrev kristna meddelanden på allas händer. Puss & Kram nu har vi köpt en gran ! Fast den ska av någon anledning inte upp förrän imorgon... ♥

Så nära nu ! ("Holidays are coming, holidays are coming..."(8))

Klockan tickar, och om ynka 2½ timme har jag jullov :) Ska firas med en julklappsbyten, ev en fika eller lunch på stan med mina tjejer, och sen hem till pojkvännen (6). Jag är lycklig. Kan det bli en bättre dag eller?
Vaknade av regn dock imorse, mindre kul. Men jah tog tillvara på stunden och slog på Lilla Kycklingen på dvdn, som btw är lånad av Matilda, som btw jag inte träffat på ett tag, vilket leder till att hon inte fått den tillbaka. Hmrph'. Sorry.
Har med mig två kassar, en med sovkläder och en full med paket. Blir nog ingen pulka imorgon dock. Om vädret är så här. Aja, dags att springa efter bussen nu :O ♥

Holidays are coming, holidays are coming (8) :D

För EN gångs skull när jag kom på att jag skulle ringa doktorn, lyfter jag på luren, gör ett ambitiöst försök, så har våt telefon jäkel dött. Nåt fel med bolaget så vi har ingen telefon :O. Vafaen. Jag kan ju ionte ringa på mobilen och köa i 20 min. Varför sån otur? Vill nå min doktor, nuuu!
Idag var sista riktiga skoldagen, och Hanna hade överskott på godis, så hon tog med sig sisådär 1 kg och gav till oss som jag sedan mer eller mindre försökte bli av med. Efter det blev det ingen juldans för mig, utan lunkade hem med svansen mellan bena. Fixade liiite på mitt rum, tog det lugnt, slog in paket, och sedan drog det iväg till hälla. Inget speicellt uträttat, men det e ju faktiskt dags för gran nu tycker jag !! O kan vi inte slippa att åka ut i ren panik dagen innan julafton och köpa första bästa gran med någorlunda rak stam. Jaja. Sen kommer hela Familia hem snart. Det vill säga att det under mitthustak kommer vara 4 storebrorsor och ett par föräldrar. Haha, aja, det blir gött.

Associationer angående BlondinBella.

Haha, jag vill inte göra reklam för blondinbella, inte så att hon behöver tjäna några miljoner till på ett fritidsintresse, så hon kan bli ekonomiskt oberoende och bara köpa mer, mer. Hon berättade ju förut att bara hennes ansiktsvård gick på flera tusen i månaderna. Fortfarande vill hon se sig själv som en "vanlig livsgående människa". När ska hon inse hur stor makt hon har, bara det ger ju slutsatsen att hon är överklass oavsett om hon vill erkänna det eller ej. Men sen antar jag att det här precis det hon vill, att folk ska diskutera henne. Positivt eller negativt vad fan bryr hon sig. Hon är centrum. That's it. Vi får se om hon kan fortsätta glida fram i livet på en räkmacka, nå sina juridikdrömmar, på det faktumet. Fast har man pengar kan man väl allt.
Sen har väl ingen missat att hon fått sitt egna tv-program, förvisso bara dryga 3 min, där hon sammanfattar vad hon skrivit i sin blogg. Hon vill visa upp den hon är. Jag kan nog säga att den bilden man får av henne i bloggen överensstämmer mycket väl med tv-dagboken. En glad tjej som har allt och lite mer, ser sig själv som normal när hon står på röda mattan och pekar på "dockmodeller" som hon kallar dom med sin barbie liknande röst, kläder och kropp, i alla fall det intrycket jag fått av henne. Jo, det är väl det hon är. En livslevande barbie, ingen bratz, men en barbie, hon har till och med sin livs kärlek, Ken, elelr förlåt, Nils. Fullföljer hon sina drömmar kommer hon bli som huvudrollen i Legally Blonde (?!). Ändå kan jag inte avgöra om jag gillar henne eller inte.

Relieved.

Känner mig glad. Lättad. Även om provet inte gick helt som det skulle känner jag hur trycket mot bröstet lättar sig. Jag lider nog av stress ändå. Men vad kan man göra? Har börjat tända ljus på eftermiddagarna, ta en sovstund efter lunch. Jag försöker koppla av, jag gör mitt bästa. Men nu känner jag verkligen hur en frid spred sig, det är typ lov nu. Det är dags för återhämning nu. Dags att vila ut. Må bra. O det ska jag göra.

Ge mig peeeeeeengar (!)

Inom ett dygn borde jag få vara lycklig. Då är det i princip lov. Jag bävar inför morgondagen. Jag ångrar gårdagen. Idag är det bara nu.
Önska mig det bästa imorgon. Vill bara kunna må bra. Vara lycklig. Ska göra klart lite julklappar då, eller en julklapp. Sen slå in så fint. På fredag blir det avslutning och julklappsutdelning för min del. Sen får vi se hur dagen spenderas. Just nu vill jag bara bekymmerslöst gå och shoppa sönder mig själv. Vill åtminstone se söt ut, om det är det enda jag duger till. Köpa lite självkänsla, låter det så illa? Skulle gärna vilja dränka mig själv i en fin nyårsblåsa. Godnatt, imorgon är jag kanske tillbaka till mig själv igen. ♥
Ack, han som har pengar...

//T.N..

Jag gömde mig i fantasin,
så rädd för vad du kunde bli
Men var gång som jag ljög för mig
så såg jag sanningen i dig.
Nu står du här idag, med allt jag någonsin velat ha
å hjärtat slår ett slag för var förlorad dag.

Ge av dig det du vill ha av mig.
Å säg att jag får alla förlorade år...

Punkter.

♦ Plugg, plugg, plugg och jag tror jag somnar. Hjälper det att säga att jag inte gjort ett enda tal idag? Fuck.
♦ Hade min sista sånglektion idag för terminen nästa år blir det tillbaka till min gamla lärare. Haha och nej, jag kan inte sjunga annat än typ klassisk musik. Kul.
♦ Förresten är jag neger nu :) tack vare dove, nästan för neger. What to do?
♦ Funderar på om man ska hitta på något på nyår.. Har i alla fall planerat att sno en puss av André.
♦ Har dessutom slagit in en massa julklappar under helgen :) Några som fortfarande står i kö till inslagen. Får ni total blackout kan man ju alltid kolla lite på lagerhaus. I love the place !
♦ Har ätit vitklösdip så jag stinker dessutom. tur att inte någonär här (!).
♦ Den här klänningen kommer förresten från H&M, från förra årets julrea. Better not miss detta års rea.
♦ Skulle busa med en Alex som jag såg stod och snackade med Zandra. Så jag smyger mig upp bakom och skrämmer henne och Zandra ser mig ju då. Självklart ska man aldrig göra sånt här för givetvis var det inte Alex jag skrämde slag på. Tur nog så fanns hon trots allt i folkmassan.
- Tjola hopp typ ! ♥

3e advent heter det va`?

Mitt huvud sprängs, kan inte fyllas med mer fysik nu ! Har huvudvärk är jätte trött och allt känns bara urk. Ska försöka tagga ner lite och ta hand om mig själv. Är bara så trött, känns som hjärnan svävar utanför kroppen. Brun är jag åtminstone nu, se där vad lite Dove kan göra ! Imorgon ska det dansas bugg i skolan. Kul. Bara denna vecka kvar nu. Jag ger mig inte. Det här kommer gå !
Kan ingen köpa mig en värld full av kuddar? Godnatt nu måste jag gå och utnyttja lite tid ! ♥

Snart, snart jullov (!)

Nä! Nu vill jag inte vara blek längre. Vågar knappt visa min hy för den ser ut som lättmjölk. Dessutom blir inte min hy bättre nu.. Måste ringa doktorn och förnya mitt recept... Men man kan ju inte ringa på helgen... Cp-skit. Slutar ju sent hela tiden också. Jaja, nu blior det brun-utan-sol för fulla muggar!!
Var hemma hos André igår som vanligt.. lite äckligt plugg, som jag även borde göra mer av nu :(, och sen såg vi idolfinalen och spelade spel. Typ, inget alltså. Imorse såg vi på film och stack sedan och spelade badminton. Mindre lyckat. Min kropp skrek efter att få sova och det blev väl lite väl slappt spel. Sen missade jag bussen och fick vänta över en halvtimme medan André lirade hem med hans mamma :O. Suck. Ser inte fram emot den här dagen och de 4 kommande. Sen ska jag kanske få bli lycklig.
Så, dags att hoppa i duschen och sedan bada i BUS-produkter. Får hoppas det går något fint på tv också! ♥

Kemi åsido.

Wow, kan ni ens ana hur jobbigt det är att sitta där med ett 3 timmar långt prov framför sig i Kemi ! Så svårt(!), tur nog behövde jag inte satsa för högt pga tidigare resultat, men när jag satt där kändes det omöjligt att ens få mer än G. Jag har ingen aning om hur det gått, för jag tyckte g-uppgifterna var de svåraste, även några vg.. så allt från g till mvg, men det var verkligen så att man fick skrapa ihop poängen. Aja, det är över nu. Nu ska jag satsa på nästa steg och vinna över min stora fiende, herr Fysik. Bah. Det kommer gå bra, det kommer gå bra ! Nu ska jag försöka ta det lugnt och reptera cosinus och sinus, och eventuelllt ta igen lite sovtid... Godnatt !

Drömtydning !

För någon vecka sedan drömde jag en märklig dröm...

Jag körde ett tåg, påväg hem. Min vän Hanna var med mig i loket men det var jag som styrde, passagerarna var min klass. Vi körde extremt sakta då vi snart skulle nå slutstationen, men jag ansåg att tåget gick så långsamt att det inte skulle kunna komma fram. Så jag greppar spaken och vrider upp till ynka 25 km/h och Hanna utbrister: Nej, inte så fort! Inte 25 km i timmen! Men det är försent. Och vid kurvan som dyker upp innan slutstationen välter tåget över och försvinner ner i ett dike. Jag och Hanna lyckas ta oss upp.. Men vi hittar inte tåget...(?) Vi är utanför något rostigt kontrollrum med pelare och galler.. Hanna springer iväg från mig, jag försöker hinna ikapp, och ropar efter henne och hon går in i kontrollrummet som jag inte kan få upp dörren på. Här vaknar jag.

Jag förstår ju själv denna drömmen väl, och jag tog upp denna dröm i psykologin när vi hade drömtydning... Hur tolkar du den?

Dogtanian and the three Muskehounds

Av någon anledning hamnade jag där igen, på biblioteket med en massa chips. Inte för bra. Gick dåligt dessutom kunde inte hålla uppe koncentrationen och nu är jag trött.. 3-timmars kemiprov imorgon. Så förlåt för dålig uppdatering men nu ska jag gåå och svimma. Förresten, någon mer än jag som kommer ihåg den här jycken? En barnversion av d'Artagnan och de tre musketörerna. Extremt slående themesång.  Gå in och lyssna!



Min lååånGa Tisdag


Lååång tisdag och jag orkar inte vara fin. Dessutom har jag en äcklig irriterande finne på kinden som jag ska försöka döda i natt, ..igen. Kur, kur, kur, VAD SÄGER DU OM TANDKRÄM VA :O!
Hatar finnar och sånt skit, fast hade värre hy förut ändå, bad då om något recept hos doktorn, som jag nu måste förnya.. men det är ju omöjligt när man går i skolan hela dagen. Så vad ska man göra då. Känns som min hy har blivit värsta odlingslandet, jag föredrar och vara oskörd och orörd. Mööp.
Var i alla fall skabb, det var min poäng. Äcklig hår, äckligt smink, men myyysiga kläder. Satte på mig den här underbara koftan jag köpte på H&M igår tillsammans med en gammal tunika från Gina. Så skönt att gå omkring och bara vara varm, tog mig tillomed en promenad utomhus när jag lämnades själv av mina flickor som skulle duscha och shoppa. Buhu, jag är så sliten.

I Love My Skirt <3 (ginatricot)


Shop till you drop...

Dans idag i skolan, förstås snackar jag om pardans(!), dvs vals. Någonting jag i alla fall brukar bäva åt, men för en gångs skull var det helt okej, kändes nästan tryggt. Sången blev inställd så eftermiddagen spenderades i ett bibliotek med André och med chips, julmust och choklad. Lite kemital blev väl också gjorda ;) Fast nu saknar jag honom så hemskt igen. Tycker inte om det, hur kan man bli så beroende av någon?
Jag tog mig en tröstrunda på stan där jag köpte trosor x2, en kofta från h&m, och denna underbara vida midjekjol från gina fast i grått, blidde väl några hundra brända, nu är jag pank :O :). Vem säger att pengar inte kan ge lycka, muntrar i alla fall helt klart upp mig, typ avkopplande ! (bra förebild)  Fast nu är jag jätte trött. Och dessutom måste jag lämna in min mobil på lagning igen :(. Efter att jag fick tillbaka den är knapparna skittröga.. I alla fall knapp 5 och 9 vilket gör att jag nu drar mig för att skriva sms. Här ska reklameras ! Bye ♥




Hold my hand, let me sleep tight...


Glömde fröken Lugg !

Just ja, jag glömde fröken Lugg. Den blev ju mycket bättre än den förra luggen definitivt.. Men på klasskortet la den sig som en skarp tjock matta, såg vindögd ut. Efter den synvinkeln fick jag ångest och nu låter jag den växa ut. Ska klippa mig nu i december tillbaka till het snelugg. Det ni !
André lämnade mig imorse :(. Inte så allvarligt som det låter men fortfarande. Sen dess är jag förlamad, vet inte vad jag ska ta mig till... Dagen bara går... Ska försöka öppna någon typ av bok...

Min hårevolution !

Jag har alltid exprimenterat med mitt hår. Provat mina vingar som frisör vid 5 års ålder. Vid 4an fick jag en ytterst ocharmig frisyr och gjorde det mesta för att förbättra den situation. Dock till mer disaster. En röd toning ledde så småningom till en trekantig frisyr med ena halvan mörk och den andra blond, och då menar jag horisontiellt. Jag har (som tur är) inga bilder från den tiden. Man fastnar tillslut i det här med att färga... man får utväxt och måste färga igen. Nu har jag ungefär min utgångshårfärg.. Vilket ni kan se i mitt fina kollage om min hårevolution. Från 7an till idag.

Antonymer: Snö & regn

Ena dagen ska det vara vitt upp till knäna, nästa dag är det plaskvått. Kan inte vädret ta och bestämma sig så jag vet om jag ska ta mina termosbyxor eller galonisar :O.
Haha, skoja bara, men ändå!!
Mitt skrivande blev avbrutet igår, för mina fredagar är som vanligt alltid tillägnade André och han blir sur om jag nämner min blogg (eller om jag har höga skor). Så hem gick jag och fixade mig finfin för fredags mys. Vi tog oss en tur till ett ytterst privat ställe och inhandlade lite prylar. Stugan blev nästa hållplats och här satt vi och mumsade i oss en varsin kycklingsallad. Tänkte ta kort på den, men min förtjusning över att få stoppa denna maträtt i munnen hejdade mig. Drog slutsatsen sen att ni inte ville se en tom tallrik skylta.
Sen blev det rajtan tajtan mixat med idol, poseidon och the house bunny. Sen somnade jag. Vaknade och spelafr little big planet, mysigt och sen bara tagit det lugnt. Nu när jag kommit hem har jag fixat lite med min dator som mamma bytt databord på :O Dock drog hon ut lite sladdar som varken jag eller hon vet vart dom ska sitta. Så vips, nu har jag inte längre ljud på min dator. Terrible.
Förresten ni måste smaka Dorritos med ost smak. Tror aldrig jag smakat godare tortillachips, själv får jag väl nöja mig med ostbågar ikväll. Mööp. André ska så småningom komma hit och mysa ännu mer med mig.. Finfint.

Dagarna går ju trots allt...


Massa hekto snö !


MSN kan gå & ta sig.


En dag slösad.


Saknar dig (!)...


Buttert med Biologi

Nu håller jag på och plågar sönder mig själv med massa biologi igen ! Har börjat skriva en sammanfattning för nästan en vecka sen, mitt mål är 5 sidor sammanfattat varje dag, vilket rättare sagt betyder inget liv. Men imorgon är det bara fyra sidor kvar!! Wihoo, eller inte. Faen, ge mig lov nu bara. Orkar inte med nå jävla riksprov sen i kemi, I 3 TIMMAR. Har ni hört nå värre. 3 timmar kan jag inte ens sitta  och hårdpluggar. Kommer tappa koncentrationen efter 1 timme som jag brukar göra på matten.. elelr fysiken... som vi inte ska tala om (!).  Får föda mig den dagen med dextrosol och kaffe... EEk. Nu ska jag gå och lägga mig i min säng och vila. ♥

1A DECEMBER!


Hej hopp i vinterstugan :O. Som vanligt en ganska hopplös dag, med speciella åsikter angående vad som är lek och allvar, det betyder med andra ord "fara". Hade sedan sång och sedan så hittade jag mitt armband på stan :D. Den jag letat efter, minsann(!), som bara ville envisas med att finnas på HMs-nätshop. Nu är den min!! Finns även i silver och kostar 50 kr :). Hemma har jag pyntat mitt rum med massa julmys.. Här trivs jag bra nu. På tal om det kommer André och ömkar sig med mig. Det kan väl inte bli annat än bra. Här är lite mysiga foton från mitt rum.
Hej hopp, o glöm inte kolla  julkalendern om 10 min !!!


RSS 2.0