Casual Sunday

Jag är ingen tv-tittare. Jag ogillar starkt att lyssna på människor som sitter och diskuterar serier. Jag brukar aldrig följa saker, speciellt inte serier.. Jaja, visst att jag tjatar om idol och så ibland men ändå, det är ju mest på min blogg. Men det finns faktiskt ett program jag tycker sååå mycket om, Erik & Mackan - Snygga & Smärta. Det är ju så jävla goa dom gubbarna. Riktigt skön humor och väldigt intressant show som tar upp allt mellan häftstift i armarna till hembränt alkohol. Jag sitter som spikad vid skärmen. Det mina damer och herrar, är imponerande. Annars har det bara varit en enkel söndag, läst lite bloggar, pluggat lite biologi och kollat på Björn Bröder... xD det märkliga var att när jag sedan slog på Disney Channel (A) skulle Björn Bröder II precis börja. Men orka sånt på svenska ;) Blidde till och göra lite matte tal. O lägger upp den här fina bilden bara för att jag inte har nåt annat fint att klistra in ;), den andra e väl från google såklart, vad tror ni ;).
Godnatt, imorgon får man börja öppna chokladluckorna!

1a Advent

Usch, vintern bringar inte bara glada känslor. Min hy är helt fnas och kan typ inte ha mineralfoundation fullt så ofta då.. Måste ha en med mer fukt i... Så goodbye minerals och hello MakeUp-Store's foundationer i ton blekbleek.
Någon är dessutom emot min jul-entusiasm. Bakade pepparkakor i nästan 2 timmar.. med glasyr och allt, helt perfekta... Så åker hela plåten i golvet :(. Gör mig lite ledsen faktiskt... Känns bara så värdelöst. Hann inte ens ta ett kort på dom. Gjorde världens finaste giraff och allt :O så länge fick han leva... Tycker någon kan komma över och bygga ett pepperkakshus med mig :'(.


Vinterkläderna har varit framme ett tag !


Vi komma, vi komma från Pepparkakeland !


Blidde hem till Maya igår då klockan 7 för middag, pepparkakor och allmänt mys. Har inte bakat pepparkakor på åratal, men de blev riktigt fina modeller. Förutom då att min sexuella skapelse blev bränd tillsammans med resten av min plåt. Man kollar bort i 30 sek sen är man körd. Men hannas pepparkakskreationer fick vi alla ta del av!
O ingen missade väl denna stora händelse på idol. Ett hysteriskt fan som såg ut att spy av lycka för att Johan sjöng mot henne i publiken.. Lyckligaste ögonblicket i hennes liv? Road var väl hela Sverige. Starkt och visa sin obesvarade kärlek sådär :P

Walz + Solstrålarna

Christian Walz är tydligen tillbaka, ni vet snubber med "Wonderchild" och "Never be afraid again". Tyckte lite om hans soul trots allt, i alla fall det som var förut. Problemet med den här snubben (vilket jag verkligen hatar) är att han gör några top1or och sen försvinner han och blir en i mängden igen, stannar där flera år utan ett knyst. Nu är han tillbaka igen för en tredje gång efter ytterligare 4 år. Har inte hunnit lyssna på plattan än men ska bli intressant.

Ikväll har jag lovat bort mig till mina töser! Vi ska hem till Maya och göra pepparkakor!! Låter lite småkul :) Längesen alla 4 träffades, blir ju så att alla kan olika tider. Men nu är det ett löfte, och sånt håller jag :). Annars är jag ju ironiskt nog trots allt lite sugen på att kolla på idol. Haha, får se om jag kan övertala dom, antaligen inte... Jag behöver botas från mitt idoltittande.. Men man brukar väl säga att första steget är att erkänna? Isåfall är jag körd.

I Ögonvrån !


VILA med Lindex ;)


Hyperneuroakustiska diafragmakontravibrationer

Hi... hiic.. Hick.. Hickkaa ! Bah, varför drabbas man av hicka, eller som Maya säger; hyperneuroakustiska diafragmakontravibrationer. Pinsamma är attjag okontrollerat rapar till hickningarna :P Allt uppstod på grund av ett tuggummi. Har dock tillfisknat nu.
Hade förresten HÅL idag, igen(!!!!), och det passade utmärkt eftersom jag senare idag hade kemiprov, vilket förresten kändes superenkelt ! :) Så jag körde på min traditionella nördighet och satte mig på stadsbiblioteket. Long time no seen.

Förresten, vart tog vår käre Björn Gustavsson vägen? Han kom så fort och försvann sen - puts väck!.. Men det låter väl i och för sig precis som män... :O Haha, nej, nej, dålig humor. Nej, men seriöst han skulle ta en paus över sommaren men jag har fortfarande inte sett av göken. Förresten ser han precis ut som min kusin, Glenn. Hade inte sett honom på typ 10 år :P så när jag såg han i somras trodde jag det var självaste Björn själv som satt där. Creepy. Sen dess rök alla fina associationer till Björn.. haha, nej då ;).

From all of us...

Stapplar mig frammåt idag, bokstavligt. Inte visste jag att gårdagens badminton tränade röven på mig :O Ersatte idag retoriken med psykologi, allvarlig lektion till tusen. Ingen vågade störa tystnaden.
Och för första gången fick vi hål idag, vår svenska lärare var sjuk, och vi fick ett HÅL :O. Vad gör man med såna egentligen? Blidde lite kemi (prov imorgon) och en liten sväng på stan. Har förresten världens bästa linjaler :) i GUMMI :D. Vilket gör att man inte kan bryta av dom ! Coolt va 8-D, finns på en bokhandel nära dig :) !
Älskar förresten vår samhällslärare :) haha så skön, har så rolig synvinklar och åsikter, som att hans barn inte får kolla på Kalle Anka på julafton för att han vägrar ha tv :P Haha, får man verkligen bryta tradition sådär. :P Så skön snubbe iaf. [google]

Tradera is not too good shiet...

Faen. Jag har inte fått min plånbok än och den förbannade försäljaren bor i kina, vad är det här :(. Jag vill ha min plånbok, den borde varit här nu :'(:'(:'(. Jag ska ta mig tusan ha den, har ju redan betalat för den och allt. Grr, vad arg jag är, blir helt kallsvettig av sånt här. Är så arg. Vill bara ha den nu. ELLER MINA PENGAR. :'( Hatar sånt här så hårt.

Snackade med brorsan nyss och jag kan antagligen få mina pengar tillbaka, tydligen har inte säljaren bekräftat att han fått pengarna, och därför kan dom även dras tillbaka hit. Skönt och veta i alla fall, vet bara inte om jag vill ha pengarna eller plånboken. Vill ju ha det säkert liksom. Typiskt att sånt här händer mig. [bild google]

24e november


Det är så typiskt mig, glömmer ALLTID att jag har sång på måndagar. Är totalt förvirrad varje måndag morgon. Min sånglärare bad mig svara på en fråga de närmsta dagarna från förra måndagen. När jag stolt svarade idag på sms påväg till bussen, kom jag på att det inte alls var torsdag idag, och då fick jag panik och trodde det var tisdag och att jag åter igen missat själva sånglektionen... Skickade sedan återigen ett beklagande sms om att jag kom på att det var måndag. Sen fick jag stå där och sjunga utan noter och tjolahopp vad det gick dåligt.

Det riktigt kliar i mina fingrar! :) 24e november, det betyder en månad kvar till jul :D. Blandade känslor med en ton av panik (över alla måsten på så lite tid) men dominerande iver :D
Sprang runt på stan idag och letade efter julklappar ^^ kändes fiinfint. Fick tag i lite coola grejjer men sånt kan man ju inte skriva om här ;'O.
Annars borde jag ju plugga till det kommande kemiprovet, men jag är alldeles för glad för det :) "O jag trivs bättre här, där jag kan ha det lugnt och skönt och äta på min panpizza" :). Känner för att speedsova en stund :O Godnatt :)
(Notera mina fina kindmuskler på bilden!) Kallt, kallt, kallt.

Little Big Planet :DD

Igår var jag på stan med André, fast blidde inge julklappsärenden uträttade här, nej :(. André fick i alla fall sin jacka som han sen i ren frustration höll på att dra sönder när dragkedjan fastnade :O. Han är läskig ibland. Så jag gick med sjuklingen till donken där jag tog en happy meal. Andre fastnade verkligen för min leksak och kunde absolut inte sluta leka med den vilket resulterade i att han tappade den i milkshaken :P. Tack andre, verkligen ;) Sen så pallrade vi oss till game och André köpte little big planet :O Fan vad kul det spelet är :) är helt kär, vill bara spela, spela spela :) [google]


Spikrakt does not exist

Mitt hår kan inte bli platt. Det kan bli rakt. Men det kan inte bli platt.
Jag plattade håret igår innan jag träffade André, dels för att det är intressant att inspektera längden på håret men också för att det kan vara ganska fint :). Problemet är att mitt hår är så tjockt att det inte kan bli sådär perfekt spikrakt... Det är ju endast en frisör som kan göra såna underverk. Nästa gång ska jag försöka fråga sönder min frisör. Dock känner jag mig oftast så pinsam och efterbliven när jag sitter där :P. Jag önskar att jag hade lite frisör-skillz.
Återupptäckte dessutom min kamera :) den är ganska rolig ändå :) ! Puss o kram ♥ [google]

Snön ligger vit idag :O

O ut ur idolkarusellen flög Anna, helt förväntat. Även om hon var bra igår.. Idag ska jag ner på stan eller till hälla med André och jag vill köpa ljuuus :) Massa ljus, har börjat tända ljuuuus varje gång jag kommer hem från skolan, ganska avsklappnande och myyys. O mamma har köpt solroskärnor ^^, mums.

Tjockade mig med världens godaste dip igår :) hemmagjord :)

Linneas recept på världens godaste dip :)
♦ advokade
♦ ketchup
♦ grekisk yoghurt
♦ pressad vitlök
Sen är det bara att mixa till en fin röra :D:D Så gott :)


Baah, försöka verkligen ändra designen på min blogg, och när jag förhandsgrganskar blidde det bra men sen vägrar den att spara.. Great.

Idol ikväll !

Idag är jag Andrélös. Unikt. Speciellt. Ska spendera kvällen med lite kemi, idol, kanske en film och självklart en viking pizza :). Ska försöka svälta mig tills dess.. Vet inte varför jag bryr mig så mycket om idol, tycker det är ett så jävla sjukt koncept, aldrig blir det som folket tänkt sig, och de bästa brukar ju oftast åka ut tidigt.

Ikväll har vi kvar Johan, Alice, Robin B, Anna och Kevin. Jag ser tyvärr ingen av dom som en idol... Och eftersom juryn är aldelles för mesig kommer här några av mina egna åsikter...

Johan, riktig rocker eller nåt, känns för ung för det här, och sen kan det väl ifrågasättas om han verkligen sjunger eller om det är en prestation där alla som kan skrika är kvalicerade? Han har gjort typ max 2 bra låtar och en av dom var när han kontrades av Robin B. Jag är kritisk, men han faller mig inte helt i smak, han blir för överdriven ibland.


Alice, först tyckte jag hon var bra.. Hon är ju jätte söt och så... Men om man lyssnar på hennes låtar låter det väldigt monotont, inte bokstavligt, men hennes röst är svår att variera men passar väldigt bra i klämkäcka låtar, men det blir så tråkigt i längden.




Robin B, av någon anledning tycker jag synd om honom. Han känns fortfarande inte riktigt hemma i idol, man vet inte vem han är. Han sjunger bra, är sjukt söt men på något sätt räcker det ändå inte helt fram.. Som ett färskt bröd som visar sig vara från gårdagen.. Man blir lite besviken. Ändå vill jag att han ska vara kvar.. och typ önskar att det ska gå bra på honom.. Han är nog en riktig svärmorsdröm...


Trots att Anna har en otroligt liten mun får hon ut sjukt mycket ljud ur den. Dock tycker jag inte hon presterat överdrivet bra, fel låtval ett antal gånger.. hennes klimax i idol var uttagningslåten på audition och Nothing compares to you... Jag vet att hon kan, men det handlar om och hitta sitt egna ljud, vilket tar tid, och definitivt inte en idolsäsong. Hon känns så nyorienterad ännu, men ändå så lillgammal.


Kevin... Han verkar lite förvirrad vilket är ett plus från min sida, man kan verkligen inte klandra honom för något. Han är så där rakt igenom god. Därför jag inte riktigt vill att han vinner, det skulle vara världens klyschigaste säsong i idol, även om det är gulligt.. Jag skulle vilja ha lite mer attityd från honom, mer självsäkerhet även om det är svårt från hans håll...



Min hypotes är att en tjej åker ikväll, utan att ha kollat på deras låtval eller något. Men jag vill inrikta mig mer och säga att det är Anna, även om kärlek garanterat kan vara hennes genre. [Bilder tv4.se]

google..


Paket från... Strepsils?!

DOH. Det här är inte min dag. Trodde någonting kunde muntra upp mig när jag såg ett paket från posten ligga på köksbordet... Tanken som liksom fallit mig in var ju att detta skulle vara min Anna Sui-plånbok! Nyfiken börjar jag prassla, sådär som ett barn på julafton och får upp ett plåtetui från Strepsils som jag beställde gratis :(. Så besviken.

There is no escape,
from the slave catcher's songs.
For all of the loved ones gone.
Forever's not so long...
And in your soul
they poked a million holes.
But you never let them show.
Come on its time to go.
And you already know...
Yet you already know
how this will end
.

Godnatt, nu ska jag dra mig tillbaka för dagen. Å jag undrar vad jag väntar på...
[Song: DeVotchKa, "How It Ends." ]

Sprickor i fasaden .

Min miljö gör mig stressad. Jag har tänkt på det. Jag klarar inte av människor som är rastlösa och för oljud, eller diskussioner som har något med plugg och betyg att göra. Jag pallar inte det. Känner hur magsåren kommer direkt, försöker istället då bara fokusera på mig själv. Intala mig att det går bra, fast det sliter i hjärtat. Höjer volymen på musiken som spelas. Å jag hatar när folk känner sig tvungna, pliktskyldiga att finnas till hands. Gör bara så att magsåren växer. Äter smärtstillande än, det onda ger sig inte. Jag måste ta det lugnt sa doktorn, jag måste ta det lugnt. Vill bara gråta ut allt ont så det inte existerar längre.

Jag har märkt en till sak med mig själv. Jag orkar inte längre, jag klarar inte av att hantera situationer.
♦ Om ingen ger respons eller inte hör mig, upprepar jag det inte. Jag hatar att tvingas överrösta alla andra för att få höras, och det känns inte som något jag ska behöva acceptera.
♦ Jag klarar inte av argumenterande diskussioner, får hjärtklappning och blir arg när ingen kan förstå mitt argument eller resptekterar det.
♦ Om ingen förstår mig, just MIG, utan att dra in någon annan i det, eller får svar genom negativ respons som "men då vet du inte vad som hänt mig...", "sluta tänk så mycket på dig själv" eller som"du vet att du alltid löser det", blir jag sjukt ledsen och känner mig förödmjukad av anledning att det känns som att jag gör fel.. Och då orkar jag inte längre försvara mig själv utan uttrycker det med korta svar, så som "visst" eller byter samtals ämne och spacklar ihop den där sprickan.


Kompisband !

Hur kan man börja bråka om en halsduk?! Det måste vara rekord i typ "Dummaste Anledningen Att Bråka Om". No big deal, tycker man ju, men André och jag kan väl lyckas med allt.
Kom hem sen seeent, mötet på FNUF tog tiiid och när jag sedan vankade hemmåt var det kolsvart... Hemma var jag klockan 19, med massa massa läxor... Det första jag gör är ju att däcka i sängen.
Jag är förresten kär i såna här söta små "kompisband", tyvärr är inte jag en hejare på syslöjd men det är ju mamma :) så hon håller på att knyter massa till mig :) Man tackar :)                    [bild google]

Hej hå, nu mot bussen gå !!

Stressig dag idag, börjar om en timme och går till halv fem, halv fem ska jag sedan på möte med FNUF, en nordisk förening som handlar om att förena norden och skapa vänner och kontakter. Babe är dessutom sjuk, och utan honom vad ska jag då göra? Ska jag säga att min mage gör ont. Idag ska jag ju faktiskt hålla mitt sista tal som jag fick skrapa ihop igår, inte världens bästa alltså. Har dessutom inte hunnit träna på det, då jag vaknade upp för två timmar sen med världens huvudvärk.. Har knaprat smärtstillande i en vecka nu... Great. Får se om jag klarar HEEELA denna långa dagen ! Jippe, jag hör förresten hur regnet smattrar mot fönstret...
Kom på att jag är broken. Behöver pengar... Pappa sover, mammar jobbar... Visst kan jag väl sno en 20 om jag hittar :)? Haha, dom måste ju förstå att jag behöver föda :P. Hej hå nu ska jag ta bussen strax !


Alternativ !

När man inte vill vara 100% onyttig kan man äta...

♦ solroskärnor
♦ frukt
♦ torkad frukt
♦ mörk choklad
♦ nötter
♦ special K / havrefras
♦ morötter

Mitt sockersug sviker mig :S...  Måste palla trycket... Baaah... Varför kan jag inte äta något av de övre listade... Chhiiiiips! Ha-begär... Inte bra... Mamma och jag köpte kromtabletter.. Egentligen tänkt för David, men jag funderar på att nalla dom... De ska nämligen minska sockersuget. Sant eller falskt? Funka, funkare inte...? Känns nästan värt ett försök.. What to do`?!

Kläääder för dagen ! Eller för i onsdags.. eller nåt... sånt.


Nehe, slut på konto...

Phew, är farligt tröttt, och gårdagen restulterade med några riktigt fina blåmärken på knäna. Tro det eller ej, men jag, Hanna och André var på arosfortet. Det vill säga "fångarna på fortet". Riktigt roligt :), förutom att dom mobbade ut mig i början då :O.
Nu har jag också precis kommit hem från hälla shopping. Jag som var på jakt efter en julklapp lyckades istället tömma mitt konto vid köp av underkläder :O. Nu får jag väl vänta tills barnbidraget kommer... Men då är det verkligen sista chansen. Fick även lite grejjer av mor min ^^. Å dessa söta trosor kommer från Lindex, blidde till att inskaffa ett par såna, och trädet är från ikea :).
Jag är så inne i att det är jul nu, julmust för fulla muggar, pepparkakor och ikväll även julgröt :D. Sen har väl ingen missat att der utomhus är ett täcke av snö :).
Sen är jag helt kär i alla mjuka morgonrockar, nattlinnen och världens mjukaste tumvantar som skyltfönstrena flashar med... Förstås inget som passar min plånbok.. Mamma gillar inte att jag köper vantar heller... för hon tycker jag ska sticka egna... Möööp.. Måste ju få tid för sånt då... ? Önskar mig också ett berlockarmband :O. Såg och kollade på ett jättefint idag.. Tror nästan jag ska skita i att önska mig en bärbar dator... Jag skulle nog behöva pengarna istället.


You got a very powerless enemy Mr. Microwave .

Jag hatar micros.
Jag hatar micros för att dom är jävligt läskiga.
För det första behöver dom elektricitet.
Elektricitet är läskigt och okontrollerat.

Micros älskar dessutom att jävlas med mig, hur kan ni läsa nedan i min lista.
♦ Micros är lättirriterade och blixtrar gärna sönder din mat.
♦ Sker det inga blixtar kan man förvänta sig strömavbrott.
♦Vår förra micro åy upp Andrés tallrik och vägrade att gge honom den...
♦ Ägg har en tendens att explodera i micros.
♦ När man väl lyckats värma din mat får man microsvett på tallriken... Eeww.
♦ Sen vid första tuggan visar det sig att värmen inte fördelat sig som den ska...
- BUU för micro!!

[Bild google]


  Se vad ond den är :O ------------------------------------>

Klementiner, klementiner, KLEMENTINTER!!




Det känns så typiskt mig och falla offer för alla reklampelare som finns... Typ Mmm.. Marabou... Sugen på choklad och blabla... och jag måste, SKA lära mig att behärska sötsuget mer... Kan ju liksom inte skada.. Som idag, alltid när jag går till bussen tänker jag...: "Om det står att det är mer än 5 min kvar hinner jag gå in i en affär och ev köpa nåt.." Så tänkte jag när jag idag såg busskuren inom synhåll och sneglade mot Konsum... Självklart står det ju 13 min :O.. Det betyder att Linnea gick in och köpte två julmust på konsum.. Bah, ska i alla fall behärska mig och spara minst en av dom till imorgon.. Ska försöka börja köpa banan eller nåt.. Eller varför inte klementiner.. KLEMENTINER.. Det ska jag börja tänka på.. Det kan man alltid köpa :)
Köpte btw ett läppglans igår från H&M, helt okej, bara man inte har på för mycket! :) Puss ♥
Förresten är dagens diss att André tycker jag ser ut som en bäbis när jag har uppsatt hår för att jag får så litet huvud :O !!



WebCam for life !


→ Linnea har hittat Andrés mössa i sängen :) Nu har hon den nostalgiskt på huvudet. Hon funderar på om hon ska kidnappa den.
→ Linnea är sjukt och det betyder att hon är jätte trött och har massa mysig huvudvärk. Det leder till att Linnea bara ligger i sängen hela dagen när hon kommer hem. Därför funderar hon på om hon orkar med hela skoldagen imorgon, menhon verkar inte ha något val.
→ Linnea är ensam och det betyder jätte uttråkad, det betyder att webcamen KANSKE kan rädda henne !


Ett bredare leende varar längre D:

RRRING säger klockan ännu en morgon och med samma muntra inställning som förut släpar jag mig åter iväg mot skolan. Å så väcker man en André som (jag har upptäckt) har ett dåååligt morgonhumör... Han är jätte lätt irriterad :O Vilket inte är en sån stor hjälp när man sitter där och tvingar i honom kaffe.. Men inte denna morgon.. Linnea är sjuk, förvirrad, någon borde med all rätt istället ha koll på HENNE och inte tvärtom. Självklart leder det här till att hon glömmer sin mobiltelefon som hon hela morgonen tankat med ny musik. Sen är det det här med André, han är ju hyperaktiv, varje gång jag är med honom kan han inte sitta still..Undrar om det bara är med mig? Lite smått irriterande ibland, och ALLTID, ska någonting gå sönder när han är i närheten... Den här gången RIP till mina mobilhörlurar, eller typ skyddet, nu kan jag likagärna mosa in en hel radio i örat.. Lika bekvämt.
O jag är hungrig, och jag har ont i halsen vilket jag absolut inte får ha... O våga inte ens slösa ett mynt på H&Ms nya kollketion..

♦ Blå tunika (som kortats av mor :)) från Indiska, finns typ likadan på Gina , Cubus och alla dom, bara det att dom sitter så tajt då... Säckigt ska det ju va :) Jättefina armar som sitter uppe av knappar :)
♦ Traditionella mjukisar
♦ Rosetthalsband från Gina
♦ Klocka som är helsvart från New Yorker (som förresten inte syns) går dock efter vintertid vilket gör att jag hoppas på lunch vilket visar sig vara en timme senare.. Surt.

Mööp ...


Dal dottore ieri, oggi ancora sikko, typ.

Man märker att man inte har nåt liv när man blir frustrerad över att förlora på bloons-tower-defense-spelet. Hemma idag igen eftersom sjukdomsdjäveln bränner i benet.
Så vad göra hemma då? Jo man bakar saffransskorpor :), man vässar knivar som man sedan råkar skära sig på :O, man kollar på film och skiter i att klä på sig. Hm.. Vill nog ändå hellre vara frisk och må bra. Har lust att gå ut och gå lite... André skulle vara jätte snäll idag och komma hem till mig med lite böcker och så.. Ser fram emot sällskap. Det värsta som finns är väl att underhålla sig 24/7 med barnkanalen? Det är iaf så mina sjukdomsdagar utspelar sig. Men den här sjukdomen är skum, jag är typ fysiskt handikappad av smärta o så men må bra, det gör jag, bortsett från att jag är sjukt trött :P Förresten borde man börja träna med nåt igen? Min träningssäsong på friskis gick ju ut, vad härnäst? Badminton :P? Imorgon blir det skola vilket fall som helst, får ju inte missa matten. [Bilder google]

Mööp mööp, ta hand om mig :(

Varför kan inte min kropp få vara frisk, åtminstone ett halvår innan den blir sjuk igen :( Fick precis diagnosen bältros inne hos doktorn. Smärta, vattkoppsutslag, knöl i lymfkörteln, trötthet och allt annat skit man kan tänka sig. Dessutom rapporterades min sjukdom försent och det går inte att påverka sjukdomsförloppet. Mitt immunförsvar är sänkt och jag får inte bli sjuk för då kan det leda till allvarligare sjukdomar :( Ska vila och så får vi se om jag ska gå till skolan imorgon, åtminstone smittar det inte. Det värsta är att dom inte vet om symtomen går över.. utslagen gör ju det men smärtan och knölen kommer avta långsamt, och förhoppningsvis försvinna, hoppas. :( Kom och krama mig någon :(.

Feeling blue .

Hej, kom och hjälp mig! Ska till doktorn nu på eftermiddagen. Så här känner jag mig idag, ni anar inte hur svårt det var att ta sig upp ur sängen, min kropp känndes orörlig, jätte obehagligt. Vill bara bli frisk.
Sen kan jag väl säga att jag total dissar Comme des Garcons kollektion på H&M men däremot är jag superinspirerad av ett smycke som jag såg på Sofis Snapshotsaftonbladet, smycket är en dragkedja ! :) Kan ju inte säga annat än att den är bedårande och att jag är kär, ska finnas på den här hemsidan, men själv så hittar jag den inte där. [Lovely helt enkelt, snodde bilden från hennes blogg, o den andra från google]
Nu ska jag försöka samla ihop min kropp och röra mig lite, möjligen till sängen, eller kanske, kanske, kanske om jag orkar, till matteboken.Men antagligen inte. Puss.

Pappas Dag !

Pappas Dag idag, smörgåstårta dagen till ära. Pleasent surprise sen med André här hemma och sedan tillsammans matte plugg. Imorgon ska jag vara hemma eftersom min kropp beter sig knasigt --> det betyder sjuk --> det betyder att Linnea ska gå till doktorn för kroppsvisitering, typ :(. MÖÖP. Men tur i oturen är det ju halvstudiedag imorgon, vilket betyder att jag inte missar allt för mycket plugg.
Sedan har jag idag hört något om en viss flicka --> som varit nånstans --> o fått en viss sexuell nånting.. Host... Nog om det. Hoppas hon hör av sig bara.
Sen funderar jag lite på en viss julklapp till en viss kille. Det där med julklappar i svårt. Julen har så mycket med kärlek att göra, i alla fall för mig, men man vill ändå inte vara tråkig. Men främst av allt vill jag ju bara få fram hur mycket jag älskar honom, även om det är ovärderligt i materiella ting. En grym sida med unika julklappstips måste väl ändå vara CoolStuff, dom har väl sitt pris men dom är ju verkligen unika. [bild google]

Look Book - Såå inspiration :)


Hittade en sjukt inspirerande sida med kläder. Massa med olika outfits, men problemet är, att sidan aldrig tar slut..  Jag var inte medveten om det och jag satt en bra stund innan jag förstod att jag aldrig skulle komma till slutet :) http://lookbook.nu/
[Bild därifrån]

Sen i några ögonblick, är man världens lyckligaste.

Min Idol är ute ur Idol :O LAAAAAARS !! :O. Jaja, inget fan av idol direkt, men killen sjunger ju ändå som en gud, sen är han ju för underbart konstig också. Men man får väl sitta och hålla sig uppdaterad på hans myspace. Ska i alla fall inte kolla frivilligt på idol, eller nåt.
Igår hade jag det världsmysigt med André. Idol, pizza, filmen "Taken" (jättebra film!) och spelet "Zelda- Twilight Princess", som vi dessutom klarade ut :) efter över 40 timmars spelande. Eller André spelar, jag sitter nöjd och kollar på. Zelda är alldeles för läskigt för mig, trots att jag tål de värsta skräckfilmerna ^^. Sedan gick vi och badade klockan 2-3 i världens minsta badkar :D haha. Massa mys helt enkelt. Å lussekatter och julmust. Haha, kunde kvällen bli bättre :)?
Sen idag då blev jag ersatt av en viss "björn" André ville träffa. Så mamma tog mig från stan till hälla och sen hem och här sitter jag nu. Har ni förresten sett vilken SJUKT äcklig dimma det är ute? Man kunde knappt se vägen och vi körde fel för svängarna var osynliga. När man sedan satte på hellyse såg man bara en vägg av dimma. Jätte läskigt. Nu ska jag i alla fall bara ta det lugnt och myyysa i min varma sköna säng och krama mitt täcke (som önskas vara André) :). Puss.'
På tal om saknad verkade det som att min mobil hade en tuff tid inne på service ;) ♥


School is Cool ! :O





Usch vad matten börjar bli svår och fysiken ! :( Måste köpa en gradskiva med räkvinklad triangel men dom får ju inte ens plats i pennskrinet. Så jag tröstade mig med att gå och köpa Lagerhaus's pennskrin ur deras tema "School is Cool", en serie som jag är helt förälskad i. På mitt jättefina pennskrin står det nu "i'm smarter than you". :):) 29 kr :)
Är hemma hos André och vi har tjockat med en efterlängtad kalsongpizza och tacosframför Idol. O nu ska vi härmed återgå till mysandet !



[Bilder lagerhaus.se]

Gina Tricots Guldklimpar <3 :O


♦ Idag unnade jag mig en shoppingtur på Gina Tricot :D, tycker jag förtjänar det, jag sliter ju som ett djur. Och vet ni?! Jag hittade mina jeanstights ! :D Fick höra på retoriken att Gina Tricot skulle ha, men när jag gick dit så fanns det inga.. Frågade kassörskan och hon sa att dom fått in dem idag :D:D Så idag kom jag hem meeed ett para supe-duper-fina jeans-tights :) O det bästa är att min rumpa ser tränad ut i den xD haha, typ ^^. I am in loove, 179 kr kostade det, men det är absolut någonting jag tycker alla flickor borde få ha i sin garderob. :D Ni får se dom på sen ;)

♦ Köpte även ett par senapsgula tights som är såå fint till höst, men nu är det ju tyvärr övergående vinter men ändå :) Kan alltid användas :) 49 kr.

♦ Och sen världens finaste halsband :D Rosett halsband såklart, älskar rosetter på smycken :), på inte tal om knappar. Knappar och rosett är så fiiint :).

Haha den tredje bilden är bara kort på min örhängen, haha. Jag hatar folk som drar i örhängen, frivilligt... Typ av rastlöshet. Det är så fult när örsnibbarna hänger över axeln... typ. Därför jag aldrig har stora örhängen som hänger, men dom här är lätta :).

♦ Förresten har dom även jättefina Hanky-Panky-wannabee trosor :) med rosetter på baksidan, såg dom på internet men ska kolla butiken någon dag. Lätt att jag vill bli ägaren till minst ett par såna :), 50 kr.


♥ Puss och hej ^^ !



Habegär: Denimtights !

Jag tycker inte om att Sverige är så dålig på märken... Borde finnas ett jättestort centrum i typ Stockholm med MASSA märken typ, à la miniullared. Tycker inte om att dom har slutat sälja mitt favorit parfymmärke, Anna Sui. Finns förvisso ett enda ställe man kan köpa doften på men det är ju så klart en internet shop. Betyder det att jag måste åka utomlands för att få ett doftprov på deras nya parfym :O Kasst i alla fall, man vill ju vara lite unik.
Har samhällsprov imorgon, jätte kul. Mitt liv kretsar kring skolan känns det som. André är här och vi har bakat kladdkaka. Smygpluggar lite So, men annars är det ju mysigt att bara ligga i sängen :)

Förresten, är så grymt sugen på ett par jeanstights, japp ! :) Tights som ser ut som jeans, sitter som slimmat. Vet att dom ska finnas på MQ för ca 300 kr men de är slut på lagret, men jag hoppas verkligen att de billiga paren kommer in på storkedjorna snart. Här är typ den bästa bilden jag hittade på internet, men men... Hoppas man kommer över några snart :) ;)

Hiss&Diss, typ.

Barack Hussein Obama som President? Det är väl det jag förväntar och hoppas på. Coolt med en svart president i alla fall (utan att låta rasistisk, men det är ju lite revolutionerande, precis som om vi hade fått en kvinnlig president!) , för det är väl i alla fall den mest aktuella händelsen, för hela världen idag. Fast för mig har den största händelsen idag varit att hålla mitt tal i retoriken, argumentationstal, 5 min om Abort. Typ. Gick galant :) Enligt vissa hade det inte kunnat gå bättre och det låter väl prima! Jag är jätte nöjd över mig själv... :) När jag tränar och så känns det svajigt men när jag väl står där... Det bara går med en klackspark och ramlar på så bra :) Eller rullar kanske...

Dagens Hissning: Mannagrynsvälling alltså... Det räddar mig när jag inte hittar nåt ätbart i kylen :O There is no world without.. mannagryn !!
Dagens Dissning: Mitt munsår, har typ bitit sönder min läpp... Så ont och extremt irriterande.

Sen är det ju jätte läskigt... För det är mörkt, innan jag ens hinner komma hem från skolan ! Det var SVART ute när jag satt på min traditionella bussresa hem från skolan... Klockan var inte mer än 5? O vad är meningen med vintertid? - För att vi ska spara ström på morgonen då.. Men kvällen då?! Hjälp säger jag bara :O


[Haha, gammal bild från när jag tog konfirmationen och ännu inte heller hade mixtrat med mitt hår något, och kolla vad kort det är :O]

Gult är fint !

Såg nästan fram emot att gå till skolan idag. Var nästan GLAD över att gå till skolan. Var GLAD att vi hade idrott. Sen när började jag tycka om idrott? Nästa vecka (och 2 veckor framåt) är det valperiod och jag valde badminton trots att man kunde välja stresshantering + bowling. Klurigt. Annars så pluggar jag på tills jag spyr as usual. Två tal imorgon att lära sig utantill och helst gärna några sidor att förstå i samhällsboken.

♦ Halsduk, Gina Tricot, 50 kr
♦ Brunt linne, H&M, 30 kr
♦ Indiska kjolen, såklart ^^, 100 kr
♦ Tights, H&M, 30 kr

♦ Gul stor t-shirt klänning, Gina Tricot, 70 kr
♦ Halsduk, Gina Tricot, 50 kr
♦ Tights, H&M, 30 kr
♦ Gråa overknee-strumpor, H&M, ca 50 kr

En liten fjortis i André kanske :)?

Mannagrynsvälling är så gott nu när kylan börjar kuttra sig i ryggraden. Eller glögg med pepparkakor och mandlar.. och russin ! :D Bah, mitt hjärta dunkar för jul och frihet, men självklart väntar ju hööögar med plugg och magsåren börjar på nytt växa fram. Hela tiden gör man sitt bästa. Är åtminstone klar med mitt stora tal (gäller bara och lära sig det utantill nu :O), har gjort så mycket jag kunnat på det lilla grupptalet (utan gruppen som inte hör av sig :O) men inte har jag börjat på samhällen än ;'(... André ska hjälpa mig lite imorgon bitti.  Så måste jag tvätta håret nu, alldeles strax. Har världens tovor i underhåret... Varje gång jag borstar faller en peruk av ur håret... Typ. Borde kanske klippa det snart, men vill envist vänta till jullovet... Här får ni förresten se vad André gör på min dator när jag vänder ryggen till ;) ! ♥

Lars Eriksson - Min "Idol"

Måste bara skriva av mig att jag älskar "idol"-Lars så mycket xD Seriöst, från första stund han dök upp i min tv-ruta fastnade jag för honom. Så jävla speciell kille. Att han sedan sjunger som en Gud och driver skiten ur Idol är ju bara ett stort plus ! Han kör ju bara sin egen stil vafaen, och folk röstar ju för att han ska vara kvar i Idol kan han inte få vara det då? Behövs det ett jävla krismöte för att han inte vill vinna, för att han inte håller sig till kraven? Haha, han är precis den människan som man vill släppa ut ur sin kropp. Bara få gå sin egen väg och skita i om det är rätt eller fel. Jag tror alla drömmer om att vara en liten Lars, och därför hoppas jag att han är kvar ett tag till. För ironiskt nog så är han faktiskt min idol xD                     [Bild från hans blogg]

Tradera is the shiiiet !

Hihihi, är lite pirrig. Har vunnit ett bud på Tradera, på världens finaste plånbok från mitt favoritmärke Anna Sui. Tradera är helt suveränt ibland :) Här finns även parfymer som kanske inte ens finns i Sverige,  vilket inte dessa plånbäcker gör heller. Och dom är nya, och mitt fynd kommer hem i min brevlåda för endast 115 kr :) Känns jäätte fint. Längtar tills den kommer ! Har förut även fyndat min signaturdoft som inte längre finns och köpa i affärerna för ca 200 kr. Amazing !
Annars har jag precis kommit hem från en stressad André som bokstavligt körde ut mig på gatan för att bli av med mig. Allt för att hinna gå och gymma, ja, ja, får väl klara mig själv då. Såg Wanted igår, riktigt bra action film, fast jag annars hatar action-rullar... Men nu blir det till och hitta på någonting :O Puss & Kärlek :O ! ♥

Make it stay ...

Fick tillbaka min kämpe idag :D Det vill säga min kära mobil :) Har firat med att ladda hem massa teman och spel från den här fantastiska hemsidan, och allt är gratis ! För övrigt är det väl mest deprimerande att det redan är lördag.. Snart skola alltså, och som vanligt har en massa planer gått förlorat, och även massa tid. Känns hemskt. Hatar mig själv för det, och en massa annat. Hade ju velat kladda sönder alla mina stooora vita t-shirtar, springa runt och leka på arosfortet, shoppa sönder min plånbok, umgås med hemmakvällar... Vet inte hur den här kvällen ska spenderas, men jag är förvånad om den ens blir en aning intressant.

Här har producerats lussekatter !

Hej ! Vad seg man kan vara ! :) Har mäkt att André har en tendens att fördröja mig när det gäller min blogg. Han kom hem i torsdags och sen dess har allting nästan bara svävat på moln. i Torsdags var jag även i Sthlm med mamma och  fick köpt lite tröjor från H&M, mineralsminket förstås (i ton bleeekbleeek) och sen lite andra hemligheter ^^.
Igår var det maskerad fest... Haha. André snodde min idé att vara pirat så jag försökte klä ut mig till ninja. Men sen tappade han bort sin ögonlapp och han fick istället ta min kaninkostym. He's my playtoy. Så sexigt med en kaninsvans på rumpan. På festen så hände en hel del händelser... Tror nog att både Maya och Aandra blev uppslukade.. men inge mer om det ^^. Sen ska jag gå och ta en lussekatt nu, vilka jag bakade :) [Bild google]

RSS 2.0