John Blund kom till mig !!

Usch mår verkligen skit. Något som heter självkänsla existerar inte. Behöver hjälp. Vågar inte be någon för då är man helt plötsligt ego. Och ingen förstår.. Det är så det verkar. Det är så det känns. Förstår bara inte hur jag ska klara av det då? Samtidigt vill jag bara sluta vara så jävla beroende av människor, av anledningen besvikelser. Jag är trött på att anpassa mig efter alla andra. Jag är trött på mig själv. Är bara ledsen för att jag inte klarar det längre... Men imorgon ska jag i alla fall försöka att koncentrera mig på mitt. Åker till Stockholm med mor min och jag ska försöka koppla bort allt bara. Men trots det så tvekar jag på att jag kommer få en enda blund inatt. Alltid så typiskt..
(Bloggar imorgon kväll när jag kommer hem.)


- Nästa Hållplats ! - Vinter !

Känns bra att man hunnit uträtta lite grejjer utan att klockan ens slagit tolv. Älskar såna dagar ! :) För att hålla mig pigg har jag druckit världens godaste kaffe. Fast jag hoppas ändå att det här inte är någon evighetsdag bara... Sådan som aldrig tar slut och man har jätte tråkigt. Ska försöka utnyttja tiden lite. Har i alla fall lämnat in min CV på lite fler ställen nu, och har varit på Lidl och handlat en julkalender och julmust xD Haha, vet ni hur lycklig jag är, älskar julen. Nästa blir väl ljusstakar och skit :) hihi. Har dessutom fått en bok av mamma på engelska, Twilight. Passar väl perfekt nu eftersom vi inte läser någon engelska i skolan. Men frågan är ju då bara när jag ska hinna läsa den här otroligt feta boken... Spännande. Älskar vintermys, levande ljus och mys, mys, myyyys ! :D André sa att det var snöstorm i Norge, hoppas han kommer hem trygg ändå, för när han kommer blir det till att baka lussekatter <3

Dream a little dream of me ...

Aldrig lyckas man sova. Är jätte trött. Idag var sömnighetens ursäkt att byggarbetare ville in på mitt rum klockan nio, sen ville dom inte det... Så nu sitter jag här med kläder och allt  och tycker att livet är jobbigt. Idag är typ sista dagen ensam sen kommer massa folk hem, och fortfarande har jag massa kvar att plugga, perfect kombo! Sitter i alla fall och drömmer mig bort bland en massa kläder på internet... Men imorgon blir det av mot Stockholm :) :) Får se om de kan bli lite shopping då. Fast snart måste man ju börja köpa julklappar också.. Om någon har varit snäll, haha nej då. Men tyvärr har vi ju inte julklappar i vår familj... Skumt nog. Men jag vet iaf minst en person som ska få en julklapp av mig ^^.


Och här är min drömlista, dvs, jag stående och dreglar i skyltfönstret. Passar inte min plånbok helt enkelt.
♦ Kolla in den här tröjan från BikBok :') Egentligen tycker jag inte om BikBok efter deras trashmode som aldrig tog slut, meen det verkar vara nya tider för affären. Jag är helt förälskad i den här, det bara skriker mys om den :) Och jag skriker gör väl jag också, av prislappen..
♦ Mitt efterlängtade berlockarmband som av någon anledning inte finns i H&M-butikerna i Västerås, stort ha-begär.
♦ Mineralfoundation från Wet'n'Wild, tjaa, blidde inte av och beställa på nätet så ska springa runt och leta i Sthlm, något i alla fall som jag definitivt Must-Have! då min är slut..
♦ Hihi, ett par röda skor från DinSko, tyckte dom var ganska coola ^^.
♦ Världens finaste portmonnäväska :)? (portmonnä är ett ganska konstigt ord... jag menar stavas det ens så :S??) Från forever21 dock. Hur skulle det gå till... Olycklig kärleeek.

André kände för att publicera ett inlägg, *hosthost*.


Energilös .

Kom precis hem, tog en fika med Tua på Brogården, vi köpte varsin kladdkaka. Tror ni den var kladdig eller, smuligaste kladdkakan jag någonsin ätit.. Blääh. Har dessutom sprungit runt och tvingat på folk mitt CV, nu håller dom sig nog så långt borta från mig som möjligt men jag hoppas ^^. Sprang in på gina och hittade en jättemysig sjal för 50 kr ^^. Jäättemysigt. Så underbart att dom börjat med julpynt nu också. Jäääättemysigt. Nu sitter jag hemma och önskar att jag hade en film för det hade också varit jääättemysigt, hihi. Men nu ska jag tömma min garderob på hemligheter för imorgon ska byggjobbare komma hit ochh byta internet uttag. Ha det så trevligt så länge !

GratisGodis.se ?

Blev helt kolsvart igår, runt 22. Typ hela Västerås hade slocknat. Var så i en kvart. Ganska läskigt men ändå väldigt fint, för man såg varenda stjärna på himlen, men man såg inte mer än en meter framför sig.. Kändes som en skräckfilm. Konstigt nog nämner de inte det här alls på VLT:s hemsida. Väldigt irriterande eftersom några har nämnt något om en explosion.
Klarade inte av att plugga igår i all fall, oturligt nog :(, ritade och sen typ inget mer.. Men idag står jag inte ut med mitt eget sällskap, så ska gå och ta en fika med en gammal vän. Sen när jag kommer hem får vi se om jag klarar av att öppna någon typ av bok med sidor.
Förresten fick jag godis på posten :O ! På hemsidan GratisGodis kan man samla in godis med hjälp av gratiskampanjer. Jag fick in mina godisar genom att logga in vissa speciella dagar :P haha, och nu fick  jag godis på posten xD Bli medlem du oxå, det kostar ju liksom inget :) Får se om jag förresten vågar lämna in min CV någonstans. Troligen inte, den känns ganska pinsam. Puss ♥

Long time no seen, Mr. Pen

Fördriver tiden med och kladda lite. Skulle se om jag kunde försöka vara kreativ och rita vilket jag inte gjort på hundra år, gick väl sådär, bilden är väl helt okej, men vet inte om det övriga är så fint ^^ Haha, ajja, ska sitta vid tvn ett tag och peut-être äta en kebab. Vi får se hur det blir :O Mest av allt är jag väl trött, och har fortfarande tusen saker kvar att göra. Suck, suck, SUCK !             

The Evil Look !

Haha måste dela med mig av den här skatten xD Ett urgulligt barn med stor talang:
http://www.youtube.com/watch?v=93CPo0sBVZc&feature=related

Den här dagen är fett seeg för övrigt, kollar bara massa länkar... Känns ovärt, kom och lek med mig någon?

Skriver ett CV !




Kämpar med ett CV :O Vet inte alls hur jag tänkt mig att det här ska gå till, men tydligen skriker mitt inre efter ett jobb, eller efter pengar, så har suttit mig ner och skrivit ett CV.
Nu är frågan, vad gör man med ett CV??? Ska jag gå till arbetsförmedlingen eller ska jag gå och lämna in det själv? Jag är ganska förvirrad, vill någon ens ha mig i sitt arbetslag? Baah , mitt inre skriker, och isåfall ska jag ner på stan och fixa det här?, eller ska jag gå och tvinga på folk mitt CV som värsta Jehovas vittnet ?! Neej, neej, måste samla mig.




 - Puss & hej så länge :O

Minipartéy ...


Nu har jag kommit hem från en krokig bilresa med avsläppning av: Maya, Sandra och Hanna. Det här restulterar i att Linnea mår mycket illa. Maskeraden blev väl, tja, ganska lyckad i alla fall. På den första bilden (från vänster) ser vi fröken Hermione, Playboy-Bunny, Indier/ABBA/Spa-kvinna och Paul Stanley (från Kiss). På den andra bilden vill jag bara säga; "möööp, kolla vad blond jag är ;O", typ. Den tredje bilden innefattar ett jaccuzzibad mitt i natten, tyvärr blev väl inte just den biten för lyckad. Proppen gick så jaccuzzin blev väl bara ett enda stort kokhett badkar. Kände mig mest utmattad och rastlös så gick upp och duschade och kollade på tv. Men dom jävlarna vägrade ju gå upp :O Så till slut fick jag dom i alla fall att stänga av radion så jag åtminstone kunde försöka somna. Bah.
Drömde sen om mitt bröllop. Vaknade upp i Sandras ensliga rum och saknade en varm famn. Tycker inte om att min toker är i Norge för att kratta grus. Inte kul. På morgonen såg vi  i alla fall till sist min film, och den var bra :) Även om dom vägrade erkänna det ;)

Förresten till er som är intresserade av Blondinbella så kan jag väl bara säga att hennes blogg är uppe igen, nu i ett "mognare" tema, tydligen. Vi får väl se hur det fortsätter, men just nu har jag bara lust att gå och sova, känns inte för bra dock när man har hur mycket som helst att göra. Dagen har väl typ dessutom bara börjat egentligen, speciellt med en timme tillbakadragen och allt.


Maskerad :O

Nu är utväxten borta igen :) Jag har kommit fram till att mitt hår växer väldigt fort vilket är väldigt bra :), dock är det ju ganska slitet. En sak jag märkt under de färgningar då jag blonderar mig är att det typ kliar i hårbotten... Fast får inge utslag eller något sånt, så man kör väl på men, men.. Inte ska jag bli brunett än på ett tag i alla fall, som vissa personer tydligen vill :O
Ikväll ska vi på maskerad hemma hos Sandra. Har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till, kommer verkligen bara på tråkiga förslag. Det enda som lät vettigt var att klä ut sig till mumie :D inlindad i maassa, massa toapapper xD, men jag kom på; hur fan ska man göra när man ska kissa då ^^? Men så roligt iaf med en liten tjuvstart på halloween, tar självklart med mig "Serial Lover". Sen så stack min babe till Norge idag :( klockan nio, inte kul alls, men det är väl mer synd om honom. Kommer sakna honom jeete mycket. O eftersom han verkade nere, har jag lovat att vi ska baka lussekatter när han kommer hem xD, eller iaf mäster kocken Linnea, för André lyckas ju på något konstigt sätt att sabba nudelsoppa !
Städade förresten mitt rum här i veckan, men nu är det nästan stökigt igen, hur lyckas man :)? Köpte den här tröjan på gina förresten :) Marinblått är ju typ det finaste som finns :))!
Men ska se om jag orkar öppna matteboken, jag borde ju åtminstone försöka. Puss ♥


Hos André ikväll... <3

Jaccuzzi, maskerad och allmän myskväll med tjejerna. Hur bra låter inte det på en skala? Helgen ska tillbringas i Sandras palats ute i Irsta, ska ta massa bilder :) Kommer verkligen bli jätte mysigt.
Just nu sitter jag i en annan mysig bostad, nämligen hemma hos André :) Vi ska väl snart slå på teven och kolla in Lars <3 i alla fall jag, haha.
Hade idag ett biologi prov som kändes helt okej men man vet ju aldrig med våra lärare. Förresten har väl ingen msisat att det är höstlov? Eller "höstlov", 40 sidor samhälle att sammanfatta, två (muntliga) tal att göra, massa matte och massa fysik. Men ska försöka knalla iväg till Stockholm i alla fall. O ingen har väl missat att det är rea i massa butiker nu på lovet haha, synd bara att man har en plånbok som ekar. Men nu ska jag faktiskt unna lite tid till min älskade som ligger och väntar tålmodigt i sängen :P ♥ (Skriver mer när jag kommer hem :)) ♥

Här står jag med 10^14 celler...



Har så mkt att göra, typ PANIK! Därför tänker jag avakta med att skriva ordentligt till imorgon. En sjukt bra film jag såg igår förresten var "Serial Lover" lånad på stadsbiblioteket, perfekt film för dom som vill se spännande filmer utan läskigheter på halloween ;).

♦ Vitt linne, Gina
♦ Indiska kjolen (A)
♦ Väst från Brödet&Fiskarna (2nd hand)
var verkligen jätte längesen jag var där, är lite sugen på att gå dit å fynda :D
♦ Svarta tights från H&M då.. !

Men nu blir det till att fortsätta plugga biologi, biologi, BIOLOGI! Så lovar jag att ge er en massa smaskiga nyheter sen :)

No Sparkle...

Man kan bara vara trygg i sig själv då tydligen? Jag är så uppgiven, hade världens migrän igår, och magont... Somnade för första gången utan att drömma mardrömmar på flera dagar, tack vare André. Min klippa i havets alla stormer. Jag vet vart jag har honom, men inte någonting annat. Tydligen kan man bry sig fel. Känner bara tomhet. Är född i en värd där jag konstant tydligen ska misslyckas, vad är meningen? Jag vet inte om jag vill veta längre..

Hokus pokus ! *POFF* - Den lilla svarta .

Den dåliga helgen sprider sig även ut över veckodagarna minsann ! Härligt härligt. Följder på det: mardrömmar, sömnbrist, hunger, ingen energi, bråk, känsla av att vara värdelöshet och otillräcklig, huvudvärk, magsår.. blabla. Listan kan göras lång så jag tänker inte prata mer om det. Och eftersom jag inte orkar berätta om min dag tänker jag istället ge ett litet tips !

Jag upptäckte att världens fulaste och otrendigaste bohem-kjol (även andra kjolar då såklart, helst med gummiband i midjan annars kanske en synål krävs till !) kan bli världens sötaste axellösa klänning :D.
Kolla bara på den här gamla trasan från ginatricot :) Nu har jag dock en träningsbehå under men den får ni räkna bort :) Men kolla vad snyggt något kan bli med bara ett band i midjan ^^ Hihi har liksom bara ägt världens sötaste klänning helt ovetande. :) Vad döljer ni i er garderob?




Gina Tricot goes Webshop !

Gina Tricot har öppnat en webshop ! :) Tänkte bara sprida nyheten vidare, hemsidan är som den gamla; https://www.ginatricot.com/se/.
Mamma hittade förresten kvittot till min mobil, så har precis kommit hem från MediaMarkt där jag reklamerade min mobilifon, och förhoppningsvis får jag den om ca 3 veckor. Weeii.. Fast tills dess blir det min stenåldersmobil ^^.


Från i fredags !



♦ Blå t-shirt från Bikbok (gammal) typ alldeles för kort men funkar perfekt att använda till...
♦ Den grå indiska kjolen som kapar midjan på en.. 99 kr
♦ Räfflad beige väst från H&M på nätet förra vintern, finns i liknande modeller igen... min kostade 99 kr.
♦ Klockhalsband från slöjdmässa i Hjo, 100 kr
♦ Ros-örhängena från H&M, 29 kr
♦ Jätte klämma i håret från glitter, ca 30 kr där med




     Puss
 
        &

     Hej !






Kort stubin .

Faen vad deppigt det här är alltså.. Känns lockande och spendera nästa helg/lov helt solitär. Åtminstone blir man inte besviken på människor då. Så inatt när jag ännu en gång inte kunde sova kom jag och tänka på en liten irriterande lista med saker jag hatar...:

♦ Ljudet från dammsugare, finns det något hemskare? Klassas med naglar mot svarta tavlan.
♦ Vänner som inte svarar i telefonen alls eller som svarar för sent och inte bryr sig sen i vilket fall som helst. Sjukt irriterande, vad tror ni mobilen används till för?
♦ Att gå med strumpor när man är hemma, så äckligt, strumpor ska bara kastas av när man är hemma så man kan krypa upp i närmsta säng.
♦ Att vakna med kallt hår som piskar i ryggen, perfekt början på dagen?
♦ Folk som klagar på att jag aldrig har tid bryr sig inte ett skit när jag har det, planer som ingen vill genomföra... great, great, great. Ett jävla slag i magen. 

Jag är så arg idag. Det här suger så hårt. Ska jag tillägga att jag har magknip?
Tur att André kommer hem ikväll, trots att han är i Norge och allt skit,
är han i alla fall den enda som hör av sig och bryr sig i mer än ett sms som bara är svar-på-tal.
Visst att det är mitt eget fel ibland, men absolut inte den här helgen. Har försökt få tag i alla.
Samma sak varje gång. Urk.
Besviken.

[bild google]

Slå en pling :)

" Steda, steda varje fredag och så varje juul..
Det tycker jag är kul ! "

Jag kan inte säga att jag håller med Pippi men jag försöker göra ett upplyft i mitt rum, även kallat för soptippen. André är i Norge och jag vet itne vart mina vänner håller hus... Maya är på danstävling.. Dom andra är putsväck... Men jag är fri som en fågel, så slå mig en pling typ innan jag blir eremit på riktigt. Sitter ju bara och lyssnar på James Morrison. (A)

" Records and Amore " - CW


"They worry too much that they won't be the one
but they'll never be there, walking home alone.
Watch them from a distance hear them
talking ‘bout the things that never ends.
And they feel their pulses raising
when they know they more than friends.
You might think they’re touched by angels
and that your time just won’t show, but no…
Once in your life there is one way to go and

you’ll never be there, walking home alone."


RAPEX - " Våldtäcks kondomen "

Vet ni att det finns en produkt som heter Rapex som snart ska lanseras i Afrika. Rapex ska förhindra våldtäckter som så ofta inträffar i just Afrika. Man placerar Rapex som en tampong och sedan fungerar den som en fälla. Så att säga, när våldtäcksmannen penetrerar kvinnan kommer rapex:en att kroka fast honom i kuken, vilket ska göra väldigt ont.. Det ska alltså förhindra våldtäckten.. och rapexen ska behövas ta bort av läkare... på så sätt blir även mannen "märkt" och skyldig för sin handling. Det som diskuteras dock, är då om inte denna process kan leda till mer våld?

Clubdag på H&M

Vaknade upp med André :) Tillsammans tog vi oss till skolan och började dagen med retorik = FILM ! :D Så sköönt när man börjar klockan 8. Resten av dagen var seeg.. Förutom att jag tog mig en shoppingtur:

♦ Inskaffade mig 5 par genomskinliga strumpbyxor för 30 kr på Kappahl, köp inte upp alla för jag ska köpa fler :) !
H&M hade clubdag med 10% rabatt på allt plus lite reor vilket ledde till...
♦ Lotion, 14 kr :)
♦ Två par tunna svarta tights à la 30 kr st
♦ Ett par svarta rosörhängen (på bilden är dom rööda), 29 kr
♦ Hårfärg :O Är lite kritisk mot H&Ms hårfärg men vi får väl se... 2 paket.. Lååångt hår, 60 kr styck
♦ En pincett ! I allt vimmel och stök på mitt rum har jag tappat bort min pincett :( Blir tilll att noppra ögonbrynen ikväll, 29 kr.

- Nu blir pappa glad som har aktier i H&M xD


Av någon konstig anledning går alltid ALLA mina smycken sönder när jag är hos André... Så R.I.P till mitt guldiga berlockarmband och alla andra tappra smycken som moodigt följt med André hem. Jag ska se om jag och Herr Tång kan komma bra överens.

Igår var jag och solade så då ville jag vara lite skabbig;
♦ Grå t-shirt från Stadium för 33 kr, strl XXL
♦ Prickicka tights från typ Lindex eller nåt sånt.. gaaaamla, fick veta att jag blev mobbad för det valet, men hallå ;) orka vara sån
♦ Knästrumpor som sedan stoppades ner i ett par converse, från indiska ! (dom har finaste :))
♦ Och mitt kära, då levande berlockarmband... Ska önska mig ett riktigt nån gång.. Som håller !

Tack och Adjöö!

Linnea är irriterad på Glada Oxen .

Mitt pennskrin är borta :O ! Alla vet att jag är tha master of pencils, men nu har jag tappat bort mitt pennskrin :O:O Jag känner mig så handikappad :( Inte kul. Palla köpa nya saker. Och det här betyder dessutom att min kemipenna rök. Fuck off. Sen hade vi svenska prov. Gick sådär. Sen fick vi tillbaka kemi.
Är sjukt nere idag, en anledning kan väl bero på en viss dålig stämning mellan en viss André o en viss Linnea. Sen skulle jag gå och sola med mina flickor.. Tror ni det blev av? Först hoppade Maya av med anledningen: plugg, sen Hanna pga en körskolelektion och sen försvinner Sandra också helt spårlöst. Och där står jag på Glada Oxen som vägrar släppa in mig eftersom det bara finns "dubbelrum" med dusch. Hon var sjukt otrevlig. Jag går ut. Ser André. Springer ikapp och där stannar världen ett ögonblick. Stämningen var allvarlig men han är fortfarande jättesöt i sin mössa som han sliter och drar i på huvudet. Ville han kanske sola med mig? Ett abrubt slut. Nej. Jag går tillbaka hemmåt... Är hatisk. Efter ca 7 min har han sprungit i kapp mig. Sola vill han. Och vi går tillbaka till Glada Oxen och checkar in. Här får vi ett dubbelrum, ett myntsolarium och ett modernare med knappar. Livrädd som jag är tar jag den jag är van vid (moderna) och när myntet är i blir André galen pga:
- det finns inge ögonluckor (vilka jag fick gratis här förra gången)
- solariet dunkar mot huvudet

Så han gör det enda rätta och springer runt förtvivlad i rummet. I andra solariet ligger jag och får panik. André går ut och ber om att få ögonluckor. Vilket han INTE får. De måste han i så fall köpa för 30 kr. André ger upp, förbannad och säger att han kräver the money back, eftersom han inte kan sola. Men här är dom så jääävla fula (!), för villkoret för att få tillbaka pengarna är att han måste sitta vid kassan medan jag ligger ensam i ett öppet rum och solar. Han får inte komma till mig och vakta min (olåsta) dörr som alltså står vidöppen ! Nej, nej, han får inte ens sitta utanför och prata med mig. Då undrar jag: Är dom dumma i huvudet? Även om han är innanför solariet och väntar eller utanför kommer i vilket fall som helst solariet att vara på. Dom menade att om han gick ner och väntade, skulle han kunna smita in och sola iaf. Jävla idioter. Här ser man ju tydligt att deras snålhet är viktigare än deras kunder trygghet och trivsel.
Någon som vet ett bättre ställe att sola på?

" Skit Kul "

"When you try your best but you don't succeed,
when you get what you want but not what you need.
Could it be worse..?"
                                            
- Coldplay

 
Sitter och vardagsdeppar. Mitt-i-veckan-kris. Prov imorgon. Känns inte värt det. Kan inte ens öppna boken. Skit kul. Italienskan gick som den gick. Sjukt långt prov. Med vår gamla lärare låg maxpoängen på 110 poäng. Nu var maxpoängen 232 poäng. Hann inte ens läsa igenom. Skit kul. Känner mig sjuk. Skit kul. Klarade inte av att gå hela skoldagen. Hemma klarade jag inte av att ha ögonen öppna. Nu vill jag bara att dom ska vara stängda för resten av veckan. Blir väl till att vara uppe hela natten. Jag repeterar: Skit kul. Jag behöver någon som kan få mig glad.

Godmorgon härinne båd' herre och fru !

Godmorgon! Jättestressig dag today, slutar halv fem och ska sen superplugga till svenskaprovet imorong om upplysningstiden :S, vilket är avdelningen jag missade i historian. Supersvårt för mig och dessutom mycket mycket fakta! Men idag ska det presteras till ett MVG i italienska tycker jag :)



This is what i wear;
♦ Svart, men nu vitt linne
♦ Den gråa Indiska favoriten till kjolen, för 99 kr :)
♦ En grå kort cardigan.. (fuck, hur stavas det nu igen.. ni vet vad jag menar iaf..) Från Indiska inköpt för nåt år sen dock, billigt billigt :)
♦ Lång kedja, gina
♦ Halsband fortfarande frågetecken
♦ Sen tights till ofc :)



Haha, bild från metro eller nåt sånt. Kunde inte låta bli att flina lite.


Linnea sitter och äter pasta .

Väntar på maaaat. Har ingen energi i kroppen, as usual, men kanske också för att jag är sjuk och inte kan andas genom the nostrils. Har lidit mig igenom hela dagen, det är en daglig kamp att inte somna genom lektionerna..
Hahah, jag vill så tjäna pengar men det är ju omöjligt som naturare... Ingen som vill utnyttja mig i matte och ge mig lite pröjjs för det? XD Tro mig jag är i big need för pengar... MVG i matte A & B? Ni har värsta tillfället och erbjudandet! Kom och ta mig bara !
Lämnade förresten tillbaka mina stövlar, och är därmed på jakt efter ett par nya... Orkar inte... Skor är jag verkligen hopplös på, det hjälper ju inte att man har fötter stora som Storfot och fötter i ankfotsmodell. Najs combo !
På onsdag ska jag i alla fall fila på en bränna på Glada Oxen med mina solstrålar; Hanna, Sandra och Maya. Min hy är jätte äcklig för att jag är så blek och skulle sitta fint med lite färg... Sen blir det brun-utan-sol på lovet minsann ! Poss. ♥

À la Biktstolen

Finns det någon som inte älskar att snoka i andras förhållanden? Tänkte bara länka den här sidan som handlar om just sex, "à la biktstolen från Frida", typ. Men det är jättekul läsning och om ni har lust kanske ni kan skicka in en egen bikt ;).
http://www.datebikt.se/


Blääh för sjukhet .

Köttbulle i halsen. Typ. Om inte annat en sjukt kraftig ont-i-halsen-känsla. Kan inte prata idag. Det känns inte så bra. Ska försöka göra svenskan vilket jag inte lyckades med igår då jag drömmande la mig i min säng och kollade på "Borat". Idag har jag lust att bara kyla ner halsen med en massa glass, även fast jag inte ens vill ha glass.. Eller choklad! Så min hals lenas och slipper kännas som ett rivjärn. André ska kanske komma och trösta mig ikväll med en film, vi får se hur det blir med den saken. Annars vill jag bara ligga i sängen och mysa heeela dagen. Är dessutom såå sugen på kebab :O. Baah. Stackars mig. Inte ens H&Ms-shoppingsida funkar...


Lördag idag surru .

Shit, lördag & jag suckar stort över allt som måste göras. Matte, svenska, italienska, biologi.. Baah, ska jag fortsätta? Kommer ju aldrig hinna med det i alla fall. Men igår samlade jag kraft för att gå och träna, så gymmade/sprang på rullband. Ska försöka få upp konditionen så jag slipper ligga bland de sista i klassen ;) !  Sedan kom André hem till mig för en myskväll :) Vi såg "Ett öga rött" som jag lånat från stadsbiblioteket. It's free ! :) Sedan idag tog vi oss till hälla där vi köpte 3 t-shirtar för 99 på stadium xD haha, höstlovet ska tillbringas med att klottra på alla stora t-shirtar jag har :) Men sen drog André iväg, han skulle på Sverige-Portugal matchen med lite folk :P. Kul, kul, borde man se matchen på tv för att kunna urskilja honom i publiken :D?.
Igår fick jag förresten post xD. Har blivit medlem i nån kemiklubb. Så fick lite stuff av företaget plus en penna med ett inbyggt periodiskt system, haha :D ! Känner mig nördstämplad ^^ Ska lätt visa för magistern xD !

Nej till kompromisser .

Sitter på skolan trots att jag har slutat, och nej jag älskar inte skolan. Väntar på Hanna, Sandra och Maya som stuckit till konsum eftersom maten fortfarande är näst intill oätlig i skolan, och eftersom vi ska vara kvar på övertid och jobba med ett biologi arbete behövs energi. Hade fysikprovet idag, och det gick väl som det gick. Vi får se. Jag kan ju inte säga att det gick lika illa som förra gången... Men det känns nästan som att jag har sänkt mina mål, och det känns inte bra, för vill inte nöja mig med ett lägre betyg än jag vill ha. Det måste gå bra. Orkar inte med kompromisser. ♦


Halvstudiedag !

Hade retorikprov idag, gick väl sådär, svårare än jag förväntat mig. Jag menar, vem ska kunna plocka ut litoteser, assonanser och hyperboler ur en text ? :P Ja, ja. Det rullar väl. Men eftersom jag hade prov hade jag inge tid till att plugga till samhällslektionen, och eftersom jag missade lektionen i tisdags (på grund av tandläkarbesök) hade jag ingen koll när läraren delade ut läxförhör. Jippie, ännu ett förhör jag misslyckats med, less success. Efter skolan undvek jag förslaget att cykla 4 personer på en cykel till återbruket för att köpa godis, utan gick och köpte eget på korthuset.. Tog mig sedan hemmåt.
Blev sen nerdriven igen på stan av gabbe som behövde hjälp i fysik och kom precis hem från det med något extra i fickan :) !
Här är förresten mitt finfina skolfoto... Jag är sjukt brun iaf hahaha, vilket jag verkligen inte är nu. Imorgon har jag fysikprovet, och jag är verkligen orolig.. Förra provet gick inte bra, blev helt paralyseraad, men jag ska fasicken ha revanch och ta tillbaka den titel jag förtjänar. Det kommer gå bra. ♥

Naturvetenskapliga dagen .

Retorikprov imorgon, och fysikprov på fredag, vilken vi även skulle kunna kalla domedagen. Det måste gå bra, det måste gå bra...
Idag har jag haft en typisk naturdag med matte, svenska, fysik, biologi och kemi. Superkul... (!) Är lika trött som vanligt och sängen ser extremt lockande ut.
Idag har jag ganska casual:a kläder. Orkar inte ens fixa håret... Men det är väl kul att man vaknar upp varje dag med en ny frisyr, oftast mest massa krull...

♦ Vitt linne från H&M, 50 kr?
♦ Brunt linne från H&M, 30 kr :P
♦ Svart kofta med rosett fickor från H&M (vi börjar se ett mönster...), 300 kr.
♦ Berlockarmband, Ur&Penn, 60 kr
♦ Rosett halsband, Ur&Penn, 80?
♦ Cheap Monday jeans från Göteborg.. inköpta för 50 kr :D

Du måste kämpa, W380i !!

MY BABY! Fuck. Min mobil har dött. Igen.
Lade mig ganska tidigt igår men tusan heller att det betyder att man får sova. Självklart håller massa folk på och messar mitt i natten. Helt normala människor. Inte slutar dom heller. Så en Linnea som redan tappat sovsuget går upp och stänger av helvetet, en gång för alla, vilket hon ångrar nu. Mobilen går inte att sätta på !!! Vad ska jag göra..? Köpte den här mobilen en gång tidigare och samma sak hände... Min kära, kära mobil. Känns som en del av mig försvunnit ju :P, jätte handikappad. Måste jag gå och reklammera den nu och hålla på? D'oh.

R.I.P Sony Ericsson W380i R.I.P ?

[bild från google]

Tandläkarn idag !

Vet inte hur många gånger jag börjat ett inlägg såhär, men jag är jättetrött! Kom hem efter skolan och skulle plugga retorik men somnade ju såklart. Vaknade upp klockan 7, härligt, härligt, halva kvällen borta.
Idag har jag varit hos tandläkaren och fått bort min tandsten... Förstår inte helt vad det är... men fasicken, rös i hela min kropp när hennes verktyg drog längs tänderna. Värsta naglar-mot-svarta-tavlan upplevelsen. Sen så skulle hon känna på mitt tandkött o då peta hon typ sönder det, mycket svett & blod, haha nej då...
Jag känner mig lite lätt sjuk och har lust att bara shoppa hem halva H&M från internetshoppen och sen bara glo på tv och äta kladdkaka typ. Men nej, nej.
Är verkligen för trött, orkar inte skriva något mer idag. Men ni får mina kläder för dagen ;)




♦ Ett lila linne från New Yorker
♦ Ett spetslinne över det lila linnet från Gina Tricot
♦ Grå midjekjol från Indiska
♦ Gammalt läderbälte
♦ Blå cardigan från Gina Tricot
♦ Klockhalsband från slöjdmässa i Hjo
♦ Sen tillkom ett par svarta spetstights från Gina Tricot..
(måste verkligen köpa minst ett par helsvarta tights, have nada)



Bolibompa !

Efter regn kommer solsken, bokstavligt talat. Så fint väder idag, verkligen synd att man måste stanna inne och studera.
Igår kom en spontan André och plingade på dörren. Det hela slutade med att jag är klar med alla fysik uppgifterna och att vi kollade på "Fun with Dick & Jane" på tv med maaaassa hembakade bullar.
Men idag stack jag i alla fall till indiska på lunchen och köpte den där midjekjolen, minsann! Köpte den i mörkgrå (99 kr) och ska nog använda den imorgon med mina nybytna stövlar (!). Sen fick vi en lärarekandidat i kemi, och alla lärarkandidater är väl för speciella. Hela kemilektionen kändes som en scen tagen ur bolibompa där alla barnen satt o byggde med (atom)klossar.
Aja, inge ansträngande åtminstone.



Twiggy

Jag kan inte låta bli att förundras av Twiggy, eller även Lesley Hornby. Även så att säga Modellernas Modell. Det var ju så att Twiggy med sina 41 kg år 1966 övertog modevärlden och kastade ut alla kurviga kvinnor från catwalken, o på sätt också förändrade alla ideal. Visst är det sjukt. O ändå kan jag helt omoraliskt säga att jag tycker hon är väldigt vacker. Eller är det kanske bara ögonfransarna jag beundrats över..?

Men det här idealet börjar trotsas. Jag anser inte att jag har bestämt min vikt och kroppsbyggnad, jag kan ha ett mål att väga si o så men jag är ju det jag är. På så sätt tycker jag att man kan säga att anorektiker VS överviktiga kan bära på samla känslor. Man kan känna sig ohälsosam o ful i båda lägena. Därför tycker jag att det är viktigare med ett personligt mål. En vikt som man trivs i och känner sig hälsosam i, o där behövs inga ideal, så länge man vet vad man vill.



[Bild från google]

Hmpf '

Nähä, inget uteliv för mig. Livet är inte alltid vänligt. Inget uteliv som vanligt. Den här helgen suger sjukt. Som alla andra då. Egentligen. Tycker inte om mig själv, helt.

"Puss & Snusk"

Sitter o läser svenska boken som aldrig vill ta slut. Jag lovar att jag är dyslektiker. Jag blir så trött av o läsa o jag läser verkligen långsamt. Somnade efter den första halvtimmen, nu har jag tagit mig igenom halva boken... Suck.
Ikväll ska jag till mina flickor, o det kan man väl säga var ett tag sen. Vi ska mysa lite, basta o Hanna ska tvätta mitt hår ;) Puss & snusk! <direkt citerat av bror nr 3> O för er som har tråkigt tycker jag att ni kan kolla på "forgetting Sarah Marschall".

Det här med päls...

Nej, jag har inte legat i dvala sen i torsdags. Igår så stack jag hem till André direkt efter skolan o mös där till tidig lördagmorgon. Då jag skuttade vidare till Hannibal som skulle våldgästas. Sen fortsatte jag klampa vidare till stan med mor för att byta in och reklammera min stövlar, som inte höll så bra. O sen blidde det buss hem. Sjukt mycket plugg idag men jag ska försöka ta det lugnt, och läsa svenska boken idag.

Sen måste jag bara få ur mig lite aggressioner mot blondinbella :O Jag blir så arg när hon stolt visar upp sina pälsar av flådda kaniner och annat. Att hon gråter av lycka. Tycker det bara är så ironiskt och orationellt med äkta päls. Det är dock skillnad om det är antikt, men faen heller att indrustrin ska stödjas. Jag skulle inte spatsera med äkta vara, fejk är faktiskt bättre. O jag ska förklara en skillnad mellan päls och skinn. Pälsindustrin handlar om att föda upp djuren tills pälsen blir fin och sen flå djuren, medan skinn är en rest från köttproduktionen, vilken inte skulle påverkas om efterfrågan minskades.
[Bild från google]

- Hejj Kajj! - Hallåå Bojje!

Håller på att bli sjuk.. Har ont i hela bröstkorgen. Men hoppas inte det, speciellt inte eftersom jag ofta blir sjuk i långa perioder..  O har jätte fina röda påsar under ögonen som matchar med blodsprängt. Vad ironisk man kan vara. Det hjälper ju inte att vi har labb utomhus i två timmar vid mälaren. Fasicken vad jag frös, labb i biologi som gick ut på att undersöka små äckliga kryp. Som ni ser på bilderna kan ni ana en nattslända och en Hanna, väl utrustad med både håv och stövlar i strl 45, själv analyserade jag krypen med Maya o tog kort :)

Haha världens fulaste par :)

Kom precis hem! Har varit på bio med Mor min, på Mamma Mia. O den var bra, trots att jag har allt emot abba så kunde jag underhållas av  låtarna. Är glad att jag såg den o speciellt att gå på bio med mamma :O det har jag aldrig gjort :O <3 Innan gick vi på stan en sväng o ni kan inte ana vad jag köpte xD JO, en badmössa från Lagerhaus. Haha kunde absolut inte låta bli, blev helt kär! Lätt att jag kommer gå med den när det regnar! Haha. På tal om mössor så har jag nu även en bild tagen på världens-sötaste-André i världens-fulaste-mössa :P

Mer André åt folket !

André är lite avundsjuk på min jättefina blogg, o tycker den handlar alldeles för lite om honom. Babe, det är min blogg tyvärr..  Men jag kan berätta att han var jättegullig mot mig idag (förutom att han slog ner mig), men han väntade på stan med mig o pratade med mig sittandes på en trappa. Sen fick jag hjälpa honom köpa en mössa xD Haha jag lovar att jag ska ladda upp en bild på han i den, men så länge får ni min fina bild :) Mössan är sjukt ful, men han ser såå söt ut i den. Ni vet det är sån där med lappar för öronen, flätor o toffs :P När han fick sin drömmössa var han jättelycklig o köpte chokladpraliner. Han är väl för fin han. Haha, puss babe ♥

What I wear ...

Förresten, grattis till mig som bloggat i en månad xD
Trodde aldrig jag skulle klara längre än tre dagar, men det här rullar ju på :)

Tänkte berätta vad jag har för kläder idag om jag kommer ihåg ;)
Jag är en riktig ekorre o samlar till mig stora förråd :O

◊ En blårandig tunika i organisk bomull (tror jag) från indiska, ca 80 kr.
◊ Ett begagnat eller gammal t skärp i läder.
◊ Ett långt pärlhalsband från Ur&Penn för 20 kr
◊ Annat halsband från Wedins (om jag inte minns fel).
◊ Armaband som egentligen är halsband från Ur&Penn, gammalt.
◊ Svart kofta med rosettfickor från H&M, ca 300 kr.

Plattflatt .

Åh var kom regnet ifrån :O ! Ägnade så mycket tid på att tvätta håret igår, platta håret, sova, platte för att varendaste lilla hårslinga skulle ligga på plats. Vafaen, tror ni inte att det börjar regna eller :O Irriterande. Så nu är mitt hår lockigt iaf.
Sen fick jag tillbaka matteprovet o det gick bra, fick mvg där, men jag vet inte däremot om dagens kemiprov gick lika bra. Tror jag tolkade sista uppgiften fel och känner mig mest allmänt förvirrad. Usch!
Efter skolan skulle jag köpa biobiljetter till Mamma Mia (ja, jag är efterbliven) som jag & mamma ska gå o se imorgon. O eftersom hon studerar ett nytt betyg så har hon oxå studentrabatt, o då får man gå för 60 kr.
Så för det första går jag till sf, men men de öppnar inte förrän halv sex. Jättekul! Så då får jag vänta i två timmar. För det andra är det suuuper lång kö, o när jag väl är framme måste jag ha med mig båda studentkorten. Surt surt. Dessutom sa en viss Sandra att det ska gå utan båda korten :@ Så får med svansen mellan bena gå hem och deppa.

Förresten ska jag komma ihåg att ta med mig min kamera någon dag, så ni slipper se bilder på mig ;) O den här bilden e väl från google då. Så ni vet. Tycker inte om att lägga upp bilder som inte jag tagit ;) så säger till då!

RSS 2.0