Där försvann kuporna :O

Jag måste verkligen fråga om leopard är helt ute?! Jag har så lust att bara mixa ihop en spets med leopardmönstrade tights. Är det helt galet? Klassisk leopard har ju en tendens att se väldigt tantigt ut.

O sen mitt hår. Mitt hår är så tråkigt. Min hellugg har förstört det totalt. Måste använda hårspännen. O färgen. Shit vad tråkigt blont egentligen är, känns verkligen så, o jag drömmer mig bort mot koppar. Men varför är jag så konstig att jag vill färga håret konstant, jag förstår inte. Ända jag kan skylla på är att jag är född i tvilling, "behöver omväxling".

O fy tusan vad ful jag är xD, jag känner mig verkligen som en kratta, samma sexighet! För det första är jag en sån som försöker sträva mig upp till en viss vikt, vilket är omöjligt. Jag kan äta vad som helst men fortfarande vara smal som en pinne jag förstår inte. O när jag sen väl tappar min kilon igen, inte fan tappar jag på låren eller rumpan, nej, nej, DÅ ÄRE JU TUTTARNA SOM ÅKER BOORT DIREKT. Jag tycker inte om det systemet. O nu är jag sådär helt platt igen. Hallå, ska det vara såhär? Kan jag bara inte få gå upp lite lite till.. Sen kan jag få stanna vid ca 63 kg 4-ever. Jag trivs där.
 - Å nej, jag fattar inte varför ingen tjej vågar säga vad dom väger. Jag tycker det är lite patetiskt, äre bättre att jag gissar? Lika bra ni säger så slipper man med skamsna gissningar. Man ska stå för den man är, så tycker jag. Man ska inte känna sig skamsen, för vem faen bryr sig om idealer egentligen, alla är faen olika, o varför ska man eftersträva det som klär de "perfekta" bäst. Hitta istället det som klär just dig. Att du är du är det som regerar. Inte faen vill vi att det bara springer runt en massa blondiner på 1.85 med samma utseende och kläder. Tack o lov att alla är olika.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0