Random things

Jag är en riktig hejare på det här! Nä, men det känns som att min blogg börjar glida lite mer åt blarf-hållet. O HEY! Har BlondinBella till slut lagt ner? Hennes blogg funkade inte idag. Intressant.
Sammanfattat den här veckan så har jag... Inte gjort mycket alls. Ligger mest och irriterar mig över saker, annars drömmer jag om förra söndagen då jag och André badade i snö för att sedan kontra med att hoppa i varmt bubbelbad. Mys. Jag var dessutom duktig och tränade igår.. Kom däremot fram till att jag borde göra ett astma-test... Hm..
Idag var det väl egentligen tänkt att Sandra & Maya skulle komma hit, men framtiden är osäker och jag får väl sitta själv framför Melodifestivalen med en påse chips och dipp annars. Försökte skapa en lista på spotify, men usch vad dåligt det gick, skicka mig gärna om ni har någon bra. O wihoo, barnbidraget nu då... Avdrag på några 100-lappar dock.. jikes. Skriver ni oxå saker ni ska komma ihåg på händer/armarna, det hör till en gammal fason hos mig... Vilket mix inlägg. Här är låten jag skulle komma ihåg i alla fall, faktiskt så bra gjort av dessa två (annars såå opopulära figurer från mitt håll). Grymt sväng hihi ^^.


Natthumor.. verkligen.


- The Humans Are Dead

Skön låt, ni MÅSTE lyssna.


And gone he is

Det blir  inte som man tänkt sig. André är on his way to Norway now. Fuck. Han sov här och skulle dra 7.10... Vi som skulle gå upp 5, vaknar 7... Tur så var vi uppe till 3 i alla fall. Men jag saknar honom så mycket redan ju :O. Så här sitter jag 7.40 och tvekar på att jag har någon chans att somna om.. Eller finns det lite kroppsvärme kvar i lakanen?

Tetris i våra hjärtan

Det här är verkligen så sant.


Berlocker !

Hmpf, som jag nämnt tidigare går alla mina smycken sönder hos André...Tragiskt nog. O häromdagen när jag skulle ta hem mitt berlockarmband saknades en stooor berlock... Bah. -.- Stack ner till H&M idag och köpte en "ny version" av armbandet för 60 spänn, nästan lika fin som den första. Sprang även förbi Kicks och köpte brun-utan-sol från Nivea, var annons i tidningen om att de såldes för bara 20 kr. Perfekt. Min var precis slut. O för vilka pengar tänker ni? Ja, det undrar jag med, studiebidraget snart dock, och som det behövs! Hoppas ni alla för övrigt har en mumsig fettisdag, själv sitter jag o gör ingenting för att ingenting händer o ingen tv funkar heller... Det är bara att öppna matteboken nu.. Haha suck.


Måndag? Redan?

Är hemma från irsta nu och har tjockat i mig två 35-gram toblerone om ni ursäktar mig. Blev yacuzzi bad med André varvat med snöbad... Brr.. Men ack så mysigt. Har inte laddat upp någon bild på mina flickvänner då jag tror att de få korten jag har att lägga upp skulle få dom att hata mig i all evighet (som dom bruka), så jag väntar med de fotona tills jag får deras.. ehm.. godkännelse.
O idag är det måndag... Det går inte ihop, det borde vara söndag.. men jag får bita ihop, kanske tar en sväng ner till lagerhaus.. Känner mig lite dissad dock.. Dumma André och hans 5-träningar-i-veckan-schema... Hmpf'.


Irsta idag då :)

Idag blir det till att våldgästa Sandras paradis hus, men den här gången hoppar André in som Hannas ersättare då hon göttar sig i Norrland eller något. Hihi. Yacuzzin var visserligen trasig men jag satsar på badkaret där uppe :) Skönt att komma ut, har suttit instängd här med plugg och dåliga tvtablåer... Tänkte offra min tid på melodifestivalen men så har jag inte ens Svt1, sämst. Så blev att kolla på Wallander.
Kollar vilka söta trosor jag hitta på H&M, hihi :) Billigt o bra, typ 30 kr ^^. Jag är bra på det här. Puss ♥


Köpte en SKÄRBRÄDA! Den ni!

Jag kan inte gå in i second hand affärer längre. Det slutar bara med att jag står där som en gammal tant och kollar på porslinet. Nog ligger det lite oskyldiga tankar där, som vad jag kan ha i min framtida lägenhet. Men ändå.. Går inte gränsen när jag stolt kommer ut med en praktisk skärbräda i famnen? Sug att vara student och pank.

Valentine + 100 sidor + Badrumsskåpshysteri

Oåh, jag vet att ni förlåter mig för dålig uppdatering. Det här är världens äckligaste stressvecka... O idag hade jag mitt psykologi prov på över 100 sidor... Där satt jag och skrev 9 A4 (med tajta rader)...  Det värsta är att det inte ens kändes tillräckligt, men de 2 timmarna av provtiden hade tickat slut. Usch, och såhär kommer veckan rulla på.. Ska monster läsa min engelska bok också.. Är sååå nervös inför redovisningen.. Tur att det är lov snart -.-'! Men okej, jag är bäst ;)

Fick lite ångest där över alla hjärtans dag... Vill ju ge hela världen till ponken men gav upp när jag inte hitta något tillräckligt... Så kommer han med världens sötaste kort ^^ med choklad i!!! hihi. Puss på sånt :) Sedan spenderades dagen med mjukiskläder, calzone och massa mysig film. Åh, längtar nostalgiskt tillbaka. Torsdag då är han min !



Hm dom säljer ut min drömparfym för 200 kr vilket ger mig ångest så det knyter sig i magen. Vill ha... Men.. pank -.-. Aaww...




Vaknade för tidigt idag så jag kröp in i min superdupermysiga morgonrock och undersökte mitt stökiga (ack så användbara) badrumsskåp. Hittade lite favoriter...
Glossing Serum till håret från Body Shop.. Luktar gudomligt och ger verkligen fantastisk lyster.. Kostar nästan 200... Dock råkade jag fynda 2 flaskor à 30 kr på den tiden då dom hade grisen-i-säcken... Nu har ju dumma L'oreal gått och köpt upp skiten så nu finns bara kassa reor :(.
♥ Åe, en annan favorit, Britney Spears Highlighter från pardymen Curios. Doftar som parfymen och ger jätte fint skimmer vid käkben eller ögonbryn. Kommer ihåg att mamma köpte parfym lotionen åt mig i födelsedagspresent något år.. Hon frågade om jag ville ha den innan jag fyllde år eller på själva datumet. Jag sa att jag ville ha den på datumet.. Flaskan hittades aldrig dagen i ära och har sedan dess varit uppslukat i ett svart hål.
Garnier Fresh Ansiktslotion, ca 40-50 kr. Min absoluta favoritkräm. Återfuktar min hy perfekt utan att ge upphov till en enda finne. Tacksam för det är jag.

"Poesi är som en skärva av verkligheten..."


O det var längesen en hemlighet yttrats i ditt öra,
men du lyssnar inte på ord.
Du har fel, du har fel.
Du tappar och trampar sönder din verklighet...
Varenda skärva.
Men du flyter omkring i ovissheten.
Du slåss inte längre med egna nävar.


Kalla kårar VS Obama

Igår hände en riktigt läskig sak. Jag var ensam hemma (för första gången i mitt liv, nästan) och till min personlighet hör det till att vara superrealistisk. Så jag går ner och låser dörren går upp på övervåningen och spelar piano.. Sen hör jag helt plötsligt knarrningar från vardagsrummet och dunsar... Jag slutar spela och går mot trappan, men det är tyst. Jag frågar om någon är där men ingen svarar.. Går tillbaka till pianot och då hör jag en duns nedifrån...så jag går mot trappan och när jag börjar gå på den ringer telefonen. O jag får verkligen kalla kårar.. Vet inte om jag vågar svara först, det hela känns ju som en en scen tagen ur rysaren "when a stranger calls", men går sedan försiktigt mot telefonen och svarar. Men när jag lyfter luren lägger någon på och det piper bara... Det läskiga är att det inte ens står att någon har ringt. Brr... Får verkligen rysningar av det där, funderar nästan på om det var inbrottstjuvar som höll på med baksidefönstret eller något, man har ju hört mycket om sådana händelser på kvarterna omkring. Dessutom kunde dom ju inte se in i huset då hela nedervåningen hade persiennerna nere...

Usch nu lättar vi upp stämningen med den här fina bilden på Obama som jag hitta på blarf :D

I'm broke !

Nä. Jag ligger ju på minus. Och jag fortsätter bara åt det hållet. Dock har jag väl lite mig själv och skylla. Men jag kan ju inte rå för att dom delar ut 20% checkar på H&M.. Jag kan inte rå för att Åhlens har 3 för 2 erbjudande på rean.. Jag kan inte rå för att jag hittade ett plagg jag letat efter lääänge på rean... :( Nu får det vara slutshoppat och slutätit för denna månad, jag kan ju inte trösta mig med att jag lånat massa pengar, har böter på biblioteket, att det är alla hjärtans dag snart och en kompis som fyller 18. Fuck. That's all. Nu blir det svält här.

Månadens fynd:
♦ 2-pack bas t-shirt från logg på H&M, 80 kr. (Detta behövdes big time, fick en svart & en vit, billigt, billigt, har på mig den svarta på fotot tillsammans med en väst, också från H&M)
♦ En eye liner från H&M, 40 kr (20% rabatt härmed!)
♦ En spetströja man har över linnen och tubtops, 70 kr, New Yorker. (Helt kawaii, mega söt, precis vad jag letat efter :))
♦ Rengöringsgel/sminkborttagning från Nivea, 32.50 kr st på Åhlens, (dessutom 3 för 2!!!, vilket betyder 20 kr per flaska typ :), detta ska jag ha i lager och kanske en flaska hem till André)



O ja, jag får ångest... För den här månaden är så jobbig både ekonomisk och psykiskt. Jag tycker alla borde bjuda mig på lunch eller något sånt, ni vet att jag förtjänar det ;). Puss ♥


Striptease Aerobics à la Carmen Electra

Porrstjärna here i come! Eller inte. Men jag gjorde det!
Var på Strip Aerobicsen idag och det är lätt den roligaste träningen jag varit på. Tränaren kom iklädd i en skjorta och nätstrumpor, började lektionen med att släcka salen... Och sen började showen. Det var verkligen kul att få ligga där och åma sig framför spegeln, kasta med håret, vicka på rumpan, skitsamma om man visar för mycket eller suger för hårt... Ingen lägger märke till en ändå då man är så jäkla fokuserad... Men det var så roligt :) Passa på att gå till nJoy då det bara är 2 gånger kvar!! Absolut värd varenda 110e krona! :) Nu är jag redo att gå hem till min pojkvän, puss&kram! ♥

POFF !! Så var almenackan full !!

Kom nyligen hem med almenackan full två veckor framför mig. Fuck. Rep idag, rep imorgon, rep på fredag kväll, rep i helgen, rep hela måndagen, föreställning, föreställning.. föreställning.. Ser framför mig hur mina egna planer bara raseras. Klart att det är kul.. Men... Jag har ju bara ett 140 sidors prov i psykologi på tisdag, en biologi rapport att lämna in, piano, sång, en fest på fredag, en vän som fyller år och Alla Hjärtans Dag. Det känns liksom inte helt bra. Vill ju inte dumpa något heller. Fasicken. Ska tröstäta med stekt banan och vaniljglass nu. Bilder is from google, except meee.

Galen i glass !

Heey, här kommer ett speed inlägg. Halvdryg dag idag med en massa hål.. Gick och köpte magnum colombia med kaffe smak, men blev istället nostalgist när jag kom på hur mycket jag saknar hamtaro glassen från GB 2004.. Minns ni den..? Min dröm glass, choklad glass med chokladsås överdraget med krisp choklad, endast 9 kr.. GE MIG.
Nu ska jag iväg på rep, fick ett sms-påminnelse om det - genidrag av läraren! Nyligen har jag precis kommit på att jag har 3 föreställningar som väntar mig nästa vecka med 2 korta solon.. Wihow.. Dock är det schlagertema så hoppas verkligen inte någon är där som känner igen mig ;) Men nu ska det tränas lite, hi.

Catching up !

Hah, det är så roligt att jag har fler besökare när jag inte skriver något. O förresten tjoho! Jag är tillbaka på fötterna.
Var tvungen att kliva av karusellen och pusta ett tag, men nu är jag back on. Jag hade en liten svacka där med André och efter en liten andhämtning finns det inget annat att förstå än att vi helt klart är bäst :), han är den bästa för mig och jag är förhoppningsvis helt okej för han med ;). Vad har hänt mer då, och vad kommer hända?

Förra lördagen var jag på klassfest. Är förvånad över att så många kom ändå, även om många saknades, till större delen positiv överraskning! Fast när det är fest har jag alltid en tendens att bli så förfärligt hungrig. Så jag satt mest i köket och åt frusna hallon.


Under veckan har jag mest hängt på lagerhaus och suktat efter alla underbara Alla Hjärtans Dags prylar som finns där.. Man blir ju lite lycklig av deras små söta tablettaskar med urgulliga budskap som "I love candy this much, but i love you much more!". Blidde inget köpt dock, har väl fortfarande lite tendenser att inte bli alltför klyschig.

Var på världens sämsta gympa pass på friskis då danspasset var fullt... Core hette det.. Själslig träning... Komplicerat som i sjumilaskogen. Kände mer smärta en träning.. Och på tal om träning kommer jag tusan i mig gå på strip aerobics nu på onsdag! Så skall det bli!

Sedan kommer vår kära vän Hanna fylla 18 år om någon vecka och det ska firas med partey i slutet av veckan, men tills dess ska det klämmas in en massa plugg. Förresten var jag sjuk några dagar denna vecka så missade mitt svenska prov och 4-timmars provet i matematik som min lärare insisterar mig att göra vecka 8.. Orka att ångesten ska skruva sig i magen.. Nu blir det god sömn istället. Puss ♥

Bloggen i vila...

Min blogg är tillfälligt nere någon vecka eller så. Har mycket att fundera på, återkommer sen. Take care så länge... ♥






...


"Kiss the Rain" (8)


Alla världens emobilder.


RSS 2.0