Rödtotte

Då var man redhead. Blev ganska stor skillnad och det blev inte alltför katastrofarligt, ser bra ut. Syns inte så mycket i webcamen dock, men bättre bilder kommer sen. Borde kanske sminka mig också.. André pallrar sig ju hit snart. Nog kan han få en ännu sötare rödtott. ♥

Old time Rock'n'Roll.

Då sitter man och väntar på klockan igen. Håret ska bli härligt koppar... Det var ju tänkt att jag skulle slinga underhåret med koppar färg för att prova först.. men jag tog hela håret istället. Det som är så jäääkla svårt att slinga med röda toner... Jag hoppas det blir finfint. Ikväll är det då maskerad som gäller, och jag känner mig inspirerad av klippet nedanför. Störtskön låt dessutom.


André's Diet till Mig.

DIET. André har satt mig på diet efter att jag klagat om mina dåliga vanor... Enligt mig finns det alltid en anledning att äta godis, chips etc... För att man känner sig nere och förtjänar något extra, för att fira att något gått bra, för att koncentrera mig när jag pluggar, för att hålla uppe energin på prov osv... Det finns helt enkelt alltid en bra anledning. Nu är det slut med sånt. André beslagtog min godispåse.

Här är Andrés regler:
♣ En godis måndag-torsdag, och en på söndag, vilka André kommer dela ur från min godispåse.
♣ Fredag & lördag får jag äta 5 godisar vardera och chips å sånt.
♣ Prov är undantag!
♣ Max 2 kakor/dag
♣ Glass får jag om jag är snäll... Förutsatt att jag betalar.
♣ 2 Marianne kulor = 1 godis
♣ Torkad frukt räknas inte.
♣ Försöka träna minst en gång i veckan.
♣ Varm choklad får drickas hur mycket som helst.

Hm huruvida jag ska klara av det här vet jag inte... Men jag ska verkligen försöka. Kom hem idag och åt spaghetti med köttfärssås, 2 morötter, kokade ett ägg och åt, 2 mackor till det och som efterrätt en varm kopp choklad med grädde.. O jag är fortfarande hungrig... Trots att måltiden tog en timme av konstant ätande..
Förresten fuckar mitt internet... Men nu ska jag gå och fylla i min lapp om valbara kurser till 3an. Puss ♥

En livs levande gråskala.

Tycker inte om när man sitter på en trång buss och ser hur vissa sitter och tar upp dubbla säten med sin minimini-handväska, eller att de sätter sig ytterst så de blockerar en plats. Såna där grejer gör mig lätt irriterad... Ordet snobb svischar väl förbi i mitt huvud.. Speciellt sen när man ser hur bussen ständigt fylls på, men nej, nej, de sitter kvar. Stela svenne pinnar som är rädda för allt som heter kroppskontakt.

Åh ja, just det. Hittade det där strip aerobics på Enjoy i Västerås (stans snobbgym för alla som vill veta), som dom ska köra under en testperiod under februari, kommer kosta 110 kr/pass för icke-medlemmar. Hm, undrar hur många svenskar som kan bryta sitt pinnmönster.

För övrigt känner jag mig som en riktig besserwiesser idag, ingen bra dag alls. Håller dessutom på och bli sjuk. Känns som jag går i regression, ville bara ha kebabrulle... Men då blev pappa lite arg när jag inte ville äta nån mat... Så blev man tvingad till en tallrik flingor också... yummie. Känner mig som en livs levande gråskala. Allt är såå värdelöst just nu.

Buon giorno leggers... Typ.

Jag känner mig så onyttig idag. Lite godis här&där. Hade värsta hålet på eftermiddagen, så lite godis där. O nu sitter jag här och trycker i mig Wienernougat medan jag väntar på att mamma ska kommma hem med chips. Alltså. Jag är inne på en onyttighetsdag... Inte bra. Jag ska kompensera och ta en nyttighetsdag imorgon.Träning + avokado + nyttig mat = en ambitiös insats. Ska verkligen försöka. Tur nog har jag åtminstone inte hoppat över måltiderna idag.
O jag förstår inte.. Brorsan kom hem med sin flickvän och nu ligger dom på nedervåningen och spyr igen. Fy tusan, kunde knappt sova pga allt obehag och åmanden. Hoppas jag är resistent eller nåt, verkligen. Passande om jag blir sjuk nu också. Prov imorgon.
Hörde förresten någon nämna något om en klassfest på lördag. Intressant. Med tanke på att vår klass är lika tajt som en bastu med tyskar. Not. Bara apropå fördomar eller nåt. O på tal om skolan så blir våra prov bara längre och längre.. - Vad sägs som ett matteprov på 4 timmar nästa torsdag? Det klämmer vi väl in..?
Alltid nickar Linnea.

24:e Januari - ett år kärlek.

Hjemme! Har bott hos min norsk hela helgen då han varit ensam hemma och det har verkligen varit helt underbart. Men så fort vi kommer ifrån varandra faller åtminstone min värld samman. Visst, överdrift, men ni fattar poängen. Anledningen till att jag bodde där var dessutom för att det här var vår helg, igår skulle vi mer eller mindre fira att vi varit tillsammans ett år. Sen vet jag inte riktigt hur man räknar det där med datum ett förhållande börjar, mina kompisar har blandade diskussioner om det, men jag och André tyckte att det var när vi båda kunde säga att vi älskade varandra. Det har varit ett fint år, fast jag antar att jag är för beroende av honom. Jag har liksom lust att börja söka lägenhet, lite lutad åt det hållet, men då kommer de där jäkla pengarna-som-inte-finns in i bilden. Jaja, det spelar ingen roll. Jag är glad att jag haft sån tur. Min negativa inställning jag hade till kärlek för ett år sedan har helt enkelt vänts upp&ner, och det är ingenting jag ångrar.

I love my PlayToy. ♥

Striptease Aerobics

Skulle vara grymt kul att testa på stripp-aerobics. Har hört att det ska vara grymt kul, men det är väl ingenting som finns i Västerås? Ingen som kan bli ledare för ett sånt pass på Friskis&Svettis? Jag skulle tycka det var kul i alla fall :) Carmen Electra är väl skaparen bakom denna nya träningsmetod som bara verkar bli mer och mer populär, och jag vet att hon även har några träningsfilmer för hemmabruk användning. Fast man skulle ju ändå vilja va i en danssal.. Ajja.

DAGENS Vill ha: En ny frisyr.
DAGENS Klädsel: Jeans, vitt linne och svart kofta, men nu bara linne och mjukisar.
DAGENS Smink: Foundation, litte rouge, annars bara skabb idag.
DAGENS Frisyr: Utsläppt krulligt trollhår.
DAGENS Händelse: Piano? Vilket röjjar liv, matten väntar sen...
DAGENS Låt: I've got soul but I'm not a soldier.
DAGENS Saknad: En långärmad tröja.
DAGENS Dummaste: Antagligen mina dumma frågor.
DAGENS Irriterande: En finne vid min läpp som bokstavligen lyser.
DAGENS Förvånande: Någon som flörtar med en klockan 8 på morgonen, eller var det igår?
DAGENS Behov: Sömn.
DAGENS Bästa: "Bjuden" på pizza av André.
DAGENS Köp: Banankola?
DAGENS Humör: Lite småglad, trött.

Nu blir det matte för hela slanten.. eller kanske lite sömn först...

Somewhere outside the crowd.

Justja, har min första engelska lektion på evigheter, jag får väl eventuellt redigera rubriken om det står fel sen ;). Nytt schema, nya ämnen, ni ska höra min fina stammande dialekt.

Vill fly härifrån. Sticka ut, käka, sugas in i någon dålig film på bio, bara försvinna i mängden och känna sig ganska okej ändå. Livet sägs vara en dans på rosor, men rosor är vassa. Orka liknelser.
Hm, funderar på om jag ska gå på audition imorgon, inom sången då. Bara det att låtarna som ska sjungas absolut inte är i min genre. Vi får se om tiden tillåter mig hinna med det.

Köpte förresten lite skit på Kicks igår;
♥ Den där Miracle Touch foundationen från Max Factor som jag förut pratade om. Den bor härmed i min handväska. 140 pix. Dyrt men det är ju himla praktiskt. Är en lucka med en svamp inbyggd i den dessutom och den täcker jätte bra och smälter in väl. Jag har i den ljusaste tonen *bleeeek*.
♥ En svart ögonskugga från Viva la Diva, 25 kr, antagligen en restvara från vinterrean. Precis vad jag behövde i alla fall.
♥ Dove Summer Glow för ansiktet. Alltid bra och ha. När dessutom min hudlotion är slut så skadar det väl inte att fynda en för 25 kr? Ska jag skvallra om att det finns några kvar..?
Men nu är det trevligt plugg som gäller. Någon har bestämt att vi ska ha muntligt prov i samhälle så jag är livrädd. Vår lärare är ju jätte läskig även om han är en ganska trevlig prick. Är nervös. Puss & Hej ! ♥

Hm... :)


Rise & Shine?


Det hände någonting i Västerås igår! Helt fantastiskt, Rockkarusellen kalla dom de. Massa band som gör debut och tävlar. Fasicken, klart man måste gå och kolla när det händer något i Västerås! Så ah, jag drar med André dit kring 19 och vi går in. Aha, garderob.. jajja okej då.. Jag ställer mig i ett hörn med André och tar av mig jackan lite försiktigt. Då kommer en jävla biffvakt och säger åt oss att sticka för att vi är för långsamma. Vi blockerar inte vägen eller någonting så jag säger att han ska ta det lugnt men han avbryter mig och skriker att vi ska dra ut och puttar ut oss. Idiot. Vi stack hem. Bara för att hans jobb suger behöver han väl inte mucka med första bästa. Blev en promenad hem till André istället. Kunde dom inte bry sig mer om sina kunder istället. Västerås suger på evanemang.

Mår förresten ganska bra nu. Knarkar dextrosol i brist på energi. Har bara lust att gå och sova varje halvtimme. Men imorgon hasar jag mig till skolan och försöker överleva. Massa plugg, nya problem och blablabla... Nytt schema dessutom. Ett (kan det tänkas) sämre. Så, jag är super taggad. Undrar om jag kommer somna på bussen...? Jääätte fina påsar under ögonen.

Uppe på benen igen

Livet rullar på. Vinterkräksjukan. Åh, hej vad det går.
Ja, jag sa ju att jag inte mådde så bra och man ska väl gå på magkänslan. Har legat däckad sen tisdagskväll fram till idag. Har inte kunnat äta, inte kunnat gå, inte kunnat röra mig. Självklart missade jag ju årets fysikprov som var det Stora Provet på över 3 timmar som skulle avgöra mitt betyg. Hur det blir med den saken vet jag inte. Jag prioriterade min hälsa nu. Är sjukt trött, och orkar inte med något som heter ansträngning. Så allting går i en gråskala.

Tycker om den här reklamen, lite sorglig bara :O <3

Förresten så kanske ni såg en helt fantastiskt insändare igår angående VL-bussarna. Jajamän! Publicerad. Dm förkorta den inte ens. Störst, bäst & vackrast. Å alldeles, alldeles underbar! Man blir lite stolt över sig själv ändå. Att man kan lyckas. Jag känner verkligen hur jag har makten under mig nu... Men nu ska jag vila, är sååå trött... Eller ska jag ta kaffe istället?



Kort info.


Back to the beat.

Hihi, känner mig snäll idag. Tänkte surprisa André lite så köpte en noblesse ask med ett SF-kort ^^, han är ju så snäll mot mig, så det är liksom det minsta jag kan göra för honom. Haha, token hade min tröja på sig.. Han fick för sig att duscha med kläderna på. Har förresten tappat bort min kamera laddare, vilket icke är bra.. Elelr rättare sagt har väl mamma "städat undan den". Hittar ingenting sen den dagen. O kaffet är slut. Mööp.
Jag ska nog köpa Max Factor Miracle Touch Foundation och ha i handväskan. Så krångligt och springa runt på stan med en necessär med mineralpuder. En liten upppiffning istället mitt på dagen med den här foundationen gör en fräsh till kvällen och passar galant in i hudfärgen. Är helt kär i den. Synd bara att prislappen ligger på 140 kr.. Men den ska vi ha.
Tycker jätte synd om Sandra. Medan jag isolerat mig i mitt rum från hela familjen för att undvika bli sjuk denna vecka har hon bara blivit det. Stackarn. Nu är jag trött, hej hopp ! ♥

Thank God It's Friday...

Isolation. Här sprider sig vinterkräksjukan under taket men jag har bestämt mig för att inte bli sjuk. Så isolerar mig, vädrar mitt rum dagligen, tvättar händerna ofta och har köpt hem egen mat idag så jag slipper gå ner på nedervåningen. Jag bor ju själv här på övervåningen, och hittills har jag lyckats att hålla mig frisk.
Något som är synd när skolan börjar är all tid som försvinner. Blir verkligen ledsen när jag knappt hinner träffa någon, hatar måsten.
Har blivit beroende av låten "I Really Want You" med James Blunt. Den är inte superbra eller så men den har ett ganska skönt sväng och rytm :). Haha. På tal om det hade jag sång idag... Min lärare har kommit tillbaka så nu blir de genrer som jag är bra på, och man känner verkligen adrenalinet av en bra insats. Önskar man alltid kunde känna så. Nu ska jag slappna av lite, känner att jag behöver det. Puss ♥

No fun with phone.

Jo det som är så underbart som försiggår hemma hos oss är ett icke-fungerande-telefonabonnemang och en spis som exploderat. Kul. Det betyder ingen mat. Får väl svälta mig lite. Kul.

Insändare angående bussar...

Är sjukt irriterad.. Bussarna i Västerås är pantade på pengar vilket innebär att allt ska betalas med kort ombord, annars i kiosker och automater... Blev arg efter dagen incident och gick hem för att skriva en artikel till vlt;

Usch, vad arg jag blir! Ska det här nya betalningssystemet verkligen fungera på VL-bussarna när inte ens busschaufförerna är pålästa? Idag eftermiddag skulle jag som ungdom fylla på mitt busskort för första gången efter att kontanter förbjudits ombord och jag ber busschauffören snällt om ”10 barnreser” medan jag sträcker fram VISA-kortet. Det tar lång tid. När han tillslut drar mitt kort och ber mig slå koden för att bekräfta köpet vill han att jag ska bekräfta en summa på 180 kr, vilket jag reagerar på då 10 barnresor ligger på dryga hälften och jag säger till. Chauffören svär över den långa kön som bildats bakom mig men försöker igen... Efter flertalet misslyckanden ber han mig att stiga av och köpa mina resor någon annanstans, vilket jag vägrar. Ska jag missa min buss för att VL:s personal inte är tillräckligt kunniga för sitt jobb? Det är väl ändå inte något jag har ansvar för om jag har valt ett av deras erbjudna betalningsalternativ. Men chauffören vägrar låta mig gå på och bakom mig slingrar en allt längre kö. Tillslut kommer en kille fram bakom mig och betalar min resa utan protest, jag tackar men jag tycker ändå inte att det ska vara hans uppgift. Är det så här det är då tänkt? Ska VL ta chansen att lura oss på pengar genom okontrollerade och svåra betalningar för att ge en tryggare miljö för chauffören? Är inte kundernas trygghet att prioritera? Dessutom att de anställda inte ens är belästa om hur det nya systemet fungerar borde vara oacceptabelt eftersom de då inte sköter sitt jobb. Visst att det är en övergångsperiod, men det här är ändå någonting chaufförerna borde varit väl informerade om under en längre period. Att dra slutsatser om att det nya systemet ska spara tid, är väl en tolkningsfråga. Att springa till kiosken och köpa biljetter en gång i veckan är inget som jag anser ge mig mer tid. Nä, det här tycker jag inte om. Någon som är på att starta upp ett konkurrerande bussbolag?

Stoccholma

Från Stockholm kom man inte hem med många kassar. Går man med morsan blir man övertalad om att inte köpa en massa saker, ja, och så var väl fallet. Hittade annars en hel del fint från Topshop-rean som lämnades kvar åt någon annan lycklig. Men kom hem med en blå tunika dekorerat med en rosett... 80 kr. Jääätte fin ^^. Sen var det mest lite småsaker som hudsalva, sminkborttagning, ljus, en mousseögonskugga och mineralpuder.
Nu i västerås sprang jag runt och fick tag på ett par jeans <3, Cheap Monday såklart, de är ju så jäkla bra. Stuprör som ni kanske kan förstå. Sen åt jag mat med André, det var bäst så, berättar varför senare.. Vidare till Hälla, men där blev det André som köpte saker. Blev övertalad på bussen hem att komma över och mysa en stund... Haha. Å nu sitter jag hemma och väntar på att min psykologiskiva kan installeras så jag kan göra läxan.
Åå, justja, apotekets hudvårds-serie Apoliva säljs nu ut för halva priset, pga design byte ! Så gå dit o köp sminkborttagning för typ en 20 :D. Hallelujah... typ.
Aja, inge mer bloggande idag, psykologin väntar, som sagt så kör eländet igång igen, med skola, stress och press.. allt går ju hand i hand. Godnatt, imorgon blir en lååång dag. ♥





Bara sport !

Hjärtat slår i halsen. Rysningar genom kroppen varieras med kallsvettningar. Ja, det är en sådan dag idag. Ska till Sthlm imorgon så inte mycket bloggande nu... Ni får njuta av den här underbara sången istället :). Har ni tråkigt slår ni upp texten och testar sjunga till !!


Fylla tiden med matte?

God morgon, satte upp väckarklockan idag på 10, tycker inte om att vakna för sent på loven, så dagen bara rinner undan än... Vad ska man göra idag då (förutom måsten)?
Varför sätter man sig och gör de oviktigaste när man har så mycket
annat att göra, så var det igår, satte mig ner med matte. Bara för att det är kul och att det går ganska bra.. Tänk om man bara fick hålla på med det man tycker är någorlunda kul... Aja bläää.
Imorgon ska jag till Sthlm och kolla in lite godingar. Än så länge är jag på morgonhumör och blickar mot min varma sköna säng knappt 2 meter bort... Vad jag svamlar... Jag behöver nog vila liiite ^^. [google]

Min Kalsipp-Kollektion !!

Haha, så här är den då... Min omtalade kalsipp-kollektion... Hähä... Jätte fin va... xD. Den 1a och 3e är samma, bara fram&baksida, sparade de tredje paret neutralt så han slipper känna sig allt för generad ;). Haha. Aja. Det blev som det blev. Synd att ni inte ser alla detaljer bara ^^. Ser nu att jag glömt det övre ränderna ("resåren") på den ena framsidan. Ska genast justeras !

Om städning vore ett betyg...

Det är så tråkigt och plugga så varför ska jag göra det.. Nej, jag åker ner på stan istället, köper kalsipper åt André och målar fina bilder på dom istället :D:D. Garanterat mer underhållande. Men jag ska plugga, måste verkligen utnyttja den lilla tiden som finns kvar... men den ska även gå åt till avkoppling för min del.. Massa avkoppling.
Det här jullovet har varit ganska lugnt och skönt, har inte stressat något... Till skillnad när jag satt förra jullovet med en daglig planering i matte som fick mig att plugga på Kalle Anka förra året... Även om jag kanske hade behövt det i år... Men jag tror jag har accepterat mer, att jag inte behöver vara bäst. Jag är bra, det vet jag. Allt som har något med betyg att göra, är jag bra i. Hade städning varit ett betyg hade mitt rum inte haft ett dammkorn... Jag vill bara kunna njuta av allt annat samtidigt...
Köpte även hem en body butter från H&M, är ju så underbart när dom rear ut sånt för 15 kr... Det är ju liksom sånt man alltid behöver... Annars läser jag i min twilight-bok, snor några torkade jordgubbar, läser, vilar och spelar lite. Jätte skönt. 

Haha, glädjespridare...


Nyttigt alternativ?

Har hunnit göra min del i svenskan vid lunch, sitter nu i sängen och läser lite. Är så förfärligt trött, kaffet tar mig ingenstans... Har bokat en resa till Stockholm nu och funderar på om man ska sola något innan skolan börjar... Min hy är fortfarande katastrofal men jag har ju fått min medicin nu.. Med mitt frikort.. hehe.

Borde kanske gå och träna.. men usch vad trött jag är idag... En annan dag möjligen... Lutar nog trots allt mot den där pizzan ikväll...


H&M-katalogen är här !


Rosa moln skingras...

Nu har babe dragit iväg. Efter en lång natt igår vägrade vi båda två dra oss från varandras famnar imorse. Vi visste vad som väntade. Han har åkt nu, självklart ska han till Norge. Älskar honom för mycket, saknar honom så. På återseende alla fluffiga rosa moln, och tillbaka med fötterna på jorden. Suck.

Hm, vet ni vad som är ganska intressant? Jag har varit så sjuk under 2008 att jag nu har fått frikort på apoteket till mars. Ironiskt. Förhoppningsvis kommer jag hålla mig frisk nu.. Jag hoppas, även fast jag brukar ha svårt at hålla mig frisk i början av det nya året...

O vad händer idag då? Har så lust att gå och tjocka mig med en pizza. Men då kommer man till pengafrågan igen. Blir väl sorgens dag idag, eller något. Lite plugg om jag orkar, en bra film kanske... Funderar på att dra till Stockholm på måndag med Mor. Kanske sno mig en fika med en gammal kompis innan skolan också?

O det var så länge sen ni visste vad jag kände...
o jag saknar det.
[Superduperfinabilderfrångooglesåklart]

Ibland är jag världens lyckligaste...

Gott Nytt År till folket ! Blidde ändrade planer igår kväll, tydligen skulle Maya & Sandra dra någon annanstans, så jag och André tog oss istället till Ränne-Rasmus hus på middag med andra kompisar André kände. Vi cyklade ner, det var kallt men jag fick låna Andrés mössa :O. Sen så åt vi god mat, sjung karaoke, åt & drack och André var galen och busa sönder mig. Sen vid 11 ringde vi taxi, och delade på en minibuss in till stan...
Blev aningen skraj när man gick på stan och raketbomber smälldes under taken och raketer som kastades från taket... Träffade lite folk på stan men det hela kändes mest deprimerande så vi drog oss därifrån mot djäkneberget, men André stannade och undrade vad som var fel... O jag älskar honom.
Vi försökte komma ifatt dom andra men vi hittade dom inte.. Så vi ställde oss på en klippa på djäkneberget vid tolvslaget och såg ut över stan... Vi kramade varandra och han fick en kyss. Det var verkligen jättefint. Jag älskar honom så mycket. Även om världen faller samman står han ändå där vid min sida och skyddar mig, och då finns det inget bättre sätt att börja år 2009, än i hans trygga famn.
Gott Nytt År Allesammans!

RSS 2.0